Iščem žensko, ki izpolnjuje določene pogoje
Ja itak, 22.07.2022 ob 11:46
imamtica, 22.07.2022 ob 11:35
Pozdrav čisto vsem tule,
sem moški, star sem 40 in precej atraktiven. Imam precej hitro prevozno sredstvo, v njem lahko igra zelo glasna glasba (če želim, drugače ne igra). Iščem žensko od 21 let pa tja do 30, starejše me zanimajo, ker sem aktiven in mi ni, da ko hodiva v hrib, da jo moram skoz čakat, ker so starejše ženske hitro hin. Nujno je, da je ženska športno aktivna, izklesana postava in splošna urejenost. Obvezno mora znati popivati in sem ter tja je ok, če se ukvarja z marihuano.
Jaz nudim res veliko, sveže sadje skoraj vsak dan, lahko jo kam peljem, recimo da mi gre po pivo v trgovino. Obvezno mora biti iz Ljubljane, ker se mi ne da preveč vozit okol, sploh sedaj ko so dela na cesti in mi res ni, da bi čakal v kolonah. V mladosti ni smela biti pri tabornikih, ker so sami čudaki, to je precej pomemben pogoj.
Vse zainteresirane pustite tule maile in vam pišem. Potem gremo na kokto ali sadjevec in vidimo kje smo. Če si slučajno štajerka, ne smeš v moji bližini govoriti “sma” in podobno sranje.
Opis popolnega cefurja ?
čefo ali pa genska čivša s slovenskih državljanstvom , ki misli, da je Bond007..
To se pa ne bi strinjala, 25letniki seksajo kot zajcki, pr 40 je pa vecina ze zelo dobro zverzirana v tem kako zadovoljit zensko.
Jaz najboljse seksam z mojim 40letnikom, fanticki prej (20-30) to je blo vcasih brezveze se sploh slacit, kak hitro je blo konec.
Ampak ja, ta post je pa verjetno al zajebancija al je pa tipo cist neuravnovesen. Najverjetneje pa gre za 40letnika brez zenske in avta ki zivi doma pri mamici in na forumu prikazuje svoj imaginary life. Kao tezka jebacina.
Grem stavit, pa resno povem da pol njih zagotovo niso bile zadovoljne..
Ti garantiram…
Zakaj tako mislim pa se malo izobrazuj na temo intime in sexa.Pa ti bi jasno.
Pa verjemi da 40 letnice ki vedo kaj želijo in so v stiku z svojim telesom sigurno bolje sexajo kot 21 letnice.
Pa srečno v iskanju plehkega stika z čutim telesom ženske…
38 jih imam in lahko si 100%, da bi jaz tebe čakala v hribih. In še posebno zato, ker vase ne trpam alkohola in ne žrem sranja v obliki kebabov, sem pa 100%, da si s tabo v postelji ne bi mogla dosti pomagati, hiter pleh moraš pa tudi znat vozit, ne samo imet, da lahko komolce zračiš na semaforjih in drive-inih!
Kar ostani pri bejbikah okol 25, ki jim bo prihajalo s tabo v vrsti za kebab. Za višjo raven bi namreč moral imeti precej več v podstrehi. Še dobro, da imaš avto, ki ima več konjev kot ti IQ-ja in denar, ker na tvojo inteligenco ne bo nobena brihtna prijela.
Ponosna, da je bila? Najbrž, ja, te je poznala točno od Mercatorja do kebaba.
Fuj.
Najboljša rešitev za Slovence, ki so stari 40 plus je, da gredo po ženo na Filipine. Kako najti žensko na Filipinih izveš na https://www.tomazgorec.si/kako-najti-zensko/
Forum je zaprt za komentiranje.