Holesterol vs. alkohol
Hahaha.
Pravi gospod od sodelavke; Trebam si ga malo popit, da je lakše slušam. :)[/quote]
alkohol ti izostri čute, okušanje in zavzetost….kaj ni logično….tisti ki pridigajo o vzdržnosti od alkohola..ko gremo kdaj z kakega pogreba na sedmino , si mislim, pa kaj..čez leto, dve ali 10 bodo drugi hodili z vašega pogreba…na sedmino ..pit in pokat vice…tako pač je na totem sveti…piješ..ne piješ umreš[/quote]
No s tem se pa ne strinjam, da so potem čuti izostreni… razen, če si čisto preveč zategel in rabiš dodatno substanco, da se zrahljaš. 🙂
Se mi zdi, da hočeva eno in isto dopovedat drug drugemu na povsem različne načine … ker to kar X6 tule razglaša, nima nobene zveze s mojimi idejami .[/quote]
hvala Bogu, da nimam kaj s tvojim idejami,….holesteol je nepogrešljiv za zdravje človeka in ima pomebni funkcijo pri delovanju celic…je čudnoi ne, da so pri 4000 let starih mumijah, starih tam okoli 30 let našli znake arterioskleroze, pa so se v glavnem prehranjevale z žitom , ne pa z mesom in uživale alkohol kar danes veljata za glavna krivca žilnih boelzni? vse skupaj je ena velika laž farmacevtske indusrije ki ji verjamejo butare kot si ti in gold fish….ura naše smrti nam je programirana in le Bog ve zanjo….
X6, od kje si privlekel farmacevtsko industrijo in v kaj jst verjamem? Če ne pijem še ne pomeni, da podpiram farmacevtski lobij. Alko je zame nesmiseln, v njem ne vidim ničesar takega, da bi ga pila. Ti se zatekaš v pijačo, ker ne zmoreš reali pogledati v oči in se zadevaš. Delaj kar hočeš, kdo ti brani.
Sploh ne. Pač nikoli mi ni dišal alkohol, da bi ga pila. Saj pravim, ob priložnostih nazdravim, to je pa tudi vse. Glede zmernosti pa tole…ja, en kozarec itak nima kaj škodit. Samo, ko se pogovarjam z drugimi, ugotavljam da imajo izkrivljeno podobo o tem, kaj je zmerno. Ko naleti pogovor, se enim zdi zmerno, da dnevno pohopsajo tri pire:).
En Tip, ne se hudovat…spij enga namesto mene:)).
Lahko je pitje, če ga MORAŠ popit tisti deci, če te potrebe ne čutiš potem je stvar v mejah normale. Ampak kakor hitro se tega pitja navadiš pa makar samo en dl si pa na dobri poti, da zabredeš nekam…..
Nč se ne hudujem, pa tud spil bom kozarček, ko mi bo pasal in ne ko mi bo kdo rekel naj ga… 🙂
Res pa da nimam rad takega inkvizitorstva. Kaj me briga koga ti poznaš in kako in kaj on pije…
Ne vse metat v en koš! pika amen
Tu pa sem brez pardona pa če si GF al pa ne :)[/quote]
Ampak res si želim, da spiješ enega v mojem imenu..zdaj:))). Veš kolk te bo sprostilo in svet bo takoj lepši:).
Ne izvajam inkvizicije. Imam le svoje mnenje.
S temle spodaj bo celo Goldfish zadovoljna.
Za ljubitelje Jina in Janga sem vtaknil v holesterl etanol in v alkohol holesterol … tole je znanstveno – umetniško – meditativno – metafizičen pristop k dokazovanju dejstev.
Hirajočemu
Občutku
Ljubezni in
Empatije je
Soodgovoren
Tudi
Etanol, ki
Razžira
Občutke
Ljudem .
Vino tu
Sodeluje.
Abstinentom pa
Lahko
Kri
Odplakne ( odtrga, odlušči …)
Holesterolske
Obloge … ( ki lahko zalutajo v srce ali možgane …)
Lol
Lahko je pitje, če ga MORAŠ popit tisti deci, če te potrebe ne čutiš potem je stvar v mejah normale. Ampak kakor hitro se tega pitja navadiš pa makar samo en dl si pa na dobri poti, da zabredeš nekam…..[/quote]
Kje pobirate takšne približke? Če je človek k temu nagnjen se lahko navadi tako ali drugače. Pač najde izgovor. Če človek ni nagnjen k temu se NIKOLI ne bo navadil!!
ker si indoktrinirana, od tu vlečem podatke o tebi..in zaslepljena…in brez stika z realnostjo….jaz se ne zatekam v pijačo, pijem ko in če mi paše….in paše mi pogosto, tega ne zanikam…saj mi nihče ne brani…ampak takšne tercialke kot si ti so mi mal mim…..se barniš lakota kot hudiš žegnane vode…ampak samo zato da se delaš čistunko….resnica pa je drugačna….le kako lahko živiš z svojimi grehi in se delaš čisto pred Bogom? pazi se …Bog vse vidi, Bog vse ve…greh se delati ne sme))
Lahko je pitje, če ga MORAŠ popit tisti deci, če te potrebe ne čutiš potem je stvar v mejah normale. Ampak kakor hitro se tega pitja navadiš pa makar samo en dl si pa na dobri poti, da zabredeš nekam…..[/quote]
Kje pobirate takšne približke? Če je človek k temu nagnjen se lahko navadi tako ali drugače. Pač najde izgovor. Če človek ni nagnjen k temu se NIKOLI ne bo navadil!![/quote]
Če je človek k temu nagnjen (karkoli že to pomeni), lahko tudi najde namesto izgovora, za pitje neko nadomestilo. Recimo šport ali štrikanje.
Kje pobirate takšne približke? Če je človek k temu nagnjen se lahko navadi tako ali drugače. Pač najde izgovor. Če človek ni nagnjen k temu se NIKOLI ne bo navadil!![/quote]To ni približek! To je dejstvo, da se naše telo navadi občutka ugodja ob pitju alkohola in potem mi sami v treznem stanju, iščemo razloge zakaj bi še enega, pa še enega….
Sicer pa naredi sam preizkus, če ne verjameš.
Vsak dan spij en dl (lahko tudi več 😉 In to ponavljaj redno vsaj en mesec lahko tudi dlje, poten nekega dne ne pij več, niti kaplje alkohola in se opazuj. Tam en tretji dan, v najslabšem primeru sedmi boš čutil neustavljivo željo kako bi spil enega, samo en dl, tako ti bo zadišal, da bi bil pripravljen storit karkoli samo, da ga spiješ…..
No temu se potem reče odvisnost….. :/
Kje pobirate takšne približke? Če je človek k temu nagnjen se lahko navadi tako ali drugače. Pač najde izgovor. Če človek ni nagnjen k temu se NIKOLI ne bo navadil!![/quote]To ni približek! To je dejstvo, da se naše telo navadi občutka ugodja ob pitju alkohola in potem mi sami v treznem stanju, iščemo razloge zakaj bi še enega, pa še enega….
Vsak dan spij en dl (lahko tudi več 😉 In to ponavljaj redno vsaj en mesec lahko tudi dlje, poten nekega dne ne pij več, niti kaplje alkohola in se opazuj. Tam en tretji dan, v najslabšem primeru sedmi boš čutil neustavljivo željo kako bi spil enega, samo en dl, tako ti bo zadišal, da bi bil pripravljen storit karkoli samo, da ga spiješ…..
No temu se potem reče odvisnost….. :/[/quote]
to govoriš iz lastnih izkušen al kar v tri dni trobezljaš ker pač želiš izpasti čistunski in lezeš babam v rit?
No temu se potem reče odvisnost….. :/[/quote]
si sprobal to?
Forum je zaprt za komentiranje.