Imajo moški raje kure?
Naslov “Imajo moški raje kure?” z nadaljevanjem vprašanja nima ničesar skupnega. Filozofiranje oz. kompliciranje v nedogled na tak način ni zabavno. Postavlja se vprašanje, kdo je po takem principu enakovreden sogovornik.[/quote]
Priznam, da se bojim, da imaš prav. Oseba ni iz foruma in odnos vroče hladno traja že dolgo. Malce sem ga izzvala in potem ta izjava.Lahko smo narobe razumljeni.
Pri odnosih vroče-hladno (približevanje-umikanje) jaz vedno pomislim na željo po kontroli – nekaj časa je divno i krasno, ko te postavi na hladno, pa hlastaš za njim in se cele dneve miselno ukvarjaš s tem človekom.
Moja prijateljica je že nekaj let v takem odnosu, ker je korenček dovolj sladek, da je palica premalo, da bi enkrat za vselej potegnila črto, zaživela svoj life in si dala priliko, da spozna nekoga, ki bo igral z odprtimi kartami.
Na primer, neformalno neizobražena ženska, ki je bila zelo pametna, je meta iz cvetja v jeseni, ki je rajši umrla, kot se poročila z onim, pa še sorodnik ji je bil…je že vedela, da bi morala v zakonu samo delati, pa mu je prekrižala plane…izjemno modra za svoja leta in še takrat, ko so ženske zapirali pred svetom. On jo je pa hotel, seveda, točno njo.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ja, takšne igrice so živ hudič za žrtev (pa kdor koli že to je).
Poznam moškega, ki se je noro zaljubil v žensko, s katero sta imela občasne poslovne stike.
Vsakič, ko ji je hotel povedati, da je pripravljen na kaj več si je ona izmišljala razne razloge, da ga je zavračala.
Enkrat mu telefonira, da je spoznala moškega, s katerim se odpravlja na kavo.
Drugič mu je očitala, da je prenežen z njo in ona rabi nekoga, ki jo bo vodil, postavil na realna tla.
Tretjič mu je očitala, da je nerazumevajoč z njo in da ona potrebuje bolj nežno osebo.
Kakšne zmenke je zavračala z izgovorom, da mora biti s svojimi otroki, čeprav ji je on povedal, da njeni otroci niso nobena ovira in da jo jemlje v kompletu.
Včasih mu je tarnala, da si želi takšnega čisto preprostega moškega.
Spet drugič, da si želi moškega z uspešno kariero in veliko poznanstvi.
Pa kako je ona zavračala že boljše primerke…
Vsakič se je revež povlekel, da si zaceli rano, vendar je ona vedno našla načine, da se mu je dovolj približala, da je padel njegov obrambni zid.
No skrataka, po dveh letih, pa je ona bila tista, ki se mu je vrgla v objem. Ampak tokrat jo je on zavrnil. S težkim srcem in veliko bolečino. Razlog, pa zelo preprost. Ugotovil je, da sploh ne ve, kaj ta ženska hoče, kaj si želi, kaj pričakuje v življenju.
In ja, še vedno jo ljubi. Ampak počasi se je pobral . Spregovori z njo par stavkov, vendar jo ne spusti več blizu, da bi ga ponovno prizadela. Pravi, da ima enostavno dovolj.
Vesel je, da kadar jo vidi, da ga ne stisne več v prsih in da nima občutka, da so mu spodrezali noge. Že zdavnaj ji je zaželel srečo… z nekom drugim. :-))
Ja, takšne igrice so živ hudič za žrtev (pa kdor koli že to je).
Poznam moškega, ki se je noro zaljubil v žensko, s katero sta imela občasne poslovne stike.
Vsakič, ko ji je hotel povedati, da je pripravljen na kaj več si je ona izmišljala razne razloge, da ga je zavračala.
Drugič mu je očitala, da je prenežen z njo in ona rabi nekoga, ki jo bo vodil, postavil na realna tla.
Tretjič mu je očitala, da je nerazumevajoč z njo in da ona potrebuje bolj nežno osebo.
Kakšne zmenke je zavračala z izgovorom, da mora biti s svojimi otroki, čeprav ji je on povedal, da njeni otroci niso nobena ovira in da jo jemlje v kompletu.
Vsakič se je revež povlekel, da si zaceli rano, vendar je ona vedno našla načine, da se mu je dovolj približala, da je padel njegov obrambni zid.
No skrataka, po dveh letih, pa je ona bila tista, ki se mu je vrgla v objem. Ampak tokrat jo je on zavrnil. S težkim srcem in veliko bolečino. Razlog, pa zelo preprost. Ugotovil je, da sploh ne ve, kaj ta ženska hoče, kaj si želi, kaj pričakuje v življenju.
In ja, še vedno jo ljubi. Ampak počasi se je pobral . Spregovori z njo par stavkov, vendar jo ne spusti več blizu, da bi ga ponovno prizadela. Pravi, da ima enostavno dovolj.
Vesel je, da kadar jo vidi, da ga ne stisne več v prsih in da nima občutka, da so mu spodrezali noge. Že zdavnaj ji je zaželel srečo… z nekom drugim. :-))
Čuki – Vso srečo ti želim[/quote]
Jep, pri tovrstnih igrah je problem tudi to, ker človeku kaj dosti pomagati ne moreš, saj nimaš vpliva na njegovo notranje dogajanje; lahko samo čakaš, da preide vse faze… Nekateri morajo pasti čisto na dno, da se situacija toliko izkristalizira, da je sposoben dojeti, kako v prazno je gonil svoje motorje…
Po mojih izkusnjah in izkusnjah par prijateljev s kilometrino je povprecna 20-letnica relativno slaba v postelji. Just saying…[/quote]
Potemtakem je najbolje izbrati prostitutko, ker imajo največ seksualnih izkušenj in “profesionalni pristop”. Če to samo vidiš v ženski, potem ne vem, kaj zate sploh predstavlja ženska ? To, da ima luknjo? To je zame čista brezosebna potrošniška logika, ki razoseblja ljudi.[/quote]
In vse to si uspel zakljuciti iz mojega komentarja? Tebi se ze skozi pisanje vidi seksualna neizkusenost. Drugic napisano raje dobesedno razumi. Povprecna 20-letnic ni ne vem kaj postelji. Le to. Nic vec. 😉
Čuki – Vso srečo ti želim[/quote]Takšne bi moral biti vsak moški, pa bi bil svet takoj lepši. Ne bi bilo problemov s porodniškimi, denarnimi nadomestili, preživninami, kontracepcijskimi tabeltami in z njimi povezanimi zdravstenimi zapleti…etc.
Kajti moški mora žensko ljubiti do konca svojega življenja, čeravno pač se odloči, da ne bo z njo (to je edino, kar mu je tu za zameriti). In pa to, da ji ni znal pomagati, da bi spoznala, kaj bi ona rada.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] katenjka… le to kot replika…nekaterim nihče ne more pomagati, da ugotovijo, kaj si želijo v življenju, dokler sami ne postavijo svojih želja, prioritet… in jim potem poskušajo vsaj slediti.
Čuki – Vso srečo ti želim[/quote]
Zdaj ga čaka samo še temeljito posvečanje samemu sebi, da ugotovi,
kaj je z NJIM narobe, da je poiskal točno tako žensko in se tako zelo
nesmrtno zaljubil vanjo (ni naključno)…
Tako je. To je malo bolj pomembno od tistega, kako se je ona vedla. Če ti nekdo ni všeč, se ga pač znebiš. “Čudno” postane, če tega ne zmoreš. Menim, da nihče od njiju ni vedel, kaj hoče, ne le ona.
Jaz sem zanimiv plen očitno za moške, ker mi eni ne dajo miru. Nimam se za lepotico, bolj bi rekla, da imam verjetno nek seksapil pa nisem med onimi trlastimi suhicami, včasih ko sem bila, je bilo manj navala :))) Ne vem kaj je to – ampak moj adut pri meni je inteligenca, to skoraj sigurno. Sem dokazala na svojem akademskem področju in z enimi testi 😛 Dejasnko me zanima toliko stvari, da se potem marsičesa lotim, da mi je jasno, da nekoga s podobnimi interesi ne bom srečala. In se tudi ne nosim zaradi tega. V pogovoru se prilagodim sogovorcu. Tudi jaz ne maram tistih zategnjenih nedostopnih intelektualcev, ja, takih filozofskih… Zateženim temam se izogibam. Sem taka odprta, sproščena, komunikativna oseba, rada se zabavam in druhge in sem kdaj mal brez predsodkov do neke zdrave mere. Moti me pa, da moški pri meni gledajo na videz. Ko sem se z nekom hotela pogovarjat o eni malo resnejši temi, pa nič takega, mi je rekel, da ga ne zanima (moje poklicno področje menda…), ker ga zanimam jaz. Ja halo, mislim… Nisem vedela sploh kaj naj. To ni bil biser od človeka, mi je pa bil zanimiv, ima določene talente. Moške, ki niso toliko razgledani, zanima v vezi bolj seks, one inteligentnejše, pa ne toliko. Problem je… da meni v vezi z inteligentnim moškim manjka spolnosti, če je pa obratno, pa pogovorov na višjem nivoju, pa še česa… pa kake odgovornosti. Itak se mi pa dogaja to, da moške na nek nezaveden način potem vedno prizadanem. Me ne pozabijo kar tako. To, s čimer moškega privežeš nase… sigurno ni lepota. Lepših od mene je milijon drugih žensk.
No, pa če mal obrnemo ploščo:
mene butasti moški naravnost odbijajo. Videz nima nič pri tem, lahko
je Brad Pitt, pa če je butast, nima kaj praskat.
Nisem pa nikoli opazila, da bi katerega od moških motila inteligenca
ali resen pogovor….konc koncev seksaš lahko pol urce-urco, pol je
pa treba preostali čas napolniti še s čem drugim, kot z gledanjem tv…
…tko da domnevam, da je avtorica bila res zatežena.
Tud to je čist možno.
In, si že katerega privezala? :)[/quote]
Ja, no ne vem – nikoli ne veš. Deset let že vztraja. Je pa eden tistih z inteligenco. Je sicer prav lep moški, manekenske postave, resno – čeprav res ne gledam na to. Manjka mi… mogoče malo več domišljije na seksualnem področju, to je to ko pravim… Pa ne da imam še koga drugega zraven, to ne in tudi ne bi. Pa se najde kak tak vztrajnež, sploh ne vem ne kaj naj jim še rečem.
To pa ress ni problem. Začni žret sladkarije, zredi se za 20 kil in dobila boš enega, ki ga ne zanima videz.[/quote]
Ko bom noseča bo še čas za to… In za stije in celulit. Zato bi bilo fajn, da jih zanima še kaj drugega od videza že zdaj. 😛 No saj, mojega v bistvu zanima, zato ima ekskluzivno pravico do mene že dolgo.
To pa ress ni problem. Začni žret sladkarije, zredi se za 20 kil in dobila boš enega, ki ga ne zanima videz.[/quote]
Ko bom noseča bo še čas za to… In za stije in celulit. Zato bi bilo fajn, da jih zanima še kaj drugega od videza že zdaj. 😛 No saj, mojega v bistvu zanima, zato ima ekskluzivno pravico do mene že dolgo.[/quote]
Potem pa te ne rabi motit, na kaj gledajo drugi pri tebi. Taki, ki gledajo samo na videz, se bodo vedno našli, pa bila ti “takva ili onakva”.
Forum je zaprt za komentiranje.