Fotografski prikaz pojma “urejena ženska”
Sadni, ti bereš to kar želiš in ne to, kar je dejansko napisano. Na podlagi tega obsojaš druge krivično.
In, ker nisi pljuval samo po enem, ampak po obeh spolih, je to boljše? Verjetno si želel to povedat a ne.[/quote]
Morda pa je Matkić biseksualec in se zato čuti poklicanega, da lahko pljuva po obeh; Marko, moraš razumeti tudi takšne posebnosti ;)[/quote]
bolj ga ocenjujem kot amebo, ki se razmnožuje tako, da se meče na “žiletko” ☺
In, ker nisi pljuval samo po enem, ampak po obeh spolih, je to boljše? Verjetno si želel to povedat a ne.[/quote]
spet si totalno zgrešil point citiranega in kontekst…
Calypso je govorila o tem da ne razume žensk ki pluvajo po lastnem spolu
jaz sem ji odvrnil da je lahko srečna da je takih zelo malo v primerjavi z legijo moških pljuvačev ki pluvajo moške….
Jaz ne govorim da so moški slabiči in luzerji ampak da je par 10 moških na pikniku (večina) luzerjev
Še enkrat :
Govorijo, da sta za uspešno zvezo odgovorna oba, na koncu pa spet moški vsega kriv. Če bi ženska odprla temo in se zjokcala kako jo tip nima rad, da ji ne posveti dovolj časa bi jo “potrepljali po rami” in ji napisali, da ima doma nezrelega možakarja, da jo ni vreden in naj si poišče drugega. Če bi pa moški odprl podobno temo, bi ga pa skurcali na vse možne načine, da je on vsega kriv, ker ji ni posvetil dovolj pozornosti in ker je ni sposoben razumeti. Torej na koncu bo vzrok za razpadlo zvezo vedno samo eden – moški se ni dovolj potrudil, ženska je pa uboga revca, ki tudi če ni nikoli napeljala na to temo, da bi se morala kdaj pogovoriti, je itak za to na koncu odgovoren moški, ker je ne razume. Ženska nič ne pove, moški bi jo pa moral razumeti, zakaj je tečna, zakaj je obrnjena proti zidu in neče govorit. Mogoče bi pa moral do Dannya it, da mu preko kart prerokuje, kaj točno se dogaja doma z njegovo ženo.
jaz sem ji odvrnil da je lahko srečna da je takih zelo malo v primerjavi z legijo moških pljuvačev ki pluvajo moške….
Jaz ne govorim da so moški slabiči in luzerji ampak da je par 10 moških na pikniku (večina) luzerjev[/quote]
Suma sumarom/saldo = vsi ljudje smo luzerji 😉
Nekateri pa žal morate to “odliko” človeštva nonstop napihovati, da se potem počutite bolj “žive” in vredni življenja…makes no sense :/
Matkič:” večina moških na pikniku, ki jih sploh ne poznam, so luzerji”
v isti sapi spet Matkič:” jaz ne govorim, da so moški luzerji”.
Jaz ne govorim da so moški slabiči in luzerji ampak da je par 10 moških na pikniku (večina) luzerjev[/quote]
Nekateri pa žal morate to “odliko” človeštva nonstop napihovati, da se potem počutite bolj “žive” in vredni življenja…makes no sense :/[/quote]
niti ne… ampak resnica je resnica 😉
Nekateri pa žal morate to “odliko” človeštva nonstop napihovati, da se potem počutite bolj “žive” in vredni življenja…makes no sense :/[/quote]
niti ne… ampak resnica je resnica ;)[/quote]
Upam, da se zavedaš, da nobena resnica ni absolutna (ko sta dve osebi ali več v igri je ni mogoče definirati kot eno samo). Želim povedati, da me ne zanima kakšna je tvoja, že zdavnaj sem ocenila, da mi ne bi bila všeč, ti pa kar veselo dalje vztrajaj v njej, razumljivo mi je, da neko filozofijo preživetja navsezadnje moraš furat.
Ne zaveda se. On misli, da je njegova absolutna, kar je ravno njegov major problem, ki ga zanika ravno zato, ker verjame, da je njegova resnica absolutna. Vrti sse v krogu.
niti ne… ampak resnica je resnica ;)[/quote]
Upam, da se zavedaš, da nobena resnica ni absolutna (ko sta dve osebi ali več v igri je ni mogoče definirati kot eno samo). Želim povedati, da me ne zanima kakšna je tvoja, že zdavnaj sem ocenila, da mi ne bi bila všeč, ti pa kar veselo dalje vztrajaj v njej, razumljivo mi je, da neko filozofijo preživetja navsezadnje moraš furat.[/quote]
to kar nam nebi bilo všeč še ne pomeni da ni res… pač tako to je…
absolutnih resnic je dosti… če nekdo nekoga prevara je absolutna resnica prevara ne glede na to kaj je komu všeč ali ne in kaj trdi nekdo drug z zornega kota…
večina stvari je reletivnih vse pač ne ne glede na point of view.
Jaz furam zelo enostavno filozofijo preživetja če se ji že tako reče.
glasi se pač takole: Smej se uživaj, delaj to kar si v tistem trenutku želiš in te osrečuje in vedi da na koncu vsak človek umre sam in mora bit zadovoljen sam s sabo!
Če ti takšna filozofija ni všeč potem pač jebat ga jaz jo obožujem 😉
A po nareku? 😀 Smejemo se , ker smo dobre volje, je odraz našega počutja. Kakor 1x mislimo, da se moremo smejati, ker je to del naše filozofije, se na nek način pretvarjamo, je vse skupaj izsiljeno, ker filozofija je zavestno usmerjanje krmila našega delovanja, medtem ko je smeh spontan vznik. In zakaj konec koncev ne živiš tega, ampak imaš potrebo nam vsem na forumu obelodanjati in dokazovati, kako se ti “smeješ”. :)))
Enako je seveda z zadovoljstvom. Nekdo, ki se pritožuje nad vsem in vsakomer, se na forumih go in dol predriblava, vsekakor ni zadovoljen – če pa ga drugi (okolica) motijo že s tem, če se ne strinjajo z njegovo “filozofijo”. Da ne govorimo niti o nekih fizičnih grožnjah, ki so značilne za ljudi, ki jih preveva stalen občutek nemoči in majhnosti, tak nekdo seveda ne more biti zadovoljen, ker nasprotuje osnovnih psihološkim principom. 😉
A po nareku? 😀 Smejemo se , ker smo dobre volje, je odraz našega počutja. Kakor 1x mislimo, da se moremo smejati, ker je to del naše filozofije, se na nek način pretvarjamo, je vse skupaj izsiljeno, ker filozofija je zavestno usmerjanje krmila našega delovanja, medtem ko je smeh spontan vznik. In zakaj konec koncev ne živiš tega, ampak imaš potrebo nam vsem na forumu obelodanjati in dokazovati, kako se ti “smeješ”. :)))
Enako je seveda z zadovoljstvom. Nekdo, ki se pritožuje nad vsem in vsakomer, se na forumih go in dol predriblava, vsekakor ni zadovoljen – če pa ga drugi (okolica) motijo že s tem, če se ne strinjajo z njegovo “filozofijo”. Da ne govorimo niti o nekih fizičnih grožnjah, ki so značilne za ljudi, ki jih preveva stalen občutek nemoči in majhnosti, tak nekdo seveda ne more biti zadovoljen, ker nasprotuje osnovnih psihološkim principom. ;)[/quote]
daj vaški dečko spelji se že vstran od citiranja mojih postov… počasi res začenjaš presedat
Torej noben ki na forumu piše redno ni zadovoljen ker se vsak občasno predribavla… tudi ti nezadovoljnež…
fizične grožnje so pa za take ki so pametni v virtuali v reali pa mali cucki…. spet mi nič od tega nebi upal rečt v reali ker bi bil posran.
tak da prosim nehaj me sploh citirat pa bova mela mir ok … najdi si šiht ne pa socialca vlečt pa pametovat o zadovoljstvu…
filozofija je lahko tudi usmerjanje v smeh…
morda če si starejši od 20 se spomniš pesmi
Ko ti vse narobe gre le nasmehni se in pozabi na skrbi saj življenje lepo je…. itd…
Morda celo veš kdo je izvajalec …
smejanje je lahko tudi težnja v filozofiji samo morš bit sposoben jo udejanit kar pa večina pač ni…
zdaj pa lp socialc… s tabo sem končal razen če prideš v živo pa poveš še kaj …
Se strinjam. Seveda se gre za biološko uro in materinske nagone.
Ne bi pa zdaj jaz posploševal in trdil, da je ženska pri 30-tih na enaki stopnji, kot pri 20-tih. Večina začuti neko odgovornost, ko si ustvari družino in s tem želijo resnega partnerja.
Normalno pa, da obstajajo razvajenke, ki so zaradi čustvene podhranjenosti zaostale v procesu čustvenega razvoja in obstale na nivoju najstnic.
Tečni ste. 🙂
Evo, še moj fotografski prikaz urejene ženske. 🙂
http://cdn.sheknows.com/articles/2011/12/woman-cleaning-and-dancing-in-kitchen.jpg%5B/quote%5D
šlampasta baba do konca … zadaj v kozarcih ima 1. neenakomerno dozirane vsebine, 2. nima lepo poravnano na vrhu ☻
Saj vbistvu je Šifrer povedal že vse o tem kar piše Sadni (in še kdo)
http://www.youtube.com/watch?v=P8Ca98oLKzk
obilo užitkov ob poslušanju!
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://cdn.sheknows.com/articles/2011/12/woman-cleaning-and-dancing-in-kitchen.jpg[/img]