ITAK
Itak da jo.
Mal razmišljam pač, sej veš biznis je dons itak na prvem mestu.
Po mojem bi šlo dobr v dnar tist kr bi slišu…
Sej veš tist vic:
Gre Janez s spovedi, pa prav:
– Oče, grešil sem…
– s katero?
– …
– a je bla Petra?
– ne
– a je bla Polona?
– ne
– a je bla Pavla?
– ne
– ok, pol pa nč, tri očenaše, pa orng se pokesej
Pred cerkvijo ga pa praša Lojze: Kwa s dubu?
Pa prav Janez, ah nč, tri očenaše pa tri dobre ideje…
ok, otroci…… zdej je pa počas dost…… jst pridem na to temo, pa vidim samo: novo, novo, novo, novo,…… sem mislim, kake ste spet špilali v tem času, ko mene ni blo in ves navdušen začnem klikat, pol pa vidim samo tele vaše pikice, pa črtice, pa smajlite, pa take bedarije…. dejte raje kej pametneg napisat!….. kak vic 🙂
LP
Remedy
ok, ok, fanta! Da se zmenimo glede tega:
glede na to, da sem jst najmlajši, predlagam, da men prepustita vse, ker sta že malo starejša, pa se bojim, da vaju ne bo kej pri srcu vščipnilo……. tko da se bom jst žrtvoval v blagor moške populacije Ženskega čveka… :)))) ….naj vama bo 🙂
La Luna: Hir aj kam! (un ta drugi del pesmi bo pa ene 3 ure po tistem, ko pridem :)))))
LP
Remedy
Tako je bilo… Tunček mi je hotel pod kiklo pogledat, pa sem rekla… kaj sem že rekla?… da ne sme, sem rekla, ker gospodu župniku to ne bi bilo všeč… pa je rekel Tunček, da ste vi tudi njegovi mami pod kiklo pogledali, pa sem potem rekla…da potem pa ITAK lahko… mislim pogleda pod mojo kiklo!
Pa je pogledal…
Ampak to je bilo pred nekaj leti… Sedaj pa vsako noč sanjam o treh dedcih – en je mlad žrebec, ta drug je izkušen lover, ta tretji pa ravno prav vmes. Pa sanje me nekako “opečejo”, ker se potem zjutraj zbudim vroča in imam rdeča lica, se bojim, da je sončarica…
……….en je mlad žrebec, ta drug je izkušen lover….. !!!!!!!!! AJA!!!!!
se opravičujem, gospod župnik, ampak se morm malo vmešat….
La Luna!!! a to pomeni, da jst nisem izkušen lover!!!! 🙂 a si že pozabla, kako sva se v včerajšnih sanjah luštno mela, potem, ko je šel ta tvoj “izkušen lover” v službo??? :)))
LP
Remedy
Forum je zaprt za komentiranje.