ITAK
V bistvu me to že od petka mal mede…
Sva šla po službi z enim kolegom na pjačo, pa naju je kelnarca (85D) vprašala kwa bova pila. In je kolega reku: “On bo itak pir, jest bom pa…”
Itak sem se mogu vmešat in itak sem reku, da itak ne bom pira, ker itak vem, da bojo dons mel polcaji racijo in mene itak zmer dobijo. Itak sem potem spil tri kapučine in itak me niso ustavl. Itak, če bi pa pil pir, k ga drgač itak zmer pijem, bi me pa itak zihr ustavl.
Tko je to blo. Itak.
Sva šla po službi z enim kolegom na pjačo, pa naju je kelnarca (85D) vprašala kwa bova pila. In je kolega reku: “On bo i pir, jest bom pa…”
Sem se mogu vmešat in i sem reku, da ne bom pira, ker vem, da bojo dons mel polcaji racijo in mene zmer dobijo. Sem potem spil tri kapučine in me niso ustavl. Če bi pa pil pir, k ga drgač zmer pijem, bi me pa zihr ustavl.
Tko je to blo.
Tudi brez ITAK se lepo sliši….
P.S.Ampak itak nikol ne veš…. 🙂
ja itak……ne hecam sa samo razmišljam pomen besede itak,lahko je itak brez veze, sej itak ne veš, kaj itak pomen..itak boš tko mislu,k ti itak vse veš…tko da mi itak ne boš povedu….itak pa sploh ne vem…. hm …tale itak 🙂
P.S.Malo se hecam,itak še sama ne vem kaj ,bi odgovorila na to da je beseda itak najpogosteje uporabljena beseda na forumu..
Rečeš recimo: Beseda itak je itak najpogosteje uporabljena beseda na forumu.
Itak sm pa jest ena čist navadna tuna in itak nč ne vem.
Itak ti ne morem nč povedat, če itak nč ne vprašaš.
Itak se mi pa zdi, da bl praznga threada še ni blo na forumu… :)))
Manjka sam še:
This page intentionaly left blank…
Pa tristo riplayev… :)))
KIR
Evo, že težave…ti bi rad bil prvi…
Meni je prav. Kje boš pa začel? Ej, že cel popoldan se poigravam z naslednjo mislijo:
– Remedy je mlad žrebec
– ksiht je izkušen lover
– zate pa mislim, da si nekje vmes (še dovolj žrebca, a že ravno prav izkušen)
IN VSI ZAME…mmm…
Ksiht
Saj imaš prav, vedno se znate zmenit, pametni dedci ste…vsaka čast…
Forum je zaprt za komentiranje.