Fotografski prikaz pojma “urejena ženska”
Ja itak da si lahko… samo pomoje da je tako razlaganje bolj relevantno če bi prlimal 10 primerov ženstvenega obraza in vsi bi bili stari tam med 17-25… takrat bi bila pa tvoja analiza verjetno 99% pravilna :)[/quote]
Ja no, takrat si prilimal samo Alizee. Brez tatujev. Zelo mlado.
Pa potem si se še zgražal and tatuji, čeprav si prej zatrjeval, da je obraz najpomembnejši.
Tako je odreagiralo pol sveta, ko so videli, da si je bejba dala naredit neke tatuje iz risank, da bo očitno ostala večno otročja. Češ, da je s tem oskrunila njeno popolno brezmadežno lepoto. Dojemali so jo kot neko devico Marijo, čisto nerealna in po malem že patološka percepcija neke ženske, četudi zelo mlade. Nič čudnega, da se je še pred dvajsetim poročila in po hitrem postopku postala tudi mama.
Moški imate včasih na podlagi ženskega videza čisto nerealno predstavo o ženski.
Mene so tudi vedno vsi dojemali kot zelo milo osebo in mi je šlo to včasih že prav nekam. Včasih je bil kdo kar šokiran, da se zna ženska kot jaz tudi orng razjezit. Pa saj nisem lutka.
No, vsaj na forumih me majo vsi za žleht. 🙂
Kaj?! Jaz te nimam za žleht, ni potrebe po tem, saj je le forum 😛
[sub](nekaj mi v zavest seka nek pridevnik, zveni takole “domišljava”, “domišljava”,….)[/sub][/quote]
No, ja, nisem mislila samo ta forum niti samo trenutno obdobje. Bolj na zgodovino.
Tukaj si itak samo možgane luftam v razmeroma nekonfliktnih temah.
Domišljava? Mogoče. Čeprav večkrat slišim, da sem premalo v domišljiji in preveč realna.
Itak pa je to, kot praviš, samo forum. Meni je čisto vseeno kako me dojemate. 🙂
Kaj?! Jaz te nimam za žleht, ni potrebe po tem, saj je le forum 😛
[sub](nekaj mi v zavest seka nek pridevnik, zveni takole “domišljava”, “domišljava”,….)[/sub][/quote]
No, ja, nisem mislila samo ta forum niti samo trenutno obdobje. Bolj na zgodovino.
Domišljava? Mogoče. Čeprav večkrat slišim, da sem premalo v domišljiji in preveč realna.
Itak pa je to, kot praviš, samo forum. Meni je čisto vseeno kako me dojemate. :)[/quote]
Saj, zato domišljava, ker navajaš, da te imamo za žleht – resnica je, da te za nič nimamo 😛
Itak pa je to, kot praviš, samo forum. Meni je čisto vseeno kako me dojemate. :)[/quote]
Saj, zato domišljava, ker navajaš, da te imamo za žleht – resnica je, da te za nič nimamo :P[/quote]
Ah, so mi že zelo direkt rekli, da sem žleht, brez skrbi. Vi (še) ne. 🙂
na posebno željo te lahko tako “sku.r.cam”, da boš z radirko po ekranu brisala .. z vsemi lokalnimi posebnostmi in slovničnimi napakami … še zatipkal se bom ☺
Sicer pa se na izkušnjah učimo, tako da ne vem, mogoče hitro dojemaš? :D.
Pri desničarjih menda vse v levo visi, pri levičarjih pa v desno? Kam pa spadajo tisti, ko je raven ko sulica?? 😀
Malo nas tako po občutku posortiraj od najmanjšega do največjega, da vidimo tvoje intuitivne ženske sposobnosti. :)))
Da ti malo pomagam na začetku, sem že umestil NM-3w-ja, ker tu ni kaj za zgrešiti :D:
Sadni, On, Robi, Marko, Matkič, Spider, m111, WishYouWereHere, Matjazko … morda še kdo? :)))
NM-3w < ? < ? < ? < ? < ? < ? < ? < ? < ?[/quote] ja glede na podatke ki so mi tukaj na forumu dani..bi v takem zaporedju lahko nastela glede na ego ja 😀 sadni je def.na vrhu lestvice! 😀
Sicer pa se na izkušnjah učimo, tako da ne vem, mogoče hitro dojemaš? :D.
Pri desničarjih menda vse v levo visi, pri levičarjih pa v desno? Kam pa spadajo tisti, ko je raven ko sulica?? 😀
Malo nas tako po občutku posortiraj od najmanjšega do največjega, da vidimo tvoje intuitivne ženske sposobnosti. :)))
Da ti malo pomagam na začetku, sem že umestil NM-3w-ja, ker tu ni kaj za zgrešiti :D:
Sadni, On, Robi, Marko, Matkič, Spider, m111, WishYouWereHere, Matjazko … morda še kdo? :)))
NM-3w < ? < ? < ? < ? < ? < ? < ? < ? < ?[/quote] ja glede na podatke ki so mi tukaj na forumu dani..bi v takem zaporedju lahko nastela glede na ego ja 😀 sadni je def.na vrhu lestvice! :D[/quote] Ne, ne, ni zaporedja še, to je samo izbor ali zaloga vrednosti, ki jo je treba zamenjati z vprašaji (8 vprašajev predstavlja prostor za 8 osebkov). 😀 Skrajna desna pomeni največ, skrajna leva najmanj. Torej dolžina jezikov, ali o čem je že tekla debata, da jih razvrstiš po velikosti, sem že malo pozabil? :)))
…
NM-3w < ? < ? < ? < ? < ? < ? < ? < ? < ?[/quote]
ja glede na podatke ki so mi tukaj na forumu dani..bi v [u]takem zaporedju[/u] lahko nastela glede na ego ja :D sadni je def.na vrhu lestvice! :D[/quote]
Ne, ne, ni zaporedja še, to je samo izbor ali zaloga vrednosti, ki jo je treba zamenjati z vprašaji (8 vprašajev predstavlja prostor za 8 osebkov). :D Skrajna desna pomeni največ, skrajna leva najmanj. Torej dolžina jezikov, ali o čem je že tekla debata, da jih razvrstiš po velikosti, sem že malo pozabil? :)))[/quote]
protestiram !!!
na moji desni mora biti prazno … tudi, če je seznam narejen po kakšnem generatorju random postavitve
Ti očitno sploh ne veš kakšni so dandanašnji moški, kar nekaj na pamet govoriš. Večina moških sploh niso tok zahtevni, še jaz nisem, vse kar mi je važno na ženski je to, da ima natrenirano telo, pa da je kolikor toliko zabavna. V resnici ste ženske dosti bolj zahtevne od nas. Npr. želite da imamo svoje stanovanje, dober avto, da smo pametni, razgledani, izobraženi, da fajn dišimo, da imamo natrenirano telo tralala,…I can go on and on.
Odpri dve različni temi z naslovom kaj je za vas moške najbolj pomembno na ženski / kaj je za vas ženske najbolj pomembno na moških. Potem pa primerjaj sama, če želiš.
Ti očitno sploh ne veš kakšni so dandanašnji moški, kar nekaj na pamet govoriš. Večina moških sploh niso tok zahtevni, še jaz nisem, vse kar mi je važno na ženski je to, da ima natrenirano telo, pa da je kolikor toliko zabavna. V resnici ste ženske dosti bolj zahtevne od nas. Npr. želite da imamo svoje stanovanje, dober avto, da smo pametni, razgledani, izobraženi, da fajn dišimo, da imamo natrenirano telo tralala,…I can go on and on.
Odpri dve različni temi z naslovom kaj je za vas moške najbolj pomembno na ženski / kaj je za vas ženske najbolj pomembno na moških. Potem pa primerjaj sama, če želiš.[/quote]
Sam veš kaj, biti natreniran in zabaven, je težje kot kupit dober parfum. 🙂
Hočem reči, to je vse lahko zelo relativno in povezano s tem, kaj je nekomu dosegljivo iz takšnih in drugačnih razlogov.
Največja ironija pa je, da sami niso kaj prida kaj šele super ;)[/quote]
Ti pa glih veš kaki smo mi… haha
V današnji Sloveniji je lažje biti natreniran in cinično zabaven kot pa bogat da bi lahko kupoval na tone parfumov in dobrih avtov… čist tolko o tem…
Glede na brezposelnost mladih bi pričakoval od žensk med 18-30 da so super lepe in natrenirane ker itak šihta nimajo torej imajo cele dneve čas tekat, telovadit, razgibavat se ipd…
realnost pa je da tiste 2-3 mesece kar sem bil na Zavodu za NEzaposlovanje nisem srečal niti 1 (delavnice itd) ki bi lahko reko… evo ti si pa res dobra…
Je pa dejstvo da so ženske bistveno bolj zahtevne do moških kot moški do žensk…
Mi želimo luštno ŽENSTVENO punco ki nebo težila in ima smisel za humor, ženske pa od nas pričakujete ene 10 alinej+…
S tem, da se pod “natrenirano telo” in “zabavna” skriva milijom podkriterijev, če bi se poglabljali. Na koncu pa bi ugotovili, da so moški v resnici enake ali pa še veliko bolj zahtevni. :))
S tem, da se pod “natrenirano telo” in “zabavna” skriva milijom podkriterijev, če bi se poglabljali. Na koncu pa bi ugotovili, da so moški v resnici enake ali pa še veliko bolj zahtevni. :))[/quote]
seveda dobro veš da to ni res ampak pač ti moraš za vsako ceno kontrirat Sadnemu in meni itd…
Moški so bistveno MANJ zahtevni do nasprotnega spola… v KOLIČINI zahtev…
zdaj če je lažje met 1500 evrov plače neto ali natrenirano telo je odvisno od predispozicij posameznega človeka … to lahko debatiramo.
ampak število alinej za opis želja moškega do ženske je bistveno nižje kot obratno…
Jaz vem, da je to res. Ravno zaradi tega imaš ti občutek, da ti kontriram. 😉 Pa ti ne.
Da je ženska nekomu lepa in zabavna, mora izpolnjevat kup kriterijev, ki tukaj pač niso našteti. Vsak pri sebi pa ima neke svoje kriterije, ki se razlikujejo.
Lahko je poenostavljeno rečt, “ta je lepa in zabavna” ali pa “tale pa ni”, ampak ko začneš pa nekoga spraševat, zakaj potem take osebe še ni našel ali pa je nima ob sebi, pa najde kup izgovorov.
Forum je zaprt za komentiranje.