Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Horoskop

Horoskop

Ni plug, samo za tisto copato mi vrača… :)[/quote]Ne boš jo tako na lahko odnesla… 😉 😀 😀 :D[/quote]
Čakaj, sem mislila, da za škorpijon(k)e velja, da smo maščevalni/e… 😀

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne boš jo tako na lahko odnesla… 😉 😀 😀 :D[/quote]
Čakaj, sem mislila, da za škorpijon(k)e velja, da smo maščevalni/e… :D[/quote]Ona izjemno ljubi ali pa izjemno sovraži in je po znaku nagnjena k temačni strani življenja.

Drugo me ne skrbi le tiso ne vem kaj pomeni temačna stran življenja? :)))
A ima kaj veze s tem:
Včasih je nerazumno ljubosumna, čeprav nima nobene osnove za to. Škorpijonka je posestniška

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tudi oven? :DD[/quote]Bilo je mišljeno na splošno za vsa znamenja, v smislu: češ moje znamenje je takšno in imam takšne lastnosti in morajo drugi to upoštevati.[/quote]

Bilo je mišljeno kot štos :)))
Ker se je m111 bral kot nekakšen odzivnik: …poklicali ste 090, včasih preveč razmišljate, poskusite popustiti, ker vam nihče ne želi nič slabega…

Tale naš m111 je ziher ena stara gatara :DDD

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ni plug, samo za tisto copato mi vrača… :)[/quote]
Saj jaz sem tud bil njemu enga dolžen. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bilo je mišljeno na splošno za vsa znamenja, v smislu: češ moje znamenje je takšno in imam takšne lastnosti in morajo drugi to upoštevati.[/quote]Bilo je mišljeno kot štos :)))
Ker se je m111 bral kot nekakšen odzivnik: …poklicali ste 090, včasih preveč razmišljate, poskusite popustiti, ker vam nihče ne želi nič slabega…

Tale naš m111 je ziher ena stara gatara :DDD[/quote]Ah neeee, človek se malo izgubil, postal previdnejši in opazil je da nekatera (ženska) srca treperijo, ko jim kaj napiše, čeprav je bolj skop z besedami jim je prišel blizu. Sedaj bi se pa rad malo bolj zazihral in je šel pogledat v zvezde in se mu zdi, da bi to lahko delil z nami….. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Čakaj, sem mislila, da za škorpijon(k)e velja, da smo maščevalni/e… :D[/quote]Ona izjemno ljubi ali pa izjemno sovraži in je po znaku nagnjena k temačni strani življenja.

A ima kaj veze s tem:
Včasih je nerazumno ljubosumna, čeprav nima nobene osnove za to. Škorpijonka je posestniška[/quote]

Ah, saj veš, droge, alkohol, pa razuzdanosti – saj veš, da sem Sadnemu na ZS pisala… :O

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ona izjemno ljubi ali pa izjemno sovraži in je po znaku nagnjena k temačni strani življenja.

A ima kaj veze s tem:
Včasih je nerazumno ljubosumna, čeprav nima nobene osnove za to. Škorpijonka je posestniška[/quote]

Ah, saj veš, droge, alkohol, pa razuzdanosti – saj veš, da sem Sadnemu na ZS pisala… :O[/quote]A on to dila? 😉 😀

Ah, saj veš, droge, alkohol, pa razuzdanosti – saj veš, da sem Sadnemu na ZS pisala… :O[/quote]A on to dila? 😉 :D[/quote]

Mislim, prav nesramna sta, res… Človeka že dalj časa ni in mene že pošteno skrbi zanj.
Pa kaj sem res edina resna tukaj ?? :))

A on to dila? 😉 :D[/quote]Mislim, prav nesramna sta, res… Človeka že dalj časa ni in mene že pošteno skrbi zanj.
Pa kaj sem res edina resna tukaj ?? :))[/quote]Mogoče te samo abstinenčna kriza daje….zasvojenka pač 😉 😀 😀

A on to dila? 😉 :D[/quote]

Mislim, prav nesramna sta, res… Človeka že dalj časa ni in mene že pošteno skrbi zanj.
Pa kaj sem res edina resna tukaj ?? :))[/quote]
No, se bom poskusila poboljšati. Za začetek grem k spovedi (menda pomaga, ne vem pa, če me bo župnik sprejel, glede na to, da me nikoli ni pri maši)… 😀

No, se bom poskusila poboljšati. Za začetek grem k spovedi (menda pomaga, ne vem pa, če me bo župnik sprejel, glede na to, da me nikoli ni pri maši)… :D[/quote]Spovej se še za to bogokletno misel, on vsako izgubljeno ovčico sprejme.
Spomni se prilike o izgubljenem sinu, nooo ti si hči…Bosta že nekako.
Če pa ne, se pa nam izpovej, ti bomo že naložili pravično pokoro… :)))

No, se bom poskusila poboljšati. Za začetek grem k spovedi (menda pomaga, ne vem pa, če me bo župnik sprejel, glede na to, da me nikoli ni pri maši)… :D[/quote]Spovej se še za to bogokletno misel, on vsako izgubljeno ovčico sprejme.
Če pa ne, se pa nam izpovej, ti bomo že naložili pravično pokoro… :)))[/quote]
A tudi tako, ki ni bila krščena? 😮

Spovej se še za to bogokletno misel, on vsako izgubljeno ovčico sprejme.
Če pa ne, se pa nam izpovej, ti bomo že naložili pravično pokoro… :)))[/quote]
A tudi tako, ki ni bila krščena? :o[/quote]Saj nismo malenkostni…. 😉

A tudi tako, ki ni bila krščena? :o[/quote]Saj nismo malenkostni…. ;)[/quote]
No, saj to sem bolj za župnika spraševala… 🙂

Če se pa tule začnem izpovedovati, pa ne bo samo veliko dima, ampak še ogenj v strehi. Zadnjič dvakrat, ko sem bila v cerkvi, so me namreč vrgli ven… (tule pa manjka zardevajoč smeško)

Kaj pa to pomeni “gatara”… prosim za prevod 🙂

Saj nismo malenkostni…. ;)[/quote]
No, saj to sem bolj za župnika spraševala… :)

Če se pa tule začnem izpovedovati, pa ne bo samo veliko dima, ampak še ogenj v strehi. Zadnjič dvakrat, ko sem bila v cerkvi, so me namreč vrgli ven… (tule pa manjka zardevajoč smeško)[/quote]

No, saj tudi On_ ni nikjer napisal, da ni župnik :)))
(in da ti ne bi naložil pokore za vse tvoje grehe, amen)

No, saj to sem bolj za župnika spraševala… :)

Če se pa tule začnem izpovedovati, pa ne bo samo veliko dima, ampak še ogenj v strehi. Zadnjič dvakrat, ko sem bila v cerkvi, so me namreč vrgli ven… (tule pa manjka zardevajoč smeško)[/quote]

No, saj tudi On_ ni nikjer napisal, da ni župnik :)))
(in da ti ne bi naložil pokore za vse tvoje grehe, amen)[/quote]
Sicer sem že slišala, da obstajajo župnikovi otroci, ampak da bi jih kdo od njih tudi priznal, pa ne… 🙂

Za pokoro me pa ne skrbi – račune je treba slej ko prej plačat; grehe bom itak postopoma izpovedovala, da ne bo prehudo – zame ali pa zanj :D)

Kaj pa to pomeni “gatara”… prosim za prevod :)[/quote]

gatara —->> šlogarca

:))

Kaj pa to pomeni “gatara”… prosim za prevod :)[/quote]

gatara —->> šlogarca

:))[/quote]

Aaaaaa res, sem se že ustrašila, da je kakšen “jasnovidec”, ker potem se ne bi bilo za hecat z njim.:)

http://www.zadovoljna.si/clanek/zadovoljena/kaksna-ljubimka-si-glede-na-astrolosko-znamenje.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close