Iščem žensko, ki izpolnjuje določene pogoje
Kr en 255645, 22.07.2022 ob 14:33
imamtica, 22.07.2022 ob 11:35
Pozdrav čisto vsem tule,
sem moški, star sem 40 in precej atraktiven. Imam precej hitro prevozno sredstvo, v njem lahko igra zelo glasna glasba (če želim, drugače ne igra). Iščem žensko od 21 let pa tja do 30, starejše me zanimajo, ker sem aktiven in mi ni, da ko hodiva v hrib, da jo moram skoz čakat, ker so starejše ženske hitro hin. Nujno je, da je ženska športno aktivna, izklesana postava in splošna urejenost. Obvezno mora znati popivati in sem ter tja je ok, če se ukvarja z marihuano.
Jaz nudim res veliko, sveže sadje skoraj vsak dan, lahko jo kam peljem, recimo da mi gre po pivo v trgovino. Obvezno mora biti iz Ljubljane, ker se mi ne da preveč vozit okol, sploh sedaj ko so dela na cesti in mi res ni, da bi čakal v kolonah. V mladosti ni smela biti pri tabornikih, ker so sami čudaki, to je precej pomemben pogoj.
Vse zainteresirane pustite tule maile in vam pišem. Potem gremo na kokto ali sadjevec in vidimo kje smo. Če si slučajno štajerka, ne smeš v moji bližini govoriti “sma” in podobno sranje.
To je verjetno šala ne?
Zakaj šala? Ljudje, če ne razumejo, prec vse označijo za šalo!!!!
True, 22.07.2022 ob 14:53
Pri 40 letih si že prestar za 30 letnice, kaj šele 25.
Pa tudi bolj bogi ste že v postelji v primerjavi 25 letniki.
To nikakor ne drži, sem zelo fit, kondicije več kot večina 25 letnikov, zadeva stoji ko savski most!!! 30 mi je u bistvu že skoraj prestara.
imamtica, 22.07.2022 ob 14:16
Bonda mlada, 22.07.2022 ob 11:46
????????
Si pozabil vzeti tablete?
Jaz sem enkrat takega mela, polnega keša, grd pa ko najgrša žival. Glavno, da mi je veliko nudil, plačal potovanje…..v resnici sem se ga pa sramovala.
In zahvala gre njemu, da sem videla Maldive, Kubo, Havaje…tam je manj možnosti, da me vidijo kaki poznani z njim.
Tist sem je pa že dobil.
Jah ti si imela pač grdega račka, jaz pa sem zelo atraktivan in so vse ponosne, ko jih kam pripeljem. Zadnjič eno pripeljem z luksuznim vozilom na fency kebab, je kar žarela od ponosa, sploh ker je srečala ene dve prijateljici, ki imajo za tipe ene klošarje, ki imajo samo ukradeno kolo.
Fancy kebab – fak ?.
tempting, 22.07.2022 ob 14:57
svežemu sadju skoraj vsak dan se človek res težko upre…
in to, da bi me vozil do trgovine, kjer bi ti kupila pir – sem že v ekstazi
ti res znaš … žensko pripravit do smeha!
Smeh je začetek vsega, ni res? Si predstavljaš, da bi te takoj užalil?
Anonimno625, 22.07.2022 ob 15:05
Fancy kebab – fak ?.
Ja fancy kebab, zavijejo v zlato folijo, drive in, da lahko prevzameš iz udobja mojega luksuznega vozila, je bila res navdušena, no morda tudi zaradi tega, ker je iz Gvatemale, tam ni nič, samo ropi in nasilje ter konjske vprege.
imamtica, 22.07.2022 ob 15:03
lastna hvala se pod mizo vala, 22.07.2022 ob 14:28
imamtica, 22.07.2022 ob 14:13
Sem hud jebač, tu sploh ni dileme, na več koncih iščem a ne, ker sem ves čas poslovno odsoten, so take opcije kar ok. Eni pač delamo in imamo denar, zato se lahko tako potem ven mečem.
Roba, ki se sama hvali, nikoli ni vredna pol kozarca hladne vode …
Koliko je nekdo “dober jebach”, vedo in realno povedo samo ženske, ki so bile kdaj z njim, ne pa lastnik vtičika…
Ja seveda ja, jaz sem bil vedno pohvaljen, ampak vedno. Tako da zadeva sigurno drži.
Ker smo ženske pač vljudne…
imamtica, 22.07.2022 ob 15:03
Zakaj šala? Ljudje, če ne razumejo, prec vse označijo za šalo!!!!
Zato, ker bi verjetno kakšen dijak srednje kovinarske šole, ki bo poskušal impresionirati frizerke, verjetno napisal kaj bolj globokege…
Če ni šala(verjamem, da samo trolaš), me čisto nič ne preseneča, da si tako obupan, da iščeš na tem forumu kandidatke 🙂
imamtica, 22.07.2022 ob 15:07
Ja fancy kebab, zavijejo v zlato folijo, drive in, da lahko prevzameš iz udobja mojega luksuznega vozila, je bila res navdušena, no morda tudi zaradi tega, ker je iz Gvatemale, tam ni nič, samo ropi in nasilje ter konjske vprege.
Kolikor vemo, je v sloveniji na voljo samo srebrna ALU folija, ne zlata.. Ne nakladaj za klike, BZVZ.
Jaz imam tud “tiča” med nogami. Zakrnelega, a drugače funkcionalnega. Vsaka ženska ga ima 🙂
Dodaj na Instagramu Nika Vidner iz Medvod mas z njo vse kar čš je moja biusa punca je zlo pametna rada krade keš se gon po zurkah z drugimi tipi, drgc pa preden bi začela morš njej eno kazen plačat za 2500€?velik sreče če ji misls pod nos dajat ksno marihuano k sma z njenmu vrstam sodelouca polcaja❤️?
Forum je zaprt za komentiranje.