Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Horoskop

Horoskop

Ja, vidim da ti gredo ritke po glavi. Sicer pa se ne bom več pogovarjala s tabo dokler ne poveš svojega astrološkega znamenja. Samo zaslišuješ dečve tu gor, ti pa o sebi nič ne poveš.

A misliš, da gre za anonimnega darovalca semenčic? :)))[/quote]

Zaenkrat je samo anonimen ://

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

M111, samo šalim se. Samo ti si me znal spraviti v dobro voljo, ko sem bila vsa našpičena. :))))

Včasih preveč razmišljate, kako bi se vam morali vsi prilagoditi. Dejansko boste sem ter tja kdaj morali tudi sami popustiti. Nihče vam ne želi slabega.

Aha, bom upoštevala tvoj nasvet. :)) Kaj čem, zaenkrat sem še neukročena trmoglavka. Ampak Margot me je že vzljubila se mi zdi. 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=w0nNjvF83q8

Diplomacija je tudi meni španska vas …raje vsakemu vse, kar mu gre, direkt povem … in ne bosta verjeli, zadeve ki so zapisane v horoskopu, tudi zame kar držijo … zakaj to trdim … ker sem tudi lev, pa po kitajski varianti še tiger za povrhu … nas tri bodo v kletko zaprli … bando mačjo nepoboljšljivo.

Za katero nebesno znamenje zdaj to velja?

Diplomacija je tudi meni španska vas …raje vsakemu vse, kar mu gre, direkt povem … in ne bosta verjeli, zadeve ki so zapisane v horoskopu, tudi zame kar držijo … zakaj to trdim … ker sem tudi lev, pa po kitajski varianti še tiger za povrhu … nas tri bodo v kletko zaprli … bando mačjo nepoboljšljivo.[/quote]

Kot bi jaz napisala;)

Za katero nebesno znamenje zdaj to velja?[/quote]Za vse druge, samo za naše ne… 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ga nočejo priznati

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Za katero nebesno znamenje zdaj to velja?[/quote]Za vse druge, samo za naše ne… 😉 :)))[/quote]

Tudi oven? :DD

Pred mnogimi leti je bila ena oddaja o horoskopu in je približno celo uro trajalo samo o enem astrološkem znaku.Spomnim se,da je bilo rečeno,da je v množici ljudi najtežje difinirati nekoga,ki je Kozorog.

kaj, če dva zelo kompatibilna po znamenjih, skotita potomce popolnoma nekompatibilne njima???
a je treba to preprečiti že na začetku ali kdaj pozneje uravnati. Kako?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Moja mama je škorpijonka tako kot jaz, pa bi – glede na to, kako večina astroloških napovedi in opisov demonizira škorpijon(k)e – pričakovala večje zaplete… No, ni jih bilo malo, saj nisem (bila) ravno najbolj upogljiva, ampak z leti (sploh po tem, ko sem se odselila) sva pa le uspeli najti skupen jezik. 😀

Sem pa mnenja, da astrološka znamenja niso poglaviten dejavnik, ki vpliva na ne/kompatibilnost karakterjev v družini – koliko primerov dvojčkov poznaš, kjer bi obema njuno astrološko znamenje na enak način ven sekalo?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Za vse druge, samo za naše ne… 😉 :)))[/quote]Tudi oven? :DD[/quote]Bilo je mišljeno na splošno za vsa znamenja, v smislu: češ moje znamenje je takšno in imam takšne lastnosti in morajo drugi to upoštevati.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tudi oven? :DD[/quote]Bilo je mišljeno na splošno za vsa znamenja, v smislu: češ moje znamenje je takšno in imam takšne lastnosti in morajo drugi to upoštevati.[/quote]
Meni osebno je še hujša situacija, ko ti drugi pripisujejo lastnosti, ki naj bi veljale za tvoje znamenje…

(če ti dam samo en primer: “Oooo, škorpijonka, ja, pol si pa strastna…” BLJAK!)

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Bilo je mišljeno na splošno za vsa znamenja, v smislu: češ moje znamenje je takšno in imam takšne lastnosti in morajo drugi to upoštevati.[/quote]
Meni osebno je še hujša situacija, ko ti drugi pripisujejo lastnosti, ki naj bi veljale za tvoje znamenje…

(če ti dam samo en primer: “Oooo, škorpijonka, ja, pol si pa strastna…” BLJAK!)[/quote]Noooo, jaz se s takim ne bi hvalil…. Kaj potem samo rutina, nič iskric? 😉 :)))))

(če ti dam samo en primer: “Oooo, škorpijonka, ja, pol si pa strastna…” BLJAK!)[/quote]Noooo, jaz se s takim ne bi hvalil…. Kaj potem samo rutina, nič iskric? 😉 :)))))[/quote]
Ah, kakšne iskrice, misijonarc enkrat na mesec (po možnosti na isti datum), to je to. 😀

Saj on JE strastna, samo želi, da moški to izve na drugačen način, kot pa po znaku horoskopa. Madona si kot en plug. :)) 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni plug, samo za tisto copato mi vrača… 🙂

Dober plug vedno zaorje globoko brazdo…. 😀

Oglas mladega fanta:
Sem mlad, zdrav, kmečki fant in iščem dekle za skupno življenje z močnim zobovjem.
Šifra: jeseni bova orala
Spravit se v misjonarca na točno določen datum….. hm to bi lahko bilo preveč strastno, preveč napetosti, pričakovanja….
Bolje, da ti pregleduješ mail ali tipkaš na mon sklonjena nad mizo in on gre čisto ne strastno “mimo”, ti še porajtaš ne kdaj je opravil…… ccccccccccccccc

Ni plug, samo za tisto copato mi vrača… :)[/quote]Ne boš jo tako na lahko odnesla… 😉 😀 😀 😀

Oglas mladega fanta:
Sem mlad, zdrav, kmečki fant in iščem dekle za skupno življenje z močnim zobovjem.
Spravit se v misjonarca na točno določen datum….. hm to bi lahko bilo preveč strastno, preveč napetosti, pričakovanja….
Bolje, da ti pregleduješ mail ali tipkaš na mon sklonjena nad mizo in on gre čisto ne strastno “mimo”, ti še porajtaš ne kdaj je opravil…… ccccccccccccccc[/quote]
Uff, težko, nekaj je na njem, da težko ostane neopažen… 😀

Oglas mladega fanta:
Bolje, da ti pregleduješ mail ali tipkaš na mon sklonjena nad mizo in on gre čisto ne strastno “mimo”, ti še porajtaš ne kdaj je opravil…… ccccccccccccccc[/quote]
Uff, težko, nekaj je na njem, da težko ostane neopažen… :D[/quote]A ma tak horoskop? 😉 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close