FKK PLAŽE
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › FKK PLAŽE
blizu Sistjana, ampak zanjo je treba vedet, ne najde se jo kar tako…
A gre kdo jutri na Strunjansko FKK plažo ???
Poleje je tu ..bi se nasla kaksna ljubiteljica morja da se skupaj odpraviva kdaj do obale ..slovenske ..hrvaske..italijanskega igniano sabiadora…za enodnevni..oz. vikend izlet…
kaj pričakuješ od ljubiteljice morja?
Po mojih izkušnjah je lepo urejen in na nivoju kamp solaris poleg lanterne. Veliko zasebnosti miru in sproščenosti tako v kampu kot na obali kjer se najdejo tako stari kot mladi.
Osebno sem mnenja, da je dandanes v Sloveniji javna golota, če se lahko tako izrazim, še vedno prevelik tabu. Po mojem težko najdeš človeka, ki se rad gol sprehaja naokoli.
Ponavadi se samo grde ženske sprehajajo naokoli gole, tiste lepe se pa nočejo slečt.
Tistim manj lepim se ni treba bati, da bi jih kdo preveč opazoval. 🙂
Zato je bolj ali manj vseeno, če so oblečene ali ne.
Koliko imate težav z FKK-ajem – in to v glavnem taki, ki še v življenju niste bili tam. Ker seveda bistvo tega je, da se razkazuješ, ja, pa ocenjuješ druge, itak…..
Midva z zeno hodiva na fkk plaze,nimava slabih iskusenj.folk se ne obremenjuje z drugim,tako kot je na navadnih plazah.veliko vecji mir imas in si sproscen
Ni res, da se razkazuješ in da ocenjuješ. Nekateri enostavno ne maramo plavat v kopalkah in ne maramo mokrih kopalk. Takšne, gole kot smo, nas je ustvarila Mati narava in tako se počutimo dobro. Meni je všeč. Hodim tja že 15 let in ne zamenjam za nobeno mestno plažo.
Točno tako 🙂
Zdravo.mene zanima ce kdo ve ce je kaka plaza za nudiste v novem vinodolskem ali kje blizu.
Ah daj no. Ko vidiš stari povešen lamp in joške do popka, se mi dan zaključi in mi ni več do veselja-;)))
Forum je zaprt za komentiranje.