iskanje partnerja in depresija
A ni to že veliko? Da greš z nekom na kavico? Več njimi?
Saj ne moreš realno pričakovat, da pa kar po prvem srečanju nekdo postal tvoj….karkoli.
Mislim, da je ti za začetek lep uspeh. Mnogi se delajo pogumni pa ne upajo prit niti na kavico.
Če človek ni debel in podobno, potem se lahko greš brezpogojno prijateljevanje:). Skratka, po vseh izpolnjenih pogojih:)).[/quote]
Haha….prijateljstvo hočemo ali ne pogojuje lasten? 🙂
Torej bi prijateljevala z mano, če ti garantiram, da odlično zgledam? :-))))[/quote]
Tako ja:))). Če zgledaš odlično, imaš pošlihtano podstrešje (kar pomeni, da mi lahko sugeriraš, kako naj pospravim svojega in imam od tebe korist haha)…pol bi šlo:). Torej, kolk daleč si z vsem tem?:)))
Haha….prijateljstvo hočemo ali ne pogojuje lasten? 🙂
Torej bi prijateljevala z mano, če ti garantiram, da odlično zgledam? :-))))[/quote]
Tako ja:))). Če zgledaš odlično, imaš pošlihtano podstrešje (kar pomeni, da mi lahko sugeriraš, kako naj pospravim svojega in imam od tebe korist haha)…pol bi šlo:). Torej, kolk daleč si z vsem tem?:)))[/quote]
V podstrešju nekje tam – tam, kakor ti :))) Toda, če nisi šlang in če ne bom imela od tebe trajne koristi, kar pozabi na moj zelo velikodušen predlog 🙂
Tako ja:))). Če zgledaš odlično, imaš pošlihtano podstrešje (kar pomeni, da mi lahko sugeriraš, kako naj pospravim svojega in imam od tebe korist haha)…pol bi šlo:). Torej, kolk daleč si z vsem tem?:)))[/quote]
V podstrešju nekje tam – tam, kakor ti :))) Toda, če nisi šlang in če ne bom imela od tebe trajne koristi, kar pozabi na moj zelo velikodušen predlog :)[/quote]
Trajno korist?:)) Kje ti živiš…dons ni nič trajnega:)).
Kaj da ne? Trajno mleko, trajno suhomesni izdelki, trajna Goldfish :)[/quote]
To je potrošniška finta:))). Kako me lahko mečeš k salamam:))).[/quote]
Ni le finta, nekaj je trajno, dokler ne porabiš, se pravi tebe bi tudi potrebovala, dokler bi te lahko koristila 🙂
Čak mal – ti si izbrala salame, imela si na izbiro še mleko :)))
To je potrošniška finta:))). Kako me lahko mečeš k salamam:))).[/quote]
Ni le finta, nekaj je trajno, dokler ne porabiš, se pravi tebe bi tudi potrebovala, dokler bi te lahko koristila 🙂
Čak mal – ti si izbrala salame, imela si na izbiro še mleko :)))[/quote]
Nisem mlečna, sem iz mesa, zato so mi mesnati izdelki bližje:)).
Ampak veš kaj, jst ne bi mela prijateljice, ki bi me izkoriščala:))). In to si upaš povedat celo na glas?:)) Nisi primerna, pozab na vse skupaj:))).
Čak mal – ti si izbrala salame, imela si na izbiro še mleko :)))[/quote]
Ampak veš kaj, jst ne bi mela prijateljice, ki bi me izkoriščala:))). In to si upaš povedat celo na glas?:)) Nisi primerna, pozab na vse skupaj:))).[/quote]
Čemu name s prstom kažeš? 🙂 Ti si prva omenila klavzulo prijateljstva, da ti moram biti koristna in ti znati sugerirati, kako plavati skozi life. Kaj se mi zdaj izmikaš ? 🙂 Na tvoj predlog sem se odzvala, da me lahko koristiš, če bi lahko koristila jaz tebe…če to ni ekstra velikodušno pol pa res ne vem :-))))
Ampak veš kaj, jst ne bi mela prijateljice, ki bi me izkoriščala:))). In to si upaš povedat celo na glas?:)) Nisi primerna, pozab na vse skupaj:))).[/quote]
Čemu name s prstom kažeš? 🙂 Ti si prva omenila klavzulo prijateljstva, da ti moram biti koristna in ti znati sugerirati, kako plavati skozi life. Kaj se mi zdaj izmikaš ? 🙂 Na tvoj predlog sem se odzvala, da me lahko koristiš, če bi lahko koristila jaz tebe…če to ni ekstra velikodušno pol pa res ne vem :-))))[/quote]
Ravno v tem je keč:))). Jst lahko pogojujem, ti pa le pogojno:))). Z mano se je res težko družiti:)). To sem dons pojasnjevala že Robiju:)).
Čemu name s prstom kažeš? 🙂 Ti si prva omenila klavzulo prijateljstva, da ti moram biti koristna in ti znati sugerirati, kako plavati skozi life. Kaj se mi zdaj izmikaš ? 🙂 Na tvoj predlog sem se odzvala, da me lahko koristiš, če bi lahko koristila jaz tebe…če to ni ekstra velikodušno pol pa res ne vem :-))))[/quote]
Ravno v tem je keč:))). Jst lahko pogojujem, ti pa le pogojno:))). Z mano se je res težko družiti:)). To sem dons pojasnjevala že Robiju:)).[/quote]
Ne, ne; motiš se. V odnose vstopam le enakovredno, pogojevanje je vzajemno 50:50, koristnost vzajemna 50:50; če tega tempa ne zmoreš, ni povpraševanja od mene po tebi. Ti šment, kakšna obojestranska izguba, pa tako odlično nama je kazalo :)))
ps: nisem vsega brala, kar si pojasnjevala Robiju je zanj; ni zame 🙂
Ravno v tem je keč:))). Jst lahko pogojujem, ti pa le pogojno:))). Z mano se je res težko družiti:)). To sem dons pojasnjevala že Robiju:)).[/quote]
Ne, ne; motiš se. V odnose vstopam le enakovredno, pogojevanje je vzajemno 50:50, koristnost vzajemna 50:50; če tega tempa ne zmoreš, ni povpraševanja od mene po tebi. Ti šment, kakšna obojestranska izguba, pa tako odlično nama je kazalo :)))
ps: nisem vsega brala, kar si pojasnjevala Robiju je zanj; ni zame :)[/quote]
Pri meni je tako, da samo jemljem in nič ne dajem:))). Ti ne zmoreš mojega tempa in pri meni ni povpraševanja po tebi:))). Kaj zdaj nekaj sukaš hahahahaha. Izguba?:)) Ah ne…zdaj, ko poznaš vsa dejstva je to radost:)). Smej se:)).
Za tako reč rabiš nekoga zaklat in iz njega naredit “mesnat izdelek”. Pri “lečnem prijateljstvu” je dovolj, da ga pomolzeš…. 😉
GF ti delaš v mesnici al v klavnici? :))[/quote]
V slaščičarni:)). Kaj se ne čuti moja sladkoba?:)))[/quote]Sumim, da imaš sladkorno… :)))
ps: nisem vsega brala, kar si pojasnjevala Robiju je zanj; ni zame :)[/quote]
Pri meni je tako, da samo jemljem in nič ne dajem:))). Ti ne zmoreš mojega tempa in pri meni ni povpraševanja po tebi:))). Kaj zdaj nekaj sukaš hahahahaha. Izguba?:)) Ah ne…zdaj, ko poznaš vsa dejstva je to radost:)). Smej se:)).[/quote]
Samo jemlješ in nič ne daješ? To pa moraš imeti zelo težko & prazno življenje, priznam – takšnega tempa pa res nimam, niti ga ne želim prakticirati :)))
Spoznanje, s kakšno ribo sem se želela družiti, je res radostno :)))
Forum je zaprt za komentiranje.