Iščem žensko, ki izpolnjuje določene pogoje
imamtica, 22.07.2022 ob 11:35
Pozdrav čisto vsem tule,
sem moški, star sem 40 in precej atraktiven. Imam precej hitro prevozno sredstvo, v njem lahko igra zelo glasna glasba (če želim, drugače ne igra). Iščem žensko od 21 let pa tja do 30, starejše me zanimajo, ker sem aktiven in mi ni, da ko hodiva v hrib, da jo moram skoz čakat, ker so starejše ženske hitro hin. Nujno je, da je ženska športno aktivna, izklesana postava in splošna urejenost. Obvezno mora znati popivati in sem ter tja je ok, če se ukvarja z marihuano.
Jaz nudim res veliko, sveže sadje skoraj vsak dan, lahko jo kam peljem, recimo da mi gre po pivo v trgovino. Obvezno mora biti iz Ljubljane, ker se mi ne da preveč vozit okol, sploh sedaj ko so dela na cesti in mi res ni, da bi čakal v kolonah. V mladosti ni smela biti pri tabornikih, ker so sami čudaki, to je precej pomemben pogoj.
Vse zainteresirane pustite tule maile in vam pišem. Potem gremo na kokto ali sadjevec in vidimo kje smo. Če si slučajno štajerka, ne smeš v moji bližini govoriti “sma” in podobno sranje.
-
Kaj si pa ti za en feler? Kak morš bit ubrisan, da spraviš tak shit skupaj.
To se je potrebno bolj poornk opisati….
Pa še sliko pripni zraven da bo navdušenje še večje….
Pa ne pozab se slikat pri svojemu plehu pleh je velik vreden še posebej če je pod njim montirana mašina…..
Rada bi te spoznala še posebej ko bi prišel mi pomagat k meni kidat gnoj ..ne pozabi pa na škorne…
Daj napiši telefonsko št…..
Kje si se skrival do sedaj. Moj sanjski moški. Imaš vse kar potrebujem. Samo preselit se boš moral v vukojebino, ker Ljubljančanov res ne prenesem, avto zamenjat za 4 kolesni pogon, da boš lahko prišel do mene. Ko boš me končno peljal ven- v trgovino bom kupila vile, motiko in kramp in zvečer bova lahko imela zurko. Obljubljam ti da boš nepozabno.
Sifra: si upas
Forum je zaprt za komentiranje.