Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek iskanje partnerja in depresija

iskanje partnerja in depresija

Pri meni je tako, da samo jemljem in nič ne dajem:))). Ti ne zmoreš mojega tempa in pri meni ni povpraševanja po tebi:))). Kaj zdaj nekaj sukaš hahahahaha. Izguba?:)) Ah ne…zdaj, ko poznaš vsa dejstva je to radost:)). Smej se:)).[/quote]

Samo jemlješ in nič ne daješ? To pa moraš imeti zelo težko & prazno življenje, priznam – takšnega tempa pa res nimam, niti ga ne želim prakticirati :)))
Spoznanje, s kakšno ribo sem se želela družiti, je res radostno :)))[/quote]

A zdaj trpiš?:)))) Ne me spreminjat:))).

Samo jemlješ in nič ne daješ? To pa moraš imeti zelo težko & prazno življenje, priznam – takšnega tempa pa res nimam, niti ga ne želim prakticirati :)))
Spoznanje, s kakšno ribo sem se želela družiti, je res radostno :)))[/quote]

A zdaj trpiš?:)))) Ne me spreminjat:))).[/quote]

Nič ne trpim, srečna sem, da sem pravočasno spoznala tvoj pravi obraz. Radost kar traja in traja :))))

Super…če si ti srečna, sem jst še bolj:))). Če verjameš:))))).

Nimam razloga, da ti ne bi verjela, ti brezpogojno zaupam :)))

Nimam razloga, da ti ne bi verjela, ti brezpogojno zaupam :)))[/quote]

Ojoj, a je to mogoče?:))) Ne noooo:)).

Nimam razloga, da ti ne bi verjela, ti brezpogojno zaupam :)))[/quote]

Ojoj, a je to mogoče?:))) Ne noooo:)).[/quote]

Da, da. Kar navadi se :))) Oprijela sem se te kot klop 🙂

Nič ne čutiš, kako se te držim ? 🙂

Ojoj, a je to mogoče?:))) Ne noooo:)).[/quote]

Nič ne čutiš, kako se te držim ? :)[/quote]

Ammmm…neeee:))). Nisem tolk občutljiva in zato res nič ne čutim:))).

Nič ne čutiš, kako se te držim ? :)[/quote]

Ammmm…neeee:))). Nisem tolk občutljiva in zato res nič ne čutim:))).[/quote]

Ko te bodo drugi pričeli spraševati, kaj imaš to za en ljubki privesek, se nikar ne čudi in ne delaj nevedno/presenečeno:)))

Ammmm…neeee:))). Nisem tolk občutljiva in zato res nič ne čutim:))).[/quote]

Ko te bodo drugi pričeli spraševati, kaj imaš to za en ljubki privesek, se nikar ne čudi in ne delaj nevedno/presenečeno:)))[/quote]

Misliš, še bolj ljubki od mene?:))) To ni mogoče in še manj bi bilo mogoče, da bi hodilo po svetu s priveskom:))). Kaj se ne moreš sprijaznit?:)))

GF&Calypso evforija je nasprotje od depresije?

Saj veš, da ob tebi ne morem biti resen. Kaj me zdaj sprašuješ, če res. 🙂

Bo že avtorica sama povedala kakšne želje ima.
Verjetno bo prva želja ta, da ji ne bi zasmetili teme.

:))))
Lahko je ena izmed faz depresije:)). Ko se človek počuti pretirano dobro, vzneseno, a v naslednjem trenutku pade 5 nadstropij niže:)).
On_, kako se pa ti počutiš?:) V kateri fazi si?:) Je to ljubosumje?:)))

To pa še ni depresija. Ampak le slaba volja. 🙂

To pa še ni depresija. Ampak le slaba volja. :)[/quote]

…ki vodi v depresijo, v kolikor se konstantno ponavlja:). Vidiš, zato sem jst na strani evforije…vedno:)). Nočem tvegat, da me prime depresija:). Ti se nagibaš v katero smer?

Jaz sem kot nihalo. Nagibam se malo levo, malo desno..Občasno pa sem v stanju ravnovesja. 🙂

Potem si večiinoma na sredini, ker se ne moreš opredeliti:). Najslabša opcija.

Ko te bodo drugi pričeli spraševati, kaj imaš to za en ljubki privesek, se nikar ne čudi in ne delaj nevedno/presenečeno:)))[/quote]

Misliš, še bolj ljubki od mene?:))) To ni mogoče in še manj bi bilo mogoče, da bi hodilo po svetu s priveskom:))). Kaj se ne moreš sprijaznit?:)))[/quote]

Sprijaznena s tabo v nulo 🙂 Ti si se s priveskom? Da, da – saj vem, da ti je blazno všeč, le priznati tega ne zmoreš….te berem, kako si intenzivno evforična/navdušena :)))

Potem si večiinoma na sredini, ker se ne moreš opredeliti:). Najslabša opcija.[/quote]
Ko se opredeli, takrat je v sredini, ko pa se ne more, pa niha. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Grozno se mi zdi, kako pomemben identifikacijski element se zdi ljudem “imeti partnerja”. zato pa prihaja do takšnih frustracij, depresij..

In seveda, manj so ljudje sami s sabo zadovoljni, bolj hrepenijo po nekom, ob komer bi ves čas videli.

viseli ( ne videli )

jao jao babe se pecarjo….pol pa se replicira na replike na repliko in loh cel dan sam skrolam dol!

jao!

Imaš tudi take, ki se prepričujejo, da ga ne rabijo, a so vseeno nesrečni. Se pa strinjam tudi z zadnjim stavkom, zato pa sem včeraj napisal, da tisti, ki nonstop in vsepovsod pecajo druge, živijo v stanju (ubogega) duha. Ubogega, v smislu ranjenenega ega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close