Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem žensko, ki izpolnjuje določene pogoje

Iščem žensko, ki izpolnjuje določene pogoje

Priznam si zabaven, škoda sem prestara! ?

Phahahahahahahhahahaha ohhhhh tole mi je pa nardila dan, js jokam od smeha????js bi tebe rajs spoznala samo zato da se ti loh smejim k take pokas??

Meni je pa fascinantno,da isces zensko na starsevskem cveku. A ni to bolj za starse? Mamice? Tema je res izjemno starsevska..

Iz opisa je razvidno, da je tipov največji dosežek v življenju, da se je naučil vklopit in izklopit radio ?

Odgovor na objavo uporabnika
Ja itak, 22.07.2022 ob 11:46

Odgovor na objavo uporabnika
imamtica, 22.07.2022 ob 11:35

Pozdrav čisto vsem tule,

sem moški, star sem 40 in precej atraktiven. Imam precej hitro prevozno sredstvo, v njem lahko igra zelo glasna glasba (če želim, drugače ne igra). Iščem žensko od 21 let pa tja do 30, starejše me zanimajo, ker sem aktiven in mi ni, da ko hodiva v hrib, da jo moram skoz čakat, ker so starejše ženske hitro hin. Nujno je, da je ženska športno aktivna, izklesana postava in splošna urejenost. Obvezno mora znati popivati in sem ter tja je ok, če se ukvarja z marihuano.

Jaz nudim res veliko, sveže sadje skoraj vsak dan, lahko jo kam peljem, recimo da mi gre po pivo v trgovino. Obvezno mora biti iz Ljubljane, ker se mi ne da preveč vozit okol, sploh sedaj ko so dela na cesti in mi res ni, da bi čakal v kolonah. V mladosti ni smela biti pri tabornikih, ker so sami čudaki, to je precej pomemben pogoj.

Vse zainteresirane pustite tule maile in vam pišem. Potem gremo na kokto ali sadjevec in vidimo kje smo. Če si slučajno štajerka, ne smeš v moji bližini govoriti “sma” in podobno sranje.

Opis popolnega cefurja ?

čefo  ali pa genska čivša s slovenskih državljanstvom , ki misli, da je Bond007..

Saj vam ja mora bit jasno, da takele teme štepsla po naročilu kak blogger,da jih potem za klike in earnings obesijo na Facebook Starševski čvek no. Saj se takoj prepozna ta stil in namen, en in isti ,zadnje dva meseca.

Virtualno foranje za klikce in štepce.

Imamtica, ali je tvoj psihiater na dopustu? Skoda, ker ti ni vec pomoci!

To se pa ne bi strinjala, 25letniki seksajo kot zajcki, pr 40 je pa vecina ze zelo dobro zverzirana v tem kako zadovoljit zensko.

Jaz najboljse seksam z mojim 40letnikom, fanticki prej (20-30) to je blo vcasih brezveze se sploh slacit, kak hitro je blo konec.

Ampak ja, ta post je pa verjetno al zajebancija al je pa tipo cist neuravnovesen. Najverjetneje pa gre za 40letnika brez zenske in avta ki zivi doma pri mamici in na forumu prikazuje svoj imaginary life. Kao tezka jebacina.

Hahaha…. nobena ni s tabo zdržala ??? le zakaj ne

Grem stavit, pa resno povem da pol njih zagotovo niso bile zadovoljne..

Ti garantiram…

Zakaj tako mislim pa se malo izobrazuj na temo intime in sexa.Pa ti bi jasno.

Pa verjemi da 40 letnice ki vedo kaj želijo in so v stiku z svojim telesom sigurno bolje sexajo kot 21 letnice.

Pa srečno v iskanju plehkega stika z čutim telesom ženske…

Še kak pogoj??

Al je to to? Mal mal zahtevaš.. Al imaš še kako glasbeno željo?

Đizs!!!

Jaz pa iscem takega ki vedno da, ampak ker sem štajerka na koncu rečem zdaj pa sma?

a kdo isče parking

Za moške je 40 idealna starost. Eni dobijo prvega vnuka, …drugi otroka, …ta tretjim pa mama išče ženo.

38 jih imam in lahko si 100%, da bi jaz tebe čakala v hribih. In še posebno zato, ker vase ne trpam alkohola in ne žrem sranja v obliki kebabov, sem pa 100%, da si s tabo v postelji ne bi mogla dosti pomagati, hiter pleh moraš pa tudi znat vozit, ne samo imet, da lahko komolce zračiš na semaforjih in drive-inih!

Kar ostani pri bejbikah okol 25, ki jim bo prihajalo s tabo v vrsti za kebab. Za višjo raven bi namreč moral imeti precej več v podstrehi. Še dobro, da imaš avto, ki ima več konjev kot ti IQ-ja in denar, ker na tvojo inteligenco ne bo nobena brihtna prijela.

Ponosna, da je bila? Najbrž, ja, te je poznala točno od Mercatorja do kebaba.

Fuj.

Pojdi pred ogledalo in se enkrat preberi skropucalo, ki si ga napisal. Zamisli se, zakaj si pri 40ih samski.

Če si želel zapisat humoren zapis, si ga konkretno pihnil mimo. Bo treba še malo vadit. ?

Si pa ziher dobil take komentarje kot si jih pričakoval, ne dvomim. ?

Postavit se v vlogo 40-letne zgube z apolonovim kompleksom ni ravno enostavno. ?

Hvala bogu, da sem navajena govoriti “sma” da se nebi ki navalil na mene

Uuuu,ti boš pa še dolgo samski

Duševni bolnik

Če bi bil resnično atraktiven, bi se ti ponujale v realnem življenju. Očitno je tvoja atraktivnost samo v tvoji glavi.

Ti  si en konkreten kreten. Drugega ne morem reči!

Ali ni eden izmed navedenih pogojev, da je Ljubljančanka?!

No,pa sma dva ,ki ne pašema skupi???.

Najboljša rešitev za Slovence, ki so stari 40 plus je, da gredo po ženo na Filipine. Kako najti žensko na Filipinih izveš na https://www.tomazgorec.si/kako-najti-zensko/ 

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

ZAME SI DEBIL IN NIČ DRUGEGA.

A TI SI POPOLN?

DAJ POGLEJ SE V OGLEDALO IN SE MALO ZAMISLI..

DEBIL..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close