Najdi forum

ITAK

Itak…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Ja, itak ti imam toliko za povedat… pa te vprašat… pa te prosit za odpustek… pa… ITAK…

Zakaj pa o spovednici razmišljaš? Misliš, da ženske rabimo tovrstno pomoč?

Itak da jo.

Mal razmišljam pač, sej veš biznis je dons itak na prvem mestu.

Po mojem bi šlo dobr v dnar tist kr bi slišu…

Sej veš tist vic:

Gre Janez s spovedi, pa prav:
– Oče, grešil sem…
– s katero?
– …
– a je bla Petra?
– ne
– a je bla Polona?
– ne
– a je bla Pavla?
– ne
– ok, pol pa nč, tri očenaše, pa orng se pokesej

Pred cerkvijo ga pa praša Lojze: Kwa s dubu?
Pa prav Janez, ah nč, tri očenaše pa tri dobre ideje…

Namigi so pa vedno koristna reč!
Ja, pa biznis bi ti tudi dobro laufal… Si bral zadnjič eno temo o šlogarcah, kako se znajdejo… folk nategujejo in dobro živijo…
Tvoja ideja je pa še trenutno tržna niša! Lahko začneš trenirat na meni. Postavljaj vprašanja, jaz bom odgovarjala.

A ne gre to tko, da ti vse zrecitiraš, jest pa sam poslušam?

Hm, očitno ne…

Torej:

Pozdravljena v bogu, hčerka moja. Si grešila?

.

Saj ne vem, kako naj povem, oče…
Mislim, da nisem, pa možno vendar je, da sem…
Ne vem, zmedena sem… joj, pa strašno me je sram…
Kako naj se o tem pogovarjam z moškim, ki ga ne poznam?

Oče, a je greh sanjati o moškem?

ok, otroci…… zdej je pa počas dost…… jst pridem na to temo, pa vidim samo: novo, novo, novo, novo,…… sem mislim, kake ste spet špilali v tem času, ko mene ni blo in ves navdušen začnem klikat, pol pa vidim samo tele vaše pikice, pa črtice, pa smajlite, pa take bedarije…. dejte raje kej pametneg napisat!….. kak vic 🙂

LP

Remedy

vic hm temo povej da se lažje odločim za pravega……

Lej, hudiča, ga je že kap zadela, pa še sploh nisem prav začela s spovedjo…

ok, ok, fanta! Da se zmenimo glede tega:

glede na to, da sem jst najmlajši, predlagam, da men prepustita vse, ker sta že malo starejša, pa se bojim, da vaju ne bo kej pri srcu vščipnilo……. tko da se bom jst žrtvoval v blagor moške populacije Ženskega čveka… :)))) ….naj vama bo 🙂

La Luna: Hir aj kam! (un ta drugi del pesmi bo pa ene 3 ure po tistem, ko pridem :)))))

LP

Remedy

Hčerka moja, odvisno kaj si sanjala. In o kom… So bile sanje X-rated?

em….. ne vem…. a poznaš kakega o bedačkih, ki zvečer nimajo(-mo) kaj bolšga za počet, kot da sedijo za računalnikom in se po prek foruma pogovarjajo? :))

LP

Remedy

Preberi par postov in sploh ne rabiš vica ,da te v smeh spravi…vsi smo …. 🙂

Itak da me ni.

Še dve križišči naravnost, potem pa pri semaforih desno.
Ja, točno tam… Trikrat zahupaj. Kak avto maš, da te čakam na oknu?

Mogoče znaš pa ti kakega dobrega,samo pohiti ,ker me že spanec daje….

Tako je bilo… Tunček mi je hotel pod kiklo pogledat, pa sem rekla… kaj sem že rekla?… da ne sme, sem rekla, ker gospodu župniku to ne bi bilo všeč… pa je rekel Tunček, da ste vi tudi njegovi mami pod kiklo pogledali, pa sem potem rekla…da potem pa ITAK lahko… mislim pogleda pod mojo kiklo!

Pa je pogledal…

Ampak to je bilo pred nekaj leti… Sedaj pa vsako noč sanjam o treh dedcih – en je mlad žrebec, ta drug je izkušen lover, ta tretji pa ravno prav vmes. Pa sanje me nekako “opečejo”, ker se potem zjutraj zbudim vroča in imam rdeča lica, se bojim, da je sončarica…

….. bom pustil avto v sosednji ulici, pa ti bom kamenčke v okno metu, da si sosedi ne bojo kej domišljali in jutri govorili :)) ….moraš pa tut malo na svoj ugled gledat!! :))

LP

Remedy

prav maš… sem pa že za spat oblečena…
Ugani, kako!

……….en je mlad žrebec, ta drug je izkušen lover….. !!!!!!!!! AJA!!!!!

se opravičujem, gospod župnik, ampak se morm malo vmešat….

La Luna!!! a to pomeni, da jst nisem izkušen lover!!!! 🙂 a si že pozabla, kako sva se v včerajšnih sanjah luštno mela, potem, ko je šel ta tvoj “izkušen lover” v službo??? :)))

LP

Remedy

Ti spadaš v kategorijo žrebcev. Pazi – ŽREBCEV – to so najboljši in najiskrivejši konjiči… zato pa je bilo tako fino…

HU!!!!!!!

ok: pižama od stare mame, dolge gate spodaj, po faci namazana s tisto zeleno žavbo, na okah zelenjava, na nogah pa zeleni štumfi…….. :)))

sem uganil?? 🙂

LP

Remedy

aha.. ok …… potem pa lahko nadaljujeta….. :))

LP

10 cm večji Remedy

ej….. jst nobenga vica ne znam…… ponavadi je tko, da ko grem ven v kak bar, se mi folk smeji že ko stopim noter….. mi sploh ni treba govorit….. :))

LP

Remedy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close