Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Infekcijska klinika – kot da so psihiatrija

Infekcijska klinika – kot da so psihiatrija

Pa koga briga tvoja mama

Zakaj skoz ležat? Jaz sem zaradi ležanja fasala atrofijo mišic. Pa sem sicer hodila sama na wc. Še posebej zdravniki se ne bi smeli s tem zajebavat. Kisik ni razlog za ležanje. Kateter tudi ne. Antibiotiki ali infuzija tudi ne. Vse to imajo tudi ljudje, ki sploh niso v bolnišnici. V bolnišnici imajo pa osebje, ki bi lahko vsak dan za pol urce lahko pomagalo hodit. To je res sumljivo, da ji niso pustili vstat.

Odgovor na objavo uporabnika
Pa koga briga tvoja tastara, 11.08.2025 ob 20:30

Pa koga briga tvoja mama

Tema je bila že na drugi ali tretji strani. Očitno te še kako zanima, da si jo spet dvignilo.

Ne moreš verjet, 11.08.2025 ob 12:22

Uničili so jo! Niti s hoduljo in pomočjo ne more hodit. Kaj oni mislijo, da bo potem, ko so jo nafilali s pomirjevali in je prespala 70% tedna, da bo pa kar vstala in hodila?!! Nafilali s pomirjevali, da so oni imeli mir. Še za živali je lepše poskrbljeno.

Ti zgoraj, ne delaj se norca, seveda se mi “rit trese”… oni so zato vsposobljeni, jaz ne. Oni so zato tam, da pomagajo. So jo pa nafilali s pomirjevali, da je spala in, da so oni imeli mir. Zdaj pa pričakujejo, da bo kar hodila. Ona prej ni bila taka. To je zaradi pomirjeval in neprekinjenega ležanja. Ne pa zaradi okužbe.

Drugič naj pa ne vrešči in kriči in nori po bolnici, pa jim je ne bo treba miriti s pomirjevali. Ali pa ostane pri tebi doma, ko itak veš da ji po bolnicah namensko škodujejo.

Kdo pa misliš da je tvoja mati, da se ji zdi da lahko krati počitek in zdravljenje vsem ostalim ko kar naprej tuli? Najbrž je tudi ponoči telefonarila in norela, pa so jo dali pod uspavala. Kaj pa naj???

Edina, ki bi bila za psihiatrijo tukaj je ravno tvoja odpuljena mati. Pa ti z njo.

Telefon so ji vzeli, ker so mi sami povedali, da so ji ga vzeli, ker je klicala okoli, ker ji niso dali niti vode… in to verjamem, ker sem bila predvčerajšnjim z njo na telefonu ravno takrat, ko je klicala sestre pa noben ni prišel kar bi jaz slišala čez telefon

zakaj je pa ležala in čakala na vodo? Saj si rekla da je prvi dan sama okoli hodila in ni bilo nobenih težav. Komot bi šla sama po vodo, magari v WC.

Torej je klicala tebe po telefonu in vmes je kar kričala in klicala sestre? Pa praviš da če ji ni kaj prav, kriči in zahteva. Pa saj to je huje kot dveletni otrok. Če je bila toliko pri močeh, da je hodila sama in non stop norela, zakaj je sploh šla v bolnico? S hudo vročino kot si ti opisovala, tresenje, mrzlica… tega ne bi mogla početi. Kaj torej nakladaš? Je bila hudo bolna ali čisto pri močeh in zahtevna ko sto mater?

resen odgovor, 12.08.2025 ob 09:14

Drugič naj pa ne vrešči in kriči in nori po bolnici, pa jim je ne bo treba miriti s pomirjevali. Ali pa ostane pri tebi doma, ko itak veš da ji po bolnicah namensko škodujejo.

Kdo pa misliš da je tvoja mati, da se ji zdi da lahko krati počitek in zdravljenje vsem ostalim ko kar naprej tuli? Najbrž je tudi ponoči telefonarila in norela, pa so jo dali pod uspavala. Kaj pa naj???

Edina, ki bi bila za psihiatrijo tukaj je ravno tvoja odpuljena mati. Pa ti z njo.

Drugi dan, ko se je to začelo dogajat, ko si ji vzeli telefon… je bila ona sama v eni mali sobici na triažnem delu. Zadnji sms sva si midve napisali ob okoli 21.30. Potem so ji vzeli telefon. Kaj pa boš, če ti ne dajo niti vode in zdravil?! Dali so ji lekadol in 1 dl vode in potem nič.

Recimo danes je bila tudi slišati veliko bolje, ker ima prijazno terapevtko. Sestre so pa nesramne. In, če za neko stvar prosi – hrana, voda, telefon polnit (če ne sme vstat ni ona kriva, da ne more dat polnit) in se sestre samo obrnejo in ko te jebe… jah sori… Zdaj recimo ji je terapevtka naštimala telefon. Sestre sedijo v pisarni in pijejo kavice in se smejejo – videla na lastne oči.

dalajlama, 12.08.2025 ob 09:22

Telefon so ji vzeli, ker so mi sami povedali, da so ji ga vzeli, ker je klicala okoli, ker ji niso dali niti vode… in to verjamem, ker sem bila predvčerajšnjim z njo na telefonu ravno takrat, ko je klicala sestre pa noben ni prišel kar bi jaz slišala čez telefon

zakaj je pa ležala in čakala na vodo? Saj si rekla da je prvi dan sama okoli hodila in ni bilo nobenih težav. Komot bi šla sama po vodo, magari v WC.

Torej je klicala tebe po telefonu in vmes je kar kričala in klicala sestre? Pa praviš da če ji ni kaj prav, kriči in zahteva. Pa saj to je huje kot dveletni otrok. Če je bila toliko pri močeh, da je hodila sama in non stop norela, zakaj je sploh šla v bolnico? S hudo vročino kot si ti opisovala, tresenje, mrzlica… tega ne bi mogla početi. Kaj torej nakladaš? Je bila hudo bolna ali čisto pri močeh in zahtevna ko sto mater?

Nisem se jaz zmislila, da ima vročino madona no!!! Oni so mi to povedali. Rekla sem, da je prvi dan vstala toliko, da je v sobi poiskala svoje stvari. Wcja ni bilo v sobi kjer je samo postelja. Pač kot triažna ambulanta s posteljo. Daj beri kaj pišeš – enkrat kaj vse bi lahko naredila sama in drugič, če je imela vročino pa tega sploh ne bi mogla. Kaj pa če je bila nekje vmes? Lahko je ležala in uporabljala telefon,ni pa mogla hodit brez pomoči?!

Ne moreš verjet, 12.08.2025 ob 09:27

Drugi dan, ko se je to začelo dogajat, ko si ji vzeli telefon… je bila ona sama v eni mali sobici na triažnem delu. Zadnji sms sva si midve napisali ob okoli 21.30. Potem so ji vzeli telefon. Kaj pa boš, če ti ne dajo niti vode in zdravil?! Dali so ji lekadol in 1 dl vode in potem nič.

Recimo danes je bila tudi slišati veliko bolje, ker ima prijazno terapevtko. Sestre so pa nesramne. In, če za neko stvar prosi – hrana, voda, telefon polnit (če ne sme vstat ni ona kriva, da ne more dat polnit) in se sestre samo obrnejo in ko te jebe… jah sori… Zdaj recimo ji je terapevtka naštimala telefon. Sestre sedijo v pisarni in pijejo kavice in se smejejo – videla na lastne oči.

Ja, če je bila na triaži, se tam čaka na sprejem. Kaj je pa imela za noret? Jo je kdo zaklenil v sobo? Praviš da je takrat še normalno hodila. so jo priklenili na posteljo, da ni “smela” vstat? Ni bilo nobenega stranišča nikjer? O čem za vraga bluziš?

Normalen človek, ki čaka na triaži in je sposoben gibanja kot praviš da je bila tvoja mati, bi če bi bil žejen, vstal in poiskal koga osebno oz. našel stranišče. Tvoja psihotična mati je pa očitno klicarila poncija in pilata, vmes tulila sestram in bogve komu vse po telefonu in so presodili, da jo je treba umirit. Zdravila mora zdravnik še potrdit in prvi dan dobijo samo nujna zdravila, nimajo sestre nič s tem, da ni dobila zdravil. Umiri se tudi ti, ker čisto očitno je ta psihotičnost in paranoja v družini. Nič ne bo narobe glede hoje in tega, pač po večdnevnem ležanju mora priti k sebi. Psiha je pa druga stvar. Tu bo treba delat!!! Ker tako kot si ti opisala, se obnašajo ali dementne osebe ali drugače psihično bolne oz. popolni razvajenci.

resen odgovor, 12.08.2025 ob 09:42

Ja, če je bila na triaži, se tam čaka na sprejem. Kaj je pa imela za noret? Jo je kdo zaklenil v sobo? Praviš da je takrat še normalno hodila. so jo priklenili na posteljo, da ni “smela” vstat? Ni bilo nobenega stranišča nikjer? O čem za vraga bluziš?

Normalen človek, ki čaka na triaži in je sposoben gibanja kot praviš da je bila tvoja mati, bi če bi bil žejen, vstal in poiskal koga osebno oz. našel stranišče. Tvoja psihotična mati je pa očitno klicarila poncija in pilata, vmes tulila sestram in bogve komu vse po telefonu in so presodili, da jo je treba umirit. Zdravila mora zdravnik še potrdit in prvi dan dobijo samo nujna zdravila, nimajo sestre nič s tem, da ni dobila zdravil. Umiri se tudi ti, ker čisto očitno je ta psihotičnost in paranoja v družini. Nič ne bo narobe glede hoje in tega, pač po večdnevnem ležanju mora priti k sebi. Psiha je pa druga stvar. Tu bo treba delat!!! Ker tako kot si ti opisala, se obnašajo ali dementne osebe ali drugače psihično bolne oz. popolni razvajenci.

Govorim o njenih rednih zdravilih – za pritisk, ki jih jemlje že leta.

A lahko poveš,  zakaj je sploh šla v bolnico? Zdaj praviš, da so ti tam povedali, da je imela vročino. Kaj je bilo torej doma, da je morala v bolnico?

Kaj pa če je bila nekje vmes? Lahko je ležala in uporabljala telefon,ni pa mogla hodit brez pomoči?!

No, pa smo tam. Torej brez pomoči niti ob vstopu v bolnico ni mogla hoditi. torej ji niso prepovedali hoje, ampak sama ni zmogla. In zdaj naj bi bili oni krivi, ker je niso vsake pol ure sprehajali okoli in ji nosili vse, kar si je zaželela? Nihče se v bolnici ne ukvarja z rekreacijo bolnega z vročino med zdravljenjem, ko je na kisiku. Če sam ne zmore hoditi, pač leži. Tako je vedno bilo! Se pa po ležanju in ko se zadeva izboljša, kak dan s fizioterapijo ukvarjajo in potem ga z navodili za vaje pošljejo domov. Nihče ji tam ni nič hotel, daj dojemi že.

Ne moreš verjet, 12.08.2025 ob 09:48

Govorim o njenih rednih zdravilih – za pritisk, ki jih jemlje že leta.

In zakaj ni zdravil za začetek s seboj imela? Če greš z urgentnim stanjem v bolnico in veš, da ti zdravil ne more nihče prinesti, če slučajno tam ostaneš, vzameš zadeve s seboj. V vsaki bolnišnici so navodila za hospitalizacijo, kjer piše, naj pacient ob možni hospitalizaciji prinese s seboj svoja predpisana zdravila. Preden oni uradno preverijo, kaj točno ona jemlje, lahko preteče kak dan. Kar na besedo pa ne smejo dajati nobenih zdravil.

In ker jih ona ni imela s seboj, ti pa ne zmoreš tja, so vsi ostali krivi.

SAm eni ste pa res totalni butlji. Samo upate lahko, da nikoli ne boste zares bolni. Takrat vidiš resnico. Jaz sem lansko leto hudo zbolela. Nisem bila zmožna sama vstat. Na urgenci sem mogla čakat, da so mi pomagali do stranišča. Ko so me peljali na stranišče so me tam pustli. So rekli, opravite, pridem nazaj čez 5 minut. Nikogar. Čakala sem na vozičku pred straniščem ene 4 ure. Gospa malo stran je imela neko črpalko ali ne vem kaj točno, nekaj kar dovaja zdravila. Njena hčerka je rekla, da je zdravil zmanjkalo ali, da se je nekaj pokvarilo. Čakala je 10 ur mogoče celo več. Ni nič čudnega, da se ljudje derejo. Ni nič čudnega niti, ko se je kdo že fizično spravil na osebje ali še kaj hujšega. Osebje se šeta po hodnikih, v rokah kavice in mcdonalds.

Rekla sem, da je prvi dan vstala toliko, da je v sobi poiskala svoje stvari. 

in med njimi ni bilo njenih zdravil? Kaj pa je vzela s seboj? vse razen zdravil? lej sama je pozabila nanje, ti si neuporabna da bi ji prinesla, zdaj so pa oni krivi ker jih že prvi dan ni dobila! in potem je norela in kričala? Ojoj.

Omg, 12.08.2025 ob 10:02

SAm eni ste pa res totalni butlji. Samo upate lahko, da nikoli ne boste zares bolni. Takrat vidiš resnico. Jaz sem lansko leto hudo zbolela. Nisem bila zmožna sama vstat. Na urgenci sem mogla čakat, da so mi pomagali do stranišča. Ko so me peljali na stranišče so me tam pustli. So rekli, opravite, pridem nazaj čez 5 minut. Nikogar. Čakala sem na vozičku pred straniščem ene 4 ure. Gospa malo stran je imela neko črpalko ali ne vem kaj točno, nekaj kar dovaja zdravila. Njena hčerka je rekla, da je zdravil zmanjkalo ali, da se je nekaj pokvarilo. Čakala je 10 ur mogoče celo več. Ni nič čudnega, da se ljudje derejo. Ni nič čudnega niti, ko se je kdo že fizično spravil na osebje ali še kaj hujšega. Osebje se šeta po hodnikih, v rokah kavice in mcdonalds.

Vse to nam je jasno. Ja, po cele ure se čaka, tudi na urgencah. Verjemi pa, da tisto osebje, ki se “šeta” nikakor ni nezaposleno in ima dela čez glavo. Tako je v sistemu kjer so zdravniki po 20% zaposleni v bolnicah, drugače so zasebniki in kjer hudo primanjkuje medicinskih sester, saj še tiste ki so zaposlene, so ves čas po bolniških. Menda izgorele.

Ja, tak je sistem in še slabše bo. Če pa kdo nori, kriči in se mu odpuli že prvi dan, ga bodo pač dali pod sedative. Poleg tega avtorica pravi, da “taka pač je njena mati” in da zahteva in kriči, če česa ne dobi. Ni to nastalo tam, očitno tako deluje.

resen odgovor, 12.08.2025 ob 10:08

Vse to nam je jasno. Ja, po cele ure se čaka, tudi na urgencah. Verjemi pa, da tisto osebje, ki se “šeta” nikakor ni nezaposleno in ima dela čez glavo. Tako je v sistemu kjer so zdravniki po 20% zaposleni v bolnicah, drugače so zasebniki in kjer hudo primanjkuje medicinskih sester, saj še tiste ki so zaposlene, so ves čas po bolniških. Menda izgorele.

Ja, tak je sistem in še slabše bo. Če pa kdo nori, kriči in se mu odpuli že prvi dan, ga bodo pač dali pod sedative. Poleg tega avtorica pravi, da “taka pač je njena mati” in da zahteva in kriči, če česa ne dobi. Ni to nastalo tam, očitno tako deluje.

Napisala je pa tudi, da je bila večkrat v bolnicah in se to še nikoli ni zgodilo. Se pravi, po večini se to ne dela, kjer je pa mcdonalds in tračanje za sestre bolj pomembno se pa na tak način rešijo, da človek spi namesto, da bi pil, jedel. Mogoče je postala šibka tudi zato, ker ni jedla in pila. Polna zdravil in brez hrane.

resen odgovor, 12.08.2025 ob 09:51

A lahko poveš,  zakaj je sploh šla v bolnico? Zdaj praviš, da so ti tam povedali, da je imela vročino. Kaj je bilo torej doma, da je morala v bolnico?

Kaj pa če je bila nekje vmes? Lahko je ležala in uporabljala telefon,ni pa mogla hodit brez pomoči?!

No, pa smo tam. Torej brez pomoči niti ob vstopu v bolnico ni mogla hoditi. torej ji niso prepovedali hoje, ampak sama ni zmogla. In zdaj naj bi bili oni krivi, ker je niso vsake pol ure sprehajali okoli in ji nosili vse, kar si je zaželela? Nihče se v bolnici ne ukvarja z rekreacijo bolnega z vročino med zdravljenjem, ko je na kisiku. Če sam ne zmore hoditi, pač leži. Tako je vedno bilo! Se pa po ležanju in ko se zadeva izboljša, kak dan s fizioterapijo ukvarjajo in potem ga z navodili za vaje pošljejo domov. Nihče ji tam ni nič hotel, daj dojemi že.

Vidite samo kar hočete videt. Napisala sem, da ji niso dovolili da bi vstala, ona sploh ni imela možnosti poskusiti. Ko so jo reševalci odpeljali so rekli “saj hodite pa čisto vredu” torej doma je hodila. Doma se je tresla in slabo se je počutila. Nismo vedeli zakaj. Šele na urgenci so rekli, da ima vročino, nič koliko.

Napisala sem, da ji niso dovolili da bi vstala, ona sploh ni imela možnosti poskusiti.

dej to malo bolj razloži. Če mene na sekret tišči in sem nekje v bolnici, pa lahko vstanem, kdo mi ne bo dovolil da bi vstal? Saj nikogar ni zraven, kaj me briga če so rekli, naj ležim. so jo zvezali????????????????? tudi če sem bolj slabega zdravja, bom vseeno poskusil vstat če sem lahko hodil preden sem prišel tja. v čem je štos????????????

Omg, 12.08.2025 ob 10:21

Napisala je pa tudi, da je bila večkrat v bolnicah in se to še nikoli ni zgodilo. Se pravi, po večini se to ne dela, kjer je pa mcdonalds in tračanje za sestre bolj pomembno se pa na tak način rešijo, da človek spi namesto, da bi pil, jedel. Mogoče je postala šibka tudi zato, ker ni jedla in pila. Polna zdravil in brez hrane.

Prosim da nehaš s takimi! Kakšen Mcdonalds in tračanje? mogoče si videla mene, ko sem po 12-urnem šihtu in 8 ur brez malice šibala v bližnjo trgovino po sendvič, da vsaj nekaj pojem. Mimogrede sem si vzela kavo na avtomatu in kolegici na hodniku povedala nekaj stvari o nujnih zadevah na oddelku. Ker ni med. osebja, kot so že zgoraj povedali jih je veliko na bolniškem staležu, veliko dolgotrajno, pa še z njimi bi jih rabili še več. In mi ki ostanemo nadomeščamo vse to, večkrat brez tiste pol ure malice, večkrat direktno v nadure. Ja, razumem da se nekateri bolniki načakajo. Ampak tega nismo krivi mi, ki smo v službah. Enostavno se ne moreš raztrgati na 100 mest naenkrat. Poskusite, pa boste videli.

Upam, da se pametnjakovičem vrne vse kar tule nabijajo.  Pojma nimate kaj se dogaja v bolnicah.

Lahko opišem samo nekaj primerov: Človeku, ki so izgubili (v bolnici) protezo, da jo za zajtrk kos kruha in salamo.

Posteljne stranice so umazane od blata po opravljeni menjavi plenice.

In zdravnik niti po par dnevih ne pogleda v računalnik, kaj je pacient dobival proti bolečinam.

Ko pacient ponoči išče med. sestro, da ji pove, da pacienta v sosednji postelji zelo boli, (ta pacient ne more vstati), sliši zjutraj ta isto med. sestro, da jo en NOREC ponoči zelo ustrašil (gledala je TV).

Jaz se samo čudim, da več ljudi ne “znori” pri takšni oskrbi!

res je660, 12.08.2025 ob 11:36

Upam, da se pametnjakovičem vrne vse kar tule nabijajo.  Pojma nimate kaj se dogaja v bolnicah.

Lahko opišem samo nekaj primerov: Človeku, ki so izgubili (v bolnici) protezo, da jo za zajtrk kos kruha in salamo.

Posteljne stranice so umazane od blata po opravljeni menjavi plenice.

In zdravnik niti po par dnevih ne pogleda v računalnik, kaj je pacient dobival proti bolečinam.

Ko pacient ponoči išče med. sestro, da ji pove, da pacienta v sosednji postelji zelo boli, (ta pacient ne more vstati), sliši zjutraj ta isto med. sestro, da jo en NOREC ponoči zelo ustrašil (gledala je TV).

Jaz se samo čudim, da več ljudi ne “znori” pri takšni oskrbi!

o tem je treba pisati, govoriti javno čim več vsaki dan vsako uro. Jaz verjamem, da se to dogaja kar je zgoraj napisano, da je premalo med. sester, zdravniki pa so prefini da bi opravljali delo med. sester. diplomirane med. sestre, pa morajo delati tudi delo strežnic če je treba. infekcijska – treba je omeniti nujno zdravnico LOGAR ki je bila glavni zagovornik dajanja ljudi na respirator in kje je danes, kakšno vest ima danes, ko je resnica prišla na dan in še bolj bo prišla na dan??? pride samo pred kamere kadar je treba strašiti ljudi, odreja da pacientom zaradi pomanjkanja kadra dajejo pomirjevala (ne antidepresive, ker prepozno primejo) in uspavala, da so mirni, zadeti, da ne težjio, kakšne stranske učinke povzročajo pa jih ne briga, sestre pa morajo ubogati. Sestre uprite se, kar vas je še ostalo, ne delajte škode pacientom.

medicinska sestra156, 12.08.2025 ob 10:57

Prosim da nehaš s takimi! Kakšen Mcdonalds in tračanje? mogoče si videla mene, ko sem po 12-urnem šihtu in 8 ur brez malice šibala v bližnjo trgovino po sendvič, da vsaj nekaj pojem. Mimogrede sem si vzela kavo na avtomatu in kolegici na hodniku povedala nekaj stvari o nujnih zadevah na oddelku. Ker ni med. osebja, kot so že zgoraj povedali jih je veliko na bolniškem staležu, veliko dolgotrajno, pa še z njimi bi jih rabili še več. In mi ki ostanemo nadomeščamo vse to, večkrat brez tiste pol ure malice, večkrat direktno v nadure. Ja, razumem da se nekateri bolniki načakajo. Ampak tega nismo krivi mi, ki smo v službah. Enostavno se ne moreš raztrgati na 100 mest naenkrat. Poskusite, pa boste videli.

Dej, dej, ležerno hodijo sestre po hodnikih gor in dol, ponavadi po dve skupaj. Ko jih kdo rabi samo odmahnejo ‘bo že kdo prišel’. Prosiš za kozarec vode, ga dobiš po parih urah in po več prošnjah. Čakaš na urgenci v ambulanti, prav tako rabiš vodo, noben ne pride, ti je vsega dovolj in greš v pisarno zraven ambulante, slonijo na pultih in se pogovarjajo. Ne ena, ne dve ampak ene štiri sestre. Ne pravim, da so taki vsi, je pa tega vedno več.

In ja, tisti, ki pišejo, da ni čudno, da jih več ne znori. Saj znorijo samo vi tega ne veste. In če greš v zd enkrat na pet let verjetno tega ne vidiš. Tudi jaz prej česa takega nisem doživela, lansko leto pa sem bila več okoli zdravnikov in sem marsikaj videla in slišala.

Revica, 8 ur brez hrane. Sram te bilo. Kaj pa tisti, ki ležijo in prosijo za kozarec vode pa ga ne dobijo? Marš gamad požrešna egoistična!

pa o čem flancaš, 12.08.2025 ob 10:51

Napisala sem, da ji niso dovolili da bi vstala, ona sploh ni imela možnosti poskusiti.

dej to malo bolj razloži. Če mene na sekret tišči in sem nekje v bolnici, pa lahko vstanem, kdo mi ne bo dovolil da bi vstal? Saj nikogar ni zraven, kaj me briga če so rekli, naj ležim. so jo zvezali????????????????? tudi če sem bolj slabega zdravja, bom vseeno poskusil vstat če sem lahko hodil preden sem prišel tja. v čem je štos????????????

Kako lahko vstaneš, če si pod sedativi, ko niti glave ne moreš dvigniti, ker imaš občutek kot takoj, ko se zbudiš iz narkoze?

Moj bližnji je bil pa na toksikologiji v UKC.  Čisto nasprotna zgodba.

Pozorni,  vedno pri roki,  prijazni. In to prav vsi, zdravniki in medicinski bratje in sestre. No, ena strežnica se je delala nekaj pomembno, vendar ni naredila kakšne škode.  Pa en en zdravnik je bil malo bolj molčeč, pa še ta ni bil iz tega oddelka, temveč je čez vikend dežural. Tako da je razumeti, da ni želel svojcem pojasniti stanja.

Vsi ostali pa samo za objet in “kušnit”. Res!

Navkljub hudi bolezni enkratna izkušnja.

Kaj ste ji naredili? Pošasti!!! Dajali zdravila s stranskimi učinki, na katere je že v preteklosti imela stranske učinke in sta se tudi z osebno zdravnico zmenili, da jih ne bo več jemala. A se sploh kaj pozanimate preden date zdravila? Hodila je s pomočjo dveh sester, hodulje in fizioterapevtke. V ozvid napišejo, da lahko normalno hodi. Normalno??!! Nikakor! S trojno pomočjo, sama pa nikakor! V izvidih lažejo ko pes teče. 2 ali tretji dan so jo zvezali. Nabasali s pomirjevali in zdravili s stranskimi učinki, da ni vedela 2 dni kaj se sploh dogaja. Jaz sem uničena, izmučena. Psihopati bolani!!! Kako naj ji jaz pomagam, če je tam pri hoji rabila pomoč treh + hodulje??!!! Vse trenutne težave so pa preverjeno zaradi vseh pomirjeval!! Preklete svinje, vem, da to bere vsaj ena sestra od tam. Boste že dobili svoje, brez skrbi!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close