Holesterol vs. alkohol
Vmes, ko sem pisal prejšnji komentar, je odgovor res prišel …
Sicer pa ne ti zdaj nam, da hočemo nekaj mešat, sama si začela z mešanjem merlota in Fante … mislim, da je tista tvoja mešanica neužitna, medtem ko pa …[/quote]
Veš kako je, včasih se mora nazdraviti…in potem dam en pljunek Refoška in tri pljunke Fante:). Nekako moram preživeti zdravico:)).
Tisto tretjo stvar se pa dela samostojno, brez raznovrstnih miksov:).
piti je treba kvaliteten alkohol, sem spadajo predvsem odlične in kvalitete domače žganice, proizvod domačega znanja v roki z tradicijo, poplnoma čist brez kemije..sam pijem ( baje prekomerno), zdrav pa sem ko ris, tako da alkohol ni nujno škodljiv, mislim škodljiv je za tiste ki ga ne znajo uživati….alkohol deluje protistresno , dviguje energijo v telesu in ti daje tisti čudovit občutek opitosti ko si tako rajhlo ..kaj naj rečem,…ti je tako toplo pri srcu….men paše pit ostali pa koer čete…..
Že beseda “pljunek” kaže na to, da je očitno zmes neužitna …
Kar pa se “tiste tretje stvari” tiče in mešanja zadev ter inovativnih “prijemov”… madona, ti sama se pritožuješ nad dolgočasneži in propagiraš adrenalin – nekaj se ti ne ujema …[/quote]
Men se vse ujema, samo ti nisi poklapal:))). Ničesar ne propagiram, vsak naj najde svojo pot. Zase vem, kaj mi ustreza:). To mi popolnoma zadostuje.
Hahaha.
Pravi gospod od sodelavke; Trebam si ga malo popit, da je lakše slušam. :)[/quote]
alkohol ti izostri čute, okušanje in zavzetost….kaj ni logično….tisti ki pridigajo o vzdržnosti od alkohola..ko gremo kdaj z kakega pogreba na sedmino , si mislim, pa kaj..čez leto, dve ali 10 bodo drugi hodili z vašega pogreba…na sedmino ..pit in pokat vice…tako pač je na totem sveti…piješ..ne piješ umreš
Že beseda “pljunek” kaže na to, da je očitno zmes neužitna …
Kar pa se “tiste tretje stvari” tiče in mešanja zadev ter inovativnih “prijemov”… madona, ti sama se pritožuješ nad dolgočasneži in propagiraš adrenalin – nekaj se ti ne ujema …[/quote]
Men se vse ujema, samo ti nisi poklapal:))). Ničesar ne propagiram, vsak naj najde svojo pot. Zase vem, kaj mi ustreza:). To mi popolnoma zadostuje.[/quote]
z svojo antialkoholno držo in uničevanjem refokša ko ga mešaš s tako fukušnico kot je fanta pač en veš kaj ti ustreza…škoda vsakega deci vina da ga uničuješ z fanto….
ps.
ti pojma nimapš kaj ti ustreza..zato smo drugi tu da ti povemo in odpremo oči
Men se vse ujema, samo ti nisi poklapal:))). Ničesar ne propagiram, vsak naj najde svojo pot. Zase vem, kaj mi ustreza:). To mi popolnoma zadostuje.[/quote]
z svojo antialkoholno držo in uničevanjem refokša ko ga mešaš s tako fukušnico kot je fanta pač en veš kaj ti ustreza…škoda vsakega deci vina da ga uničuješ z fanto….
ps.
ti pojma nimapš kaj ti ustreza..zato smo drugi tu da ti povemo in odpremo oči[/quote]
Seveda ja, ti mi boš odprl oči?:)))) Raje pomagaj sebi.
ps.
ti pojma nimapš kaj ti ustreza..zato smo drugi tu da ti povemo in odpremo oči[/quote]
Seveda ja, ti mi boš odprl oči?:)))) Raje pomagaj sebi.[/quote]
no vidiš..si že anredila prvi korak k ozdravitvi svoje duše….priznala si da si potrebna….pomoči…
Forum je zaprt za komentiranje.