Najdi forum

ITAK

Nope!

Malo več domišljije, žrebiček moj… in veliko manj oblačil…

Waw pol si pa faca…hi hi hi…pomoje v tebi vidijo sebe,ker najslajši je smeh na svoj račun.. 🙂

Hej, kolko si pa velik brez tega dodatka?

P.S. No pa sej ni čudno ,če si pa tak žrebiček…. :)*

A ne da je, ti si to tudi opazila…

La Luna bol ,da nehava zdaj je že 20 cm večji…….hi hi hi lepo noč*

ok….. zdaj je vprašanje, kako meter postaviš……. vertikalno ali horizontalno :))

za horizontalo rečem, da je K24 proti meni ko Šmarna gora proti Triglavu :))))

za vertikalo pa tko……. če sem nag, pa mi stoji, potem je verjetnost, da me kucne na nos :))))

LP

Remedy

…. punce…. za vse je dost… :))))

LP

Remedy

Ajd, lahko noč!

Eeeeeeeh, teslo malo… zdaj komaj vidim, kam se ti je nabasalo teh dodatnih 10 cm!
Jaz sem se pozanimala za čisto javen, objektiven in vsem dosegljiv podatek – o tvoji telesni višini…
Omenim ti žrebca, pa se ti že meša… ej, ej…

ja itak…nočka*

lahko noč!!

fajn pančkaj!

LP

Remedy

:))))) ….. če se mi je pa tolk dopadlo :)))

ok: 178cm cca 80kg

pa ti?

LP

Remedy

Ja, žrebec, ni kaj.
Jaz sem pa malo manjša, 165cm, okoli 60kg – sladka, mehka, na pravih mestih oblazinjena…

…se ti je dopadlo, ja, žlehtnoba zasavska…

hehe. vsi smo isti…… 🙂 malo nam ženske popihajo na dušo, pa smo že čist fertik :))…….ok razen mogoče tistih “izkušenih loverjev” …… oni so mogoče že takih stvari navajeni :)) nam, ptićem golićem, pa to zelo paše :))) sicer pa…. kaj ti naj razlagam….. saj ste ženske čist iste…. 🙂

LP

Remedy

Še vedno pa nimaš pojma, kaj imam oblečeno…

hm……. si rekla, da je manj obleke….ok tangice, push-up moderc, šnel-fukarce (samostoječi štunfi), podvezice, pa ena seksi spalna srajčka……

…….pa taka pred računalnikom sediš in čakaš, da boš zaslišala kamenče na oknu :))))

LP

Remedy

evo. Zdej pa še ti ugibaj, kako sem jst oblečen… da vidmo žensko intuicijo na delu……. 🙂

So mi pace-maker zrihtal, pa se bom mal umešu:

Remedy, ženske niso iste, ženske so žleht! Ženske majo sam zato visoke pete, da te lahko direkt v srce pohodjo. Pa niti treh parov ne rabjo, je en zadost.

Ti Luna, pa povej, kwa maš oziroma nimaš oblečen, ker dedci ITAK nimamo nobene domišljije.

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Nope again – samo zgornji del srebrne svilene pižame… ja, in čakam…ali na tvoje kamenčke ali pa na moža, ki je na športu in pijači… kdor prej pride, prej melje…

Ti pa si oblečen… hm, tega se pa še nikoli nisem šla…

Zokne še maš obute, hlače si že zbrcal dol, pa srajco še maš!

……… samo zgornji del… zanimivo…… da se tipu ni treba preveč mučit :)) heh…. jst bi tut mel eno takšno :)) (pižamo, da se razumemo :))

kar se pa tiče mojih oblačil pa tko. u bostvu čist nag pred računalnikom sedim, ker vsake tolk časa skočim k oknu, da se malo sosedom razkažem :)))))

LP

perverzni Remedy

Ne, ne zato… meni je všeč, da hudo rajcik zgledam… pa malo namigujem, pa se spet malo skrijem, pa ga nakurim na 99 stopinj…

odvisno, kako jih naučiš :))) saj veš, da če psa ne učis od začetka, da ti mora aport prinest, da ti ga potem verjetno nikoli ne bo……. :))

tko kot pravijo: “tako kot parket položiš, tako boš po njem hodil” :))))))))

hehe.. se mi zdi, da se tole ne bo preveč pri ženski populaciji obneslo :)))

LP

šovinist Remedy

lepo ti to rihtaš…….. kaj pa če to on hoče razrajcat??? a pol on pa samo v kravati in s poslovnim kufrom po stanovanju hodi?? 🙂

LP

Remedy

Jao, jao, vidva
gospodič žrebiček in gospod izkušeni…
a tako je torej vajino mnenje o ženskem svetu?
Za kaj pri vragu vama pa potem služijo ženske?

Remedy, da si pa nag, pa ne verjamem. Zakaj ne? Ker bi te zazeblo in bi že v moje okno kamenčki leteli, da te pogrejem.

Ne, to pa pri nas ne pali.
Pali mimohod v mišicah (pa ne onih nabildanih, o tem je tudi bila pred kratkim že debata) in v ozkih boksarcah, pa v oblačku prijetnega vonja…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close