Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Imajo moški raje kure?

Imajo moški raje kure?

Jaz pa sem mislil, da si užaljena zaradi mojega komentarja. 🙂

Možno, da ne upa prej povedati, da ga nekaj moti, in to tlači v sebi, dokler ne izbruhne.
Kaj pa vidiš na njem in kakšne so njegove prednosti, da ti nekaj pomeni ?

če je že pernata … naj bo vsaj pohana ☺

jp, definitivno majo raje “kure”, ker se z njimi ni treba tolk ubadat…. fajn pa je, če so lepe…

tole od n.s. bi si pa najraj sprintala pa dala v okvir- hvala….. te opomnem na tole, k si bova naslednjič v laseh 😀

drgač pa, če bi jst bla tip in bi iskala izključno sam za podirat, si valda ne nakopljem nekoga z višjim IQ-jem, da mi žnara….za daljše veze so pa tud tipi bol zbirčni k zgledajo 🙂

dejva se midva zment .. te bom podiral v mah ♥

dejva se midva zment .. te bom podiral v mah ♥[/quote]

ohhhh…sm točn vedla ka morm napisat, da se bo vsaj en zapalio…tooooooooooo jaaaaa…mislim- fix zmenjen 😀

dejva se midva zment .. te bom podiral v mah ♥[/quote]

ohhhh…sm točn vedla ka morm napisat, da se bo vsaj en zapalio…tooooooooooo jaaaaa…mislim- fix zmenjen :D[/quote]

prou … zdej se pa sama meč po skalah, da se utrdiš ☺

Takale vprašanja z naslova se porajajo iz feministične nemoči. Tako pametne, da jih nobeden več noče. Potem so jim pa kure krive.

Robi je samo butthurt, ker ga tiste lušne niso nikoli šmirglale.

Izbirali ste med plevelom, potem pa izbrali neko kvazi zrelo babnico, ki je bla tok žgoljava v faco, da se jo je še lastni foter sramoval.

Če bi že moral izbirat med glupo & lušno in kao pametno & grdo, brez premisleka izberem prvo. Mojih 5 centov.

ohhhh…sm točn vedla ka morm napisat, da se bo vsaj en zapalio…tooooooooooo jaaaaa…mislim- fix zmenjen :D[/quote]

prou … zdej se pa sama meč po skalah, da se utrdiš ☺[/quote]

že letim 😀

prou … zdej se pa sama meč po skalah, da se utrdiš ☺[/quote]

že letim :D[/quote]

evo dokaz, da babnica sama od sebe ne naredi nič ☺

Jah, v lepoti se ne morejo primerjat z njimi, potem pa iščejo druge alternative. Kao, če že nisem lepa, bom pa vsaj pametna lol

že letim :D[/quote]

evo dokaz, da babnica sama od sebe ne naredi nič ☺[/quote]

haha, zdej se bo pa še bunu…. čeb sama od sebe kej nardila, bi blo zihr narobe….če čakam na tvoja navodila te pa spet moti kr nism samoiniciativna….mislim…. nikol vam ni prav, kakorkol obrneš 😀

Jah, v lepoti se ne morejo primerjat z njimi, potem pa iščejo druge alternative. Kao, če že nisem lepa, bom pa vsaj pametna lol[/quote]

največja j.eba pa nastane, če nisi niti lep niti pametn… ma kdo idejo ka pol nardiš?

Sej ženske tako ali tako ne morete bit pametne. O tem smo že zadnjič imeli debato…

Ne pišem zastonj pod narekovaji pametne.

Glej, vsakemu ne boš ustrezala. Ko ti bodo pa to začeli govoriti vsi po vrsti, se pa lahko malo poglobiš. :)[/quote]
Dovolj je,da mi je eden rekel.:( Kaj naj zdaj? Ga prepričujem obratno, pustim pri miru? Včasih se obnašamo ravno glede na nasprotno stran. On mi je dajal tak vtis. Tu ni popravcev ali pač?[/quote]
Ma drugič takemu reč, da si zelo prilagodljiva in si se pač prilagodila na njegov nivo.. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

aja? kolk ti pa plačujejo na monu, da daješ to pod narekovaje? če se splača, bom še jst od zdej naprej 😀

Mene se ne da kupit. Sem neprecenljiv.

Btw, še vedno se mi zdi izraz “kure” nekoliko žaljiv do žensk. Avtorica mi je tule malo prasica izpadla.

butn že cifro, da še jst kej postran zaslužim…. mi je vseen kiro besedo bom dajala pod narekovaje 😀

Zafrustriranka, ki svojo vrstnico zmerja s kuro, enostavno ne razume ženke duše.

No ja, enkrat bo treba razumeti, da vsem (recimo kot ženska tudi moškim) ne moreš biti všeč. Pa naj bo to po zunanjosti, inteligenci, karakterju….

Lahko si le TI v svoji originalni izvedbi.
Če si komu všeč takšna kot si OK, če komu nisi…. ma kaj se sekiraš, njegov problem, ne tvoj. :-))

Evanescence – Everybody’s Fool

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Cifro si boš mogla pa najprej prislužit. Je ne dam kr vsaki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close