FKK PLAŽE
Mi tukaj pametujemo, drugi so pa sedaj ob morju slečeni ali oblečeni, kakor jim pač odgovarja in uživajo.
Uživajte tudi vi, slečeni ali oblečeni , dobro se zaščitite pred močnim soncem.
Stvar je taka, da ko si enkrat na FKK, ni vse skupaj nič posebnega. Lepo je pa, ko si cel lepo zarjavel. Lepo je, ko zaplavaš brez vsega . Lepo je, da si brez predsodkov in da sprejemaš svoje telo, kot ti ga je dala mati narava. In ker se sprejemaš takega kot si, si tudi zadovoljen sam s seboj in se spoštuješ ter spoštovanje čutiš tudi do drugih.
Kako pa z otroki? Jim date izbiro, če bi si želeli obleči kopalke, ker to bi jih po moje morali v vsakem primeru vprašati, ko so že malce večji? Kasneje najstniki pa verjetno itak nimajo želje gledati nage matere ali očeta, da bi šli zraven? :)[/quote]
@matjazko,
priporočam, da si za začetek pogledaš mladinski slovenski film “Učna leta izumitelja Polža” 🙂
Kako pa z otroki? Jim date izbiro, če bi si želeli obleči kopalke, ker to bi jih po moje morali v vsakem primeru vprašati, ko so že malce večji? Kasneje najstniki pa verjetno itak nimajo želje gledati nage matere ali očeta, da bi šli zraven? :)[/quote]
@matjazko,
priporočam, da si za začetek pogledaš mladinski slovenski film “Učna leta izumitelja Polža” :)[/quote]
Kje, na fkk plaži s tabo, imajo kino na prostem? Kolikor te poznam, fkk plaže niso zate, ker bi povesila pogled ob moških in bolščala v kaj…. 😀
@matjazko,
priporočam, da si za začetek pogledaš mladinski slovenski film “Učna leta izumitelja Polža” :)[/quote]
Kje, na fkk plaži s tabo, imajo kino na prostem? Kolikor te poznam, fkk plaže niso zate, ker bi povesila pogled ob moških in bolščala v kaj…. :D[/quote]
za kino bo težka, pa ne zato, ker ga ne bi bilo na prostem in tudi na kakšni fkk plaži se najde. problem nastane, ker tega filma v kinu ne vrtijo 🙂
imam pa jaz DVD s filmom, bi ti ga z veseljem dala za pogledat, samo vem, da si ne bi upal, glede na to, da me poznaš, in veš kam bi bolščala :))
sicer pa v vaši knjižnici povprašaj, pri nas vem, da ga imajo :)))
A z veseljem bi mi dala? Kaj to? Aja, film za pogledat…
Jah, bolj priročno bi bilo, če bi se kaj mudil v LJ, da skočim direkt do tebe na ogled filma, zraven pa prinesem kokice ali pa krekerje, če raje grizljaš kaj tršega, pod pogojem, da se ne bojiš Ptujčanov, saj veš, Štajerci smo nevarni, ampak tudi ti si menda veliko dekle, verbalno mi sicer verjetno ne bi bila kos, saj vidiš, da vsako hitro obrnem in prepalamudim, si pa mogoče bolj vešča na drugih področjih… 😉
A z veseljem bi mi dala? Kaj to? Aja, film za pogledat…
Jah, bolj priročno bi bilo, če bi se kaj mudil v LJ, da skočim direkt do tebe na ogled filma, zraven pa prinesem kokice ali pa krekerje, če raje grizljaš kaj tršega, pod pogojem, da se ne bojiš Ptujčanov, saj veš, Štajerci smo nevarni, ampak tudi ti si menda veliko dekle, verbalno mi sicer verjetno ne bi bila kos, saj vidiš, da vsako hitro obrnem in prepalamudim, si pa mogoče bolj vešča na drugih področjih… ;)[/quote]
@matjazko,
verbalno vidim, da si res hud. meni hitro zmanjka. ne vem pa, katera druga področja si imel v mislih? tako da težko rečem, če sem dobra ali ne 🙂
tega z ljubljano “nea čisto štekam”, ptujčanov se tudi nea bojim, res pa je, da jih kaj dosti nea poznam.
upam, da si si medtem časom, ko me ni bilo film že ogledal (seveda če si imel željo). 🙂
Jah, mislil sem, da si Ljubljančanka, da ko bi se kaj mudil v Ljubljani, da bi skočil do tebe direkt pa mi ti to iz prve roke pokažeš, če praviš, da se kurentov ne bojiš, tudi takih ne, ki imamo velike zvonce. ;))[/quote]
matjazko,
s kurenti še tudi nisem imela opravkov, tako da ne vem. verjetno pa bi se takih z velikimi zvonci kar ustrašila 🙂 mogoče bi morala prej enga spoznat, ki ima majhne zvonce, pol ti bi pa lahko iz prve roke povedala, kako in kaj 🙂
Jah, mislil sem, da si Ljubljančanka, da ko bi se kaj mudil v Ljubljani, da bi skočil do tebe direkt pa mi ti to iz prve roke pokažeš, če praviš, da se kurentov ne bojiš, tudi takih ne, ki imamo velike zvonce. ;))[/quote]
Pa kdaj se boste moški nehali hvalit z velikimi. Ne vem kaj ima FKK veze z velikostjo tičev
Janez Pavel sicer ne vem kam se v resnici presojaš ker to niti sam ne veš, ampak glede na tvoje bedarije ni nič čudnega, da se vaš vrhovni poglavar tako razjezi na vas in udari strela v tisto vašo barako!
Očitno ti še nikdar nisi bil na plaži in če trdiš, da je vse to razkazovanje se hudo motiš in je to le tvoja velika zabloda in sam živi z njo in je ne vsiljuj drugim!!!
Kaj pa udeležba pri maši je tudi razkazovanje… če ne drugega pa frisov, lepih oblek, plaščev, klobukov, krznenih bund…..??? V čem sploh je razlika?
Si kdaj slišal kako se človek rodi in da narava zdravi in nazaj k naravi???!
Forum je zaprt za komentiranje.