Imajo moški raje kure?
Za kaj se imam jaz, je po tej izpeljavi irelevantno.
Saj ženska definira moškega na podlagi svojih pričakovanj.
Moral bi praktično sprobati “Barbiko”, da bi vedel v katero skupino spadam. :)[/quote]
Ja, ja… Barbi ziher ima meter, da ti izmeri “inteligenco”….. 😀
Za kaj se imam jaz, je po tej izpeljavi irelevantno.
Saj ženska definira moškega na podlagi svojih pričakovanj.
Moral bi praktično sprobati “Barbiko”, da bi vedel v katero skupino spadam. :)[/quote]
Ja, ja… Barbi ziher ima meter, da ti izmeri “inteligenco”….. :D[/quote]
Inteligenca pada premosorazmerno z večanjem dolžine. :))
Inteligenca pada premosorazmerno z večanjem dolžine. :))[/quote]
Kaj pa njena inteligenca ? :-)[/quote]
Ona je pa itak rekla, da je pametna. :))
Jaz imam tudi rad kure, najraje s pečenim krompirjem. Koruza je lahko za posladek, kuhana. 🙂
Kako pa prepoznaš butastega moškega ? :)[/quote]
Imam radar.
Dela cca na 100 m. (začne piskat in rdeča lučka utripa k zmešana)
Kadar sem na ŽMČ ga izklopim, ker mi gre piskanje ful na jetra :-)[/quote]
Se pravi, čvekaš s svojimi sosedi. :))
Se pravi, čvekaš s svojimi sosedi. :))[/quote]
Ne, radar dela tudi preko spleta :-))
(je tak specialen)[/quote]
Mhm, ko tista Micka v avtu (pojdite levo, pojdite desno), ki začivka vsakič, ko prekoračiš hitrost. Raje se 100x izgubim, kot da bi jo poslušala.
MON pa tako veliiiiiko naselje.
Eh, ja.
Z vami pa še težje. Glej, petelini smo opazni. Sej ženske nekako v svoji previdnosti vedo, da smo nastopači, srečajo pa nas povsod. Zvečer rade hodijo v naša zbirališča po nove doze šlatanja in še česa drugega.
Kje pa lahko srečajo tebe, “normalnega”? In zakaj bi se sploh ukvarjale s tabo, six packov nimaš, rihtaš se ne, ker je to tebi brezveze…kaj bodo imele od druženja s tabo?
Z vami pa še težje. Glej, petelini smo opazni. Sej ženske nekako v svoji previdnosti vedo, da smo nastopači, srečajo pa nas povsod. Zvečer rade hodijo v naša zbirališča po nove doze šlatanja in še česa drugega.
Kje pa lahko srečajo tebe, “normalnega”? In zakaj bi se sploh ukvarjale s tabo, six packov nimaš, rihtaš se ne, ker je to tebi brezveze…kaj bodo imele od druženja s tabo?[/quote]
poznaš razliko med kopunom in petelinom? povej mi spider, glede na to kako me opisuješ, predvidevam, da sva se že srečala? ampak jaz se te ne spomnim, in imam še kar dober spomin za tebi podobne kopune. ti to kaj pove?
Kaj si mislil, da sem vegetarijanec? :))[/quote]
Pečen krompir je zelo nezdrava prehrana.[/quote]
To je pa vsekakor nekaj mislim da novega. Sicer vem, da krompirja se ne pogreva, tole pa menda prvič slišim. Že prebiram:
Krompir se je torej odrezal celo slabše od kokakole, pa že ta je značilen primer nezdrave packarije. Na žalost širša javnost s tem ni bila seznanjena, saj študijo poznajo le strokovni krogi. Še bolj žalostno pa je to, da organizacije, katerim bolniki zaupajo, n.pr. American Heart Association, na svojih spletnih straneh zatrjujejo, da naj bi bil krompir »zdrav za srce«.
Forum je zaprt za komentiranje.