iskanje partnerja in depresija
Pri meni je tako, da samo jemljem in nič ne dajem:))). Ti ne zmoreš mojega tempa in pri meni ni povpraševanja po tebi:))). Kaj zdaj nekaj sukaš hahahahaha. Izguba?:)) Ah ne…zdaj, ko poznaš vsa dejstva je to radost:)). Smej se:)).[/quote]
Samo jemlješ in nič ne daješ? To pa moraš imeti zelo težko & prazno življenje, priznam – takšnega tempa pa res nimam, niti ga ne želim prakticirati :)))
Spoznanje, s kakšno ribo sem se želela družiti, je res radostno :)))[/quote]
A zdaj trpiš?:)))) Ne me spreminjat:))).
Samo jemlješ in nič ne daješ? To pa moraš imeti zelo težko & prazno življenje, priznam – takšnega tempa pa res nimam, niti ga ne želim prakticirati :)))
Spoznanje, s kakšno ribo sem se želela družiti, je res radostno :)))[/quote]
A zdaj trpiš?:)))) Ne me spreminjat:))).[/quote]
Nič ne trpim, srečna sem, da sem pravočasno spoznala tvoj pravi obraz. Radost kar traja in traja :))))
Da, da. Kar navadi se :))) Oprijela sem se te kot klop 🙂
Nič ne čutiš, kako se te držim ? :)[/quote]
Ammmm…neeee:))). Nisem tolk občutljiva in zato res nič ne čutim:))).[/quote]
Ko te bodo drugi pričeli spraševati, kaj imaš to za en ljubki privesek, se nikar ne čudi in ne delaj nevedno/presenečeno:)))
Ammmm…neeee:))). Nisem tolk občutljiva in zato res nič ne čutim:))).[/quote]
Ko te bodo drugi pričeli spraševati, kaj imaš to za en ljubki privesek, se nikar ne čudi in ne delaj nevedno/presenečeno:)))[/quote]
Misliš, še bolj ljubki od mene?:))) To ni mogoče in še manj bi bilo mogoče, da bi hodilo po svetu s priveskom:))). Kaj se ne moreš sprijaznit?:)))
Ko te bodo drugi pričeli spraševati, kaj imaš to za en ljubki privesek, se nikar ne čudi in ne delaj nevedno/presenečeno:)))[/quote]
Misliš, še bolj ljubki od mene?:))) To ni mogoče in še manj bi bilo mogoče, da bi hodilo po svetu s priveskom:))). Kaj se ne moreš sprijaznit?:)))[/quote]
Sprijaznena s tabo v nulo 🙂 Ti si se s priveskom? Da, da – saj vem, da ti je blazno všeč, le priznati tega ne zmoreš….te berem, kako si intenzivno evforična/navdušena :)))
Potem si večiinoma na sredini, ker se ne moreš opredeliti:). Najslabša opcija.[/quote]
Ko se opredeli, takrat je v sredini, ko pa se ne more, pa niha. 🙂
Imaš tudi take, ki se prepričujejo, da ga ne rabijo, a so vseeno nesrečni. Se pa strinjam tudi z zadnjim stavkom, zato pa sem včeraj napisal, da tisti, ki nonstop in vsepovsod pecajo druge, živijo v stanju (ubogega) duha. Ubogega, v smislu ranjenenega ega.
Forum je zaprt za komentiranje.