Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gremo v hribe

Gremo v hribe

metka84

Te moram popraviti – samske ste zelo aktivne, ker si lahko privoščite. 😉 Če imaš moža, otroka, je to potem težje usklajevati razne “visokoturažne” hobije, ki so časovno zelo zajetni, ker imaš pač druge (družinske) obveznosti.

Včasih imam tudi pomislke, ko toliko samskih ljudi “trajba” intenzivnio špor, šport in še 1x šport. Meni se to zdi kompenzacija za partnerja in še za kaj drugega, kar nudi partner…. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko, torej si hotel povedat, da je bolje biti samski, ker potem lahko uživaš, v vezi pa ne?
Torej, če prav razumem, si zato samski, da lahko preživiš veliko časa na netu, ker v vezi to ne bi šlo? Ti nimaš športa za kompenzacijo, imaš pa zato internet. Rezulat je pa tak, da ti previsiš na netu, kdo drug pa v naravi.
Mi je pa zanimiv tvoj pogled na partnerstvo. Po tvojem se, če si v vezi, življenje spremeni na slabše. Imaš tako slabe izkušnje s partnerstvom, da res misliš, da je potem konec življenja?
Jaz si partnerstvo predstavljam drugače,da je potem bolj prijetno, ker vsak nekaj postorita pri hiši, enkrat en skuha, drugič drug, enkrat en pomije, drugič drug. In ostane več časa za skupne aktivnosti.
Faunus, beri matjžka in boš videl,d a je res, kar sem napisala o nekaterih samskih moških :). A ga ne bi malce uvedel v šport, da bi postal bolj dec :).

Kaj pa, če je partnerstvo kompenzacija za osebnostne primanjkljaje in dober izgovor, da se ti ni treba “matrat” za dober duh v zdravem telesu?

Zakaj bi sploh karkoli moralo biti kompenzacija za karkoli? Mar ne morejo obstajati stvari enakovredno? To je tako kot če nujno morali imeti partnerja, da se počutimo celi, celostni. Če gledaš s tega vidika, da ti vedno nekaj manjka in potem samo nadomeščaš te praznine s športom, kuharijo, skrbjo za drugimi, vezo, potem boš vedno nesrečen in vedno v iskanju teh dopolnitev.

Če pa dojemaš sebe kot izpopolnjeno celoto in navedene stvari kot dodatek, živiš mnogo bolj bogato in tudi svobodno. Think about it.

metka84

Metka, dober športnik, utrujen je**č . Morala bi poskusiti s fantom, ki ni tako udarjen na šport, bi videla, zakaj ni dobro pretiravati z nobeno stvarjo, tudi s športom ne.:)))
Faunus mogoče kaj sreča ob poti, mogoče gre h kaki Gorenjki na kislo mleko. 😀

Matjažko, en lep vzpon na dvatisočaka ti bo razbistril misli in mogoče srečaš kako fletno dečvo in mogoče celo ugotoviš, da je bolj prijetno videt žensko v živo kot pa iskat fotke žensk na netu. Partnerstvo pa ni konec sveta in kup obveznosti, ampak delitev skupnih trenutkov. A ni bolje it s partnerko na dvatisočaka ali pa tja na Ranco kot pa viset na MONu?

Kaj pa, če je partnerstvo kompenzacija za osebnostne primanjkljaje in dober izgovor, da se ti ni treba “matrat” za dober duh v zdravem telesu?

Zakaj bi sploh karkoli moralo biti kompenzacija za karkoli? Mar ne morejo obstajati stvari enakovredno? To je tako kot če nujno morali imeti partnerja, da se počutimo celi, celostni. Če gledaš s tega vidika, da ti vedno nekaj manjka in potem samo nadomeščaš te praznine s športom, kuharijo, skrbjo za drugimi, vezo, potem boš vedno nesrečen in vedno v iskanju teh dopolnitev.

Če pa dojemaš sebe kot izpopolnjeno celoto in navedene stvari kot dodatek, živiš mnogo bolj bogato in tudi svobodno. Think about it.[/quote]

Ja, ampak v nekih mejah, po meri. Saj se s športom tudi lahko “zadevaš”, ti da “adrenalinski šut”.

Saj ravno to sem do sedaj narobe počela. Vedno poskušala s fanti, ki so bili antišportniki, anti za fizično delo… pa se je izkazalo, da so bolj filozofske duše, da jim fizično ne diši.
Vidim, da se bolj malo spoznaš na fiziologijo. Ljudje v dobri fizični kondiciji, so tudi bolj bistri, kisik jim zbistri možgane, lažje razmišljajo, bolj veseli, bolj optimisitični, dobrovoljni in vse to vodi k večjemu libidu in ker so v fizično dobri kondiciji jo znajo tudi kje drugje odlično porabit.

A si redni obiskovalec Ptujskega morja? Mogoče sva se pa že srečala :). Jaz sem redno tam okrog.

Metka, dober športnik, utrujen je**č . Morala bi poskusiti s fantom, ki ni tako udarjen na šport, bi videla, zakaj ni dobro pretiravati z nobeno stvarjo, tudi s športom ne.:)))
Faunus mogoče kaj sreča ob poti, mogoče gre h kaki Gorenjki na kislo mleko. :D[/quote]

Metka, vabim te v bližnje haloške brege, pletenko prinesi s sabo. 😀

A tipkanje ti je adrenalinski višek :)? To ti je trening za zdravo telo :))

Če pa dojemaš sebe kot izpopolnjeno celoto in navedene stvari kot dodatek, živiš mnogo bolj bogato in tudi svobodno. Think about it.[/quote]

Ja, ampak v nekih mejah, po meri. Saj se s športom tudi lahko “zadevaš”, ti da “adrenalinski šut”.[/quote]

Kaj pa je zate “po meri”, matjazko?

Vem da ti seks teme bolj ležijo, ampak tole tu je resna tema.

metka84

Hudič, pa taka smola s temi moškimi buksli. :)))
Bolje prelezati severno steno K2, kot pa se ubadati s temi cempoti. 😀

Iz izkušenj? Potem pa meni govoriš, da sem teoretik. Kje si pa to prečitala? :)))

V bikinkah? Je vse na pravem mestu, potem bi te težko zgrešil? Ali je fizična moč tisti tvoj glavni adut, s katrerimi pritegneš moške? 😀

Res je, pipkanje mi leži. 😀

Matjažkko, v eni temi, mogoče celo v tej, sem napisala, da gorski tekači so mi ok, himalajca pa ne bi imela za partnerja :). K2 je pa Himalaja. Bom morala bolj natančno napisat: meni so všeč dobri rekreativci, vrhunski športniki pa so ok za občudovat, za partnerja pa ne, ker imam z njimi ravno toliko skupnega kot z onimi, ki nič ne migajo oz. še manj. Jaz namreč nisem športnica, sem pa rekreativka.
Hja, veš fajn je, če je nekdo načitan, ampak samo do takrat, ko ugotoviš, da gospod gleda žensko kako vlači težka bremena, kosi in tako naprej, samo pa, ker je izobražen, se ne pretakne takega dela. Jaz imam rada moške, ki so načitani, izobraženi, ampak morajo zraven tudi znati kaj postoriti po hiši, po vrtu in tako naprej. Drugače pa si naj tisto svojo načitanost kar nekam zatakne. Prva je praktičnost. A ni fajn videt doktorja kako pomaga malto mešat, nosit cigle in tako naprej? To ti je dec, izobražen pa mu ni pod častjo delat fiziičnih del.
Ja, iz izkušenj. Ne iz čitanj.
Ha, ha, in kaj bi počela v bikinkah? Ne rabim se komu nastavljat. Veš pa, da sončenje ni zdravo.
V Haloze? Kaj praviš na POhorje? Tam gor je bolj prijetno. Haloze mi ne ležijo tako zelo. Tu in tam raje skočim na Donačko. Pohorje pa mi je bolj domače.

Hudič, pa taka smola s temi moškimi buksli. :)))
Bolje prelezati severno steno K2, kot pa se ubadati s temi cempoti. 😀

Iz izkušenj? Potem pa meni govoriš, da sem teoretik. Kje si pa to prečitala? :)))

V bikinkah? Je vse na pravem mestu, potem bi te težko zgrešil? Ali je fizična moč tisti tvoj glavni adut, s katrerimi pritegneš moške? :D[/quote]

Tole vsekakor drži do neke meje, je pa problem rešen, če dvigneš fizično pripravljenost nad ta prag, ko po celodnevnem delu/teku/pohodu/kolesarjenju preprosto zmanjka časa, da bi porabil vso zalogo energije. 🙂 Potem pa lahko po osmih urah hoje še malo kolesariš, da si raztegneš mišice za 2h nogometa, zvečer pa še na kakšnem koncertu skačeš…pa preprosto ni dovolj.

metka84

Kaj pa potem delaš reklamo za jogurt?

metka84

Bojim se, da mi kondicijsko ne bi bila kos in bi se preveč moral prilagajati tvojemu upočasnjenemu tempu, ker se bližaš 30-tim, bi te moral gor porivat? :)))

Matjaži, velja, se zmeniva in se pridruživa kerjanezu na kaki gorski turi? Ta tema je namreč odprta v ta namen, da se zmenimo za kako hribolazništvo. Če ti prideš, pridem tudi jaz.

Moram te razočarati, imam višinsko vrtoglavico. 🙂

Hm, ja potem pa ne vem. Sicer pa tale tema ni namenjena le hribolazništvu, ampak tudi drugim druženjem. Torej predlagaj in mogoče se ti pridružimo. Mogoče rafting? Samo to nas mora biti precej, 6-8. Je pa zelo prijetna in nezahtevna zadeva. Kaj praviš Matjžko?

Moram te razočarati, imam višinsko vrtoglavico. :)[/quote]

O, ne bit tako skromen! Ko sva midva zadnjič hodila po hribih, si bil kot gams, tiger in orel hkrati! Športnik in pol, samo kar si s tisto damsko miss, hodiš bolj po evropskih prestolnicah….

Kje so tisti lepi časi- naš mladi, seksi žigolo Matjažko…

Tole je pa vic stoletja :).
Torej matjažko, hribi ti ne sedejo, čeprav v hribovski temi tako vneto debatiraš. Kaj pa voda in rafting?
Sem mislila, da si resen hribolazec, ko si tako vnet v tej temi :)?

Metka84, daj raje Matjažka vprašaj, koliko je dolžan Mariah, da ga je pohvalila, da je mlad in seksi ter da ima missico za punco. :)) Dokler ne vidimo fotke, ne verjamemo.

Blah, 2-3 mesce bi naj nekako trajalo celjenje po poškodbi, aktivnosti bi pa naj začel počasi stopnjevati. Bom poskusil ta teden že s tekom, da vidim kako gre.

Hej prijatelj, meni je bilo to res scary ko sva s krivokljunčico ob ljubljanici sedeli in prebrali kaj se ti je zgodilo… upam, da se poceliš, samo ne vem, ali gre res samo za zlom prsnice, a ne traja to nekaj tednov, a ne bi dal še malo mir… ccc
Grem jutri na vrh kamniških alp, jih pozdraviti tudi v tvojem imenu :)))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Hej prijatelj, meni je bilo to res scary ko sva s krivokljunčico ob ljubljanici sedeli in prebrali kaj se ti je zgodilo… upam, da se poceliš, samo ne vem, ali gre res samo za zlom prsnice, a ne traja to nekaj tednov, a ne bi dal še malo mir… ccc
Grem jutri na vrh kamniških alp, jih pozdraviti tudi v tvojem imenu :)))[/quote]
Hehe, no vsaj upam, da nimamo tako nesposobnih zdravnikov, da bi se 4-je hkrati na viziti zmotili in napačno diagnosticirali zlom prsnice. Brez skrbi, telo dobro opazujem in ne bom pretiraval.

Eej, super, kam pa greš če ni skrivnost?

Jaz ga imam celo na sumu, da je sam napisal ta vic stoletja.
Tako zagnano debatira v temi, ki je namenjena, da bi se zmenili za druženja za hribolazništvo in podobno. Ko pa ga povabiš pa mrkne.
Škoda, da se taka dobra tema sprevrže.
Mogoče bi moral Robi pobrisat vse poste, ki ne pašejo v temo, ker smo kerjanezu res pokvarili temo.
Matjazko pa res ne paše v to temo, ker on pa se sigurno ne bo udeležil športnih dogodkov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close