Fotografski prikaz pojma “urejena ženska”
Kontriram že, ker imam pač drugačno mnenje. Ne obračam pa besed namerno, samo zato, da bi kontriral, kot si ti želel prikazat. In nič ne obračam besed. Ti narobe dojemaš.
ampak NIKDAR IN NIKOLI toliko kot ženske… niti tako raznolikih…
ti kar sanjaj ti si itak pobral ta prvo al pa ta drugo (oz je ona tebe najverjetneje) in sploh nisi merodajen pri kriterijih… mi ki smo pa jih meli malo več kot 1 pa pač vemo kaj to pomeni…
Spet izražaš mnenja ki ne štejejo nič ker niso podkrepljena z izkušnjami …
če nehče reče da je kriterij da ženska ne TEŽI oz ni TEČNA je podkriterij enak… ni potem 10 podkriterijev…
če nehče reče da mora bit ženska lepa ok vsake oči majo svojega malarja eni je všeč to enim ono… ampak če boš pokazal žensko v bikinkah 100 moških in če jih bo vsaj 51 ocenlo njeno postavo in skladnost obraza z postavo z 7/10 ali višje pomeni da je lepa tudi ”objektivno”
to so zelo enostavni kriteriji… vsi preverljivi v parih dneh oz. na enem pikniku…
– skrbi za svoje telo (da ostane skladno in seksi)
– komunikativna, zabavna oz. ima smisel za humor bi bilo bolje
– ne teži
– rada seksa in eksperimentira
– se nebo spremenila čez x let
– pol pa še naj ma IQ višji od 4x običajne sobne temperaturesobne temperature in da razume logiko
pa že itak maš perfektno žensko…
To je 6 kriterijev… pa še od teh je 1 ŽELJA, zadnjo pa pač če bo tolko bolše če ne pa jebat ga…
se pravi 4 nujni…
kaj pa ženski
– urejen
– šarmanten
– smisel za humor
– nežen
– razumevajoč
– gentlemen
– ima službo z solidno plačo (povprečna ali več) čeprav danes so že to da maš službo zadovoljne
– ima avto in izpit
– če je le možno lastno nepremičnino če ne vsaj da živi na svojem!
– si vzame čas za naju (morda tudi vsaj malo romantičen)
– nebo ležal celi dan pred tvjem (oz z drugimi besedami da pomaga in se ponudi za pomoč)
– si bo zapomnil rojstne dneve in pomembne obletnice
Pa sem napisal samo pičlih PAR osnovnih kje še je razširjena lista…
Ti Marko pa še kar sanjaj dalje da smo moški bolj zahtevni…
Čudna logika. Tisti, ki izbira in nikoli ne izbere, je najbolja zahteven, saj z nobeno ni zadovoljen. Tisti, ki izbere, tako jaz, VE, kaj želi in to tudi dobi. 😉
Samo 6 kriterijev in ti je še vedno nisi našel? Kako si pa to razlagaš? Je še kak kriterij preveč ali pa so problem podkriteriji.
Da je nekdo tečen, mora izpolnit neke kriterije. Tebi bo ženska rekla, da kupi kruh in boš rekel, da je tečna. Jaz pa ga bom kupil, brez da bi to dojemal kot tečnost. Drugič bova pa vloge zamenjala, medtem ko se bosta vidva še vedno prepirala o tem, ker ob ona kuhala mulo, ti pa boš šel raje h kolegom, ki te ne bodo pošiljali po kruh. :))
To spada pod LEP.
To pa pod zabaven in odgovoren. Evo, ženske imajo samo 3 kriterije. :))
To spada pod LEP.
To pa pod zabaven in odgovoren. Evo, ženske imajo samo 3 kriterije. :))[/quote]
narobe spet… torej več kot pol sveta (ki nima avtov) je neodgovorna? ker pač slovenke to pričakujejo… moj prijatelj v USA nima avta pa ma službo bolšo kot midva skupaj torej je neodogovren…
ne one hočejo pičit luksuz…
nežnost razumevanje nima nič z ZABAVO še manj pod odgovornostjo…
gentlemen je bonton spet nič z zabavnostjo in odgovornostjo…
spet si ga pihno mimo da bi mi kontriral… joj joj marko… a si ti sploh tip?
pomoje da si ti petra in da fejkaš tipa si pa zafustrirana cipica ki nima tipa lol
vsaj tak je tvoj način odgovorov
Matkič, sanje so dovoljene. 😀 Domišljijo pri moških še posebej razvnema alkohol. 😀
Zato malo pazi, sicer je res vroče, ampak po meri s temi pivi. :)))[/quote]
čuj ti socialc zdaj pa dovolj jaz sem v službi… one delavnice za brezposelne so ob 14tih na CIPSU na Ptuju al mate zdaj socialci počitnice?
ampak veš nehče vam mora plačat vašo brezdelje in spamanje na forumu!
Me prav zanima kdo je od teh ki pišete tu gori sploh zaposlen… za Spiderja vem in verjamem, za ostale (sploh Marko, On_ matjazko) pa dvomim… dobro Sadni je še študent al pa malo prek…. Robi verjamem da ma šiht ker drugač nebi mel izgovora zakaj vas ne briše
NM+-3w je itak dedek… al pa breposeln mulc s poklicno!
Joj Matkič ne bit tako zapet. Saj tud 9/10 žensk ni brez celulita, pa zaradi tega niso grdo. Po ritih, ki si jih prej lepil oziroma si jim ploskal, lahko sklepam, da je po tvojih kriterijev zelo malo lepih žensk. Pa tako malo kriterijev imaš.
Seveda ne pomeni, da tip brez avta ni odgovoren, vsaj zame ne, za marsikatero žensko pa. Ravno tako kot tebi pomeni, da ženska brez celulita ni lepa. Zaradi tako ozkih pogledov oziroma MOČNIH kriterijev pa samski ne najdete drug drugega. Večinoma gre v resnici le za izgovore, za katerimi je strah pred kakšnih razočaranjem.
popravek: Ne pomeni, daje tip brez avta neodgovoren, kakor niti približno ne pomenim, da je tip z avtom in stanovanjem odgovoren. Takšno golo sklepanje, brez da človeka osebno poznaš, je zelo naivno.
Kak zdaj ??? ……………. odebeljeno ti ga res zmaga…. ostani raje pol pri enostavčnih če misliš take nebuloze pisat no … (ps: saj drugač vem kaj si hoto napisat samo jebat ga to je malo preveč ne morš se tega zmotit!)
Nihče ni reko da je katerakoli ženska grda… oz. tak bom reko ene par žensk je res GRDIH… večina žensk pa pač ni lepih… oz. da se pravilno izrazim… nimajo ekstra seksi postave…
jah pač mam malo kriterijev ti so pač visoko… bolje to kot met 100 alinej pa ne prideš nikamor… tu se takoj pri prvi vstavi pa gremo dalje…
samo razlika je da bom jaz nategno tudi kero ki ne ustreza mojim kriterijem ženske pa čakajo do 40tega da to ugotovijo…
Sem danes ko sem šo na malco z službe NAČRTNO opazoval mimoidoče ženske… in po pravici povedano niti 1 ni bla vsaj za prvo SILO! kaj šele za kaj več…
to pa je realnost na naših ulicah… v LJ je verjetno malo boljše pa ne kaj dosti, ker tam pa IQ pade kontrasorazmerno z naraščanjem lepote… ampak dobro so vsaj za pogledat če morjo že bit tiho haha
ne govori o samskih in iskanju drug drugega in vključevanja mene(citat)… jaz tega ne IŠČEM aktivno ker ne rabim ….
Poglej malo z druge strani. Na nek način, imaš prav, res si nezahteven. Ravno zato pa imaš tudi manj zahtevne odnose z ženskami, to je zelo površne, zato, ker se ti nobena ne zdi prava, da bi imel z njo kaj več. In, ker se ti nobena ne zdi prava, se tudi nobeni ne zdi vredno, da bi se zate potrudila in bila manj tečna (kot se ti izraziš).
Če bi svoje zahteve malo dvignil, bi se tudi ženske malo bolj potrudile zate oziroma bi iskal drugačne ženske, kot jih sedaj. Tako pa pač dobiš to, kar iščeš, vedno je tako.
Praviš, da ti je dovolj, da ni tečna, pa da je lepa. Kaj pa to, da je razumevajoča? To je nasprotno od tečna? Si mogoče pomislil, da je ženska tečna (nerazumevajoča) s teboj zato, ker si tak tudi sam, nerazumevajoč?
Saj ne rečem, da se ne najde kaka nemogoča, ki ji nič ne paše in je popolnoma neprilagodljiva. Ampak, če pritegneš samo take, je čas, da pogledaš malo vase, kaj jim sporočaš s svojim vedenjem, besedami, kakšne občutke jim v resnici vzbujaš. Če se oziraš le na lastne občutke, bo vsaka ženska ob tebi slej kot prej postala tečna. Pa ne mi spet napisat, da se moraš spet SAMO ti prilagodit. Ni se ti treba, imaš pa izbiro, posebej, če so vse ženske okrog tebe tečne. Ker mogoče pa v resnici niso. :))
Težko je določiti stopnjo zahtevnosti glede na spol, saj je to popolnoma subjektivno. Kot si sam napisal, je odvisno od tega, koliko pričakovanj ima neka oseba do sebe, oziroma koliko pogojev si postavlja, da se čuti sprejeta in s tem zadovoljna.
Vseeno pa menim, da so ženske bolj zahtevne, ko se gre za družinsko okolje ali resno vezo. Preprosto zato, ker jim družina in otroci pomenijo več, kot pa moškemu.
Veliko moških meni, da je opravilo svoj del dolžnosti s tem, ko so oplodili žensko. Zato se velikokrat dogaja, da se ženska pritožuje nad tem, da je za vse sama.
Kar pomeni, da ima ženska več pričakovanj in s tem dolžnosti, da bo zadovoljna v resni vezi.
Največja ironija pa je, da sami niso kaj prida kaj šele super ;)[/quote]
To je logično. Ravno tisti, ki ni kaj prida super, je zahteven. Zato, ker s svojo zahtevnostjo ohranja občutek manjvrednosti ali nezadovoljstva nad lastnim videzom.
Najbolj zahtevni so perfekcionisti, ki so to ravno zaradi občutka, da jih nihče ne mara in nikoli niso dovolj dobri.
Seveda še to ne pomeni, da so res slabega videza. Pomembno je, kako kdo sebe vidi in doživlja.
Ja, v slabem odnosu je vedno tako, da ima eden večja pričakovanja od drugega. V dobrem odnosu, kjer je ljubezen, tega ni. Ženska si nesposobnega moškega sama izbere in če verjame, da ni vredna več pozornosti, kot je dobi, sama pripomore k temu, da je potem dobi še manj. Enako pa seveda počnejo moški. Nihče ne mara, da se ga obtožuje, kritizira in zanemarja, posebej če ni prisotne tudi iskrene pohvale, pozornosti in samokritike. Ljudje pa v trenutkih, ko zagusti, v strahu naredijo ravno tisto, kar dva še bolj oddalji, namesto obratno. Za kaj takega je pa potrebno it pogosto čez svoj ponos in skušati razumeti drugega. Ampak, če nista oba pripravljena na to, ne bosta nikoli zgradila zrelega in spoštljivega odnosa. To velja za ljudi, ki se veliko prepirajo in se na ta način oddljaujejo drug od drugega.
Aja, zakaj pa se potem ženske v svojih 20ih zapletajo z moškimi, ki imajo vse prej, kot dober potencial postati dobri očetje ? Ne ujema se ane.[/quote]
Seveda se vse ujema. Zato, ker so neizkušene in upajo, da se bo moški za njih spremenil. Vendar pa za to same naredijo veliko premalo, veliko premalo naredijo za to, da bi jih moški cenil. Ker se same ne spoštujejo dovolj, se le podrejajo. S tem pa dajejo moškemu občutek, da se njemu ni potrebno prilagajat in se potem tudi res ne prilagodi, ker mu je tako lažje. S tem na nek način same povzročijo tisto, česar so se najbolj bale, da niso vredne ljubezni. Z leti se tega naučijo in si poiščejo prave moške.
Za dobrega družinskega človeka se ponavadi izkaže moški, ki je svoja 20ta leta preživel pred knjigami, se ni niti enkrat udeležil kakšnega študentskega žura, skratka dolgočasen nezanimiv moški v svojih najboljših letih, ki si ni bil sposoben priskrbet seksa, pri 30ih letih pa končno tudi on pride na svoj račun, takrat, ko se je že zmožen preživljati sam, ima svoje stanovanje, avto itd. 30 letnica bo pa raje izbrala določasneža, kot pa zabušanta, pa čeprav bi se ji slednji po karakterju dvakrat bolj dopadel od prvega, bo pa zato prvi boljši oče, ji nudil tisto varnost, streho nad glavo, skratka vljuden prijazen copatar, ki bo poskrbel vse za to, da bo družina srečna. Ženske imajo pa itak že po defaultu rade otroke, kar poglejte kako se jim oči zasvetijo, ko pride mimo mamica z baby vozičkom, tega ni moč videti pogosto pri moških, razen če se gre za kakšnega extreme toplovodarja. Just saying…
Torej iz tega mojega besedila je razviden point, da si ženske v kasnejših letih raje kot zase, raje za družino, kot celoto, izberejo moškega. Se pravi nase kasneje gledajo bolj malo, važno jim je, da bodo njeni / njuni otroci odraščali v primernem zdravem okolju. Kar pa še ne pomeni, da je to zanjo ideal moški, ki ga je celo življenje iskala. Samo sprijaznila se je z dejstvom, da “baraba” aka egoističen vase zagledan prasec ne bo nikoli bil sposoben bit tok dober foter, kot pa npr copatar.
Ne vem, zakaj misliš, da je družinski človek nekdo, ki je preživel dvajseta pred knjigami in se ni udeleževal žurov. Verjetno iščeš svoje nasprotje, nič drugega.
Koliko je družinski moški zanimiv, bo ocenila tista, ki bo z njim živela. Lahko ga ocenjuješ tudi ti, vendar je tvoja ocena tu nepomembna, razen, če boš ti živel z njim. :))
Sicer pa, a ni smisel družine, da so vsi srečni? Ne more pa bit ženska srečna z nekom, s katerim se ne ujema po karakterju (karkoli pač to zate pomeni). Če si z nekom srečen, pomeni, da se z njim ujemaš. Če nisi, se ne ujemaš.
Seveda imaš tudi take ženske, vendar to nisi tiste ženske (in moški), ki odražajo srečno družino.
Forum je zaprt za komentiranje.