Najdi forum

FKK PLAŽE

Ni blema
V FKK imajo povsod disko za gluhe in kino za slepe.

A nas ni bog ustvaril po svoji podobi ?
Čemu se sramovati svojega telesa, saj pa je božji dar.[/quote]

Potem ti predlagaš, da začnejo ljudje goli hoditi tudi izven teh plaž (npr. po mestu), saj zakaj bi se sramovali svojih teles? :)))))

Potem ti predlagaš, da začnejo ljudje goli hoditi tudi izven teh plaž (npr. po mestu), saj zakaj bi se sramovali svojih teles? :)))))[/quote]

Antilopa – bi šla z mano na FKK ? 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Potem ti predlagaš, da začnejo ljudje goli hoditi tudi izven teh plaž (npr. po mestu), saj zakaj bi se sramovali svojih teles? :)))))[/quote]

Antilopa – bi šla z mano na FKK ? :)[/quote]

In pošljeva fotke na MON? :)) M111 je izrazil željo, da bi te “spoznal”. 🙂

Antilopa – bi šla z mano na FKK ? :)[/quote]

In pošljeva fotke na MON? :)) M111 je izrazil željo, da bi te “spoznal”. :)[/quote]

Haha…može – vendar pod pogojem, da bove na sliki obe 🙂 ena ni nobena 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

In pošljeva fotke na MON? :)) M111 je izrazil željo, da bi te “spoznal”. :)[/quote]

Haha…može – vendar pod pogojem, da bove na sliki obe 🙂 ena ni nobena :)[/quote]

Lahko pa m111 vzameva s sabo….:)) Sicer je on bolj sramežljiv in skrivnosten, ampak če bo dal kakšna večja sončna očala, se bo zakrinkal. :))) Samo bojim se, da si bo želel zapomniti rojstne dneve vseh turistk na FKK plaži. 🙂

Haha…može – vendar pod pogojem, da bove na sliki obe 🙂 ena ni nobena :)[/quote]

Lahko pa m111 vzameva s sabo….:)) Sicer je on bolj sramežljiv in skrivnosten, ampak če bo dal kakšna večja sončna očala, se bo zakrinkal. :))) Samo bojim se, da si bo želel zapomniti rojstne dneve vseh turistk na FKK plaži. :)[/quote]

Lahko gre zraven za fotografa 🙂 pol pa lahko res damo slike na MON 🙂

Predlagam lahko marsikaj. 🙂
A ker se večina sramuje, bi nageci ogrožali oblečene. 🙂

Če pa imajo nekateri željo hoditi na FKK, pa v tem ne vidim nič narobe.
A ti bi šla ? 🙂

Antilopa in Samica

Predlagam , da se zmenimo za obisk plaže v Strunjanu.

Jaz bi vaju pa pofotkal. Glede na lepote tamkajšnje narave in vajine bi ziher nastale čudovite slike. 😉

Predlagam lahko marsikaj. 🙂
A ker se večina sramuje, bi nageci ogrožali oblečene. 🙂

Če pa imajo nekateri željo hoditi na FKK, pa v tem ne vidim nič narobe.
A ti bi šla ? :)[/quote]

Tisto s FKK plažo je bil samo hec. Jaz ne mislim it tja. 🙂

FKK ni za vsakega, mnogo let nazaj je tja zašel moj horny frend in nazaj prišel z zažganim hrbtom. Namreč pogled na gola ženska telesa, ki jih je prej videl samo v revijah, mu je povzročil enotedensko erekcijo s katero pa ni hotel strašiti nič hudega slutečih otrok, ki bi jim na ta način lahko pokvaril in zaznamoval otroštvo. Zato je ves teden ležal zasidran v mivki samo na trebuhu in se pritajeno slinil….

Ha ha ha ha ta s zažganim hrbtom je močna. No tud meni se je zgodilo nek podobnega, ko se mi je ravno pred nosom nastavljala neka italjanka. Vonjal sem njeno češpljico. Bemti je bila res prava sex bomba in tamali je začel reagirat. No zadevo enostavno rešiš, ko je še čas in se greš pohladit v morje.

Ne morem prešteti, kolikokrat sem bil na FKK; tja smo hodili, ko sem bil otrok in najstnik, pa tam nisem videl nikoli enega dobrega komada. Na FKK hodijo včeinoma družine in penzionisti. zdaj, komu vstane na 70-letno Italijanko, pa res ne vem.

Ta FKK je med potrebneži prav en mit. Dost več dobrih bab vidiš na oblečenih plažah.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Očitno nisi ravno reden obiskovalec nudo plaž. Naj ti razjasnim pogled s ugotovitvijo, da na te plaže hodijo vse starostne kategorije.Tako družine s otroci, pari in samski, tako ženske kot moški. Ko že omenjaš 70 letno italjanko, da tudi take so. V mojem primeru pa je bila ženska stara okrog 35. Škoda ko je bila v paru…………

Jaz govorim o uradnih nudističnih kampih, ne o tisti plaži na črno v Strunjanu.

Ha ha ha ha ta s zažganim hrbtom je močna. No tud meni se je zgodilo nek podobnega, ko se mi je ravno pred nosom nastavljala neka italjanka. Vonjal sem njeno češpljico. Bemti je bila res prava sex bomba in tamali je začel reagirat. No zadevo enostavno rešiš, ko je še čas in se greš pohladit v morje.[/quote]

Ali pa otroku, ki se z lopatkami in kanglico igra v mivki izpuliš kanglico in si jo natakneš na ud…saj noben ne bi opazil tipa z rumeno kanglico na tiču..

A lahko jaz nekaj o lepoti nudizma?
Meni se zdi, da je vsaka ženska po 30. letu lepša v seksi kopalkah kot pa brez vsega. A se grozovito motim?
Če pogledam sebe v ogledalu, sem sama sebi bolj všeč v kopalkah. Vsaj spodnji del kopalk mora biti prisoten.:)

Tud mlada punca je bolj seksi v tangicah, kot čist naga.

Grozovito ne. Le posplošuješ. 🙂
Zakaj pa vsaka ? Kaj pa, če recimo ženska šele po 30-tih shujša ?
Potem je lepša kot prej, ne glede na prisotnost kopalk.

podpišem….malo misterioznosti nikoli ne škodi…potrebneži pa se slinijo ob golih ali v kopalkah…

Dejstvo je , da se vsi staramo. Pa če človek ne prenese pogleda na drugačne oziroma starejše od sebe mu pač ni pomoči. Predlagam mu naj gre, tja ker bo sam s seboj zadovoljen in ga ne bo drugače misleč motil. Pač nudisti smo odprti glede tega , pa vsaj men osebno ne moti al so na plaži mlajši al starejši osebki. Normalno, da je lepše videt mlado napeto kožo, kot če kje kaj malček visi. Pa saj tko al tko to vidiš le na plaži pa tist dan. Men apetita še ni vzelo.

Kateri je najlepši FKK kamp na Hrvaškem

Ulika pri Červarju.

Na FKK se gre zaradi pristnosti stika z naravo. Nudizem ni razkazovanje! In v tovrstnih kampih ali plažah je veliko manj “buljenja” kot na tekstilnih. Vsak se briga zase in pusti drugim da uživajo svoj mir. Seveda se pa najdejo ljudje, ki pokvarijo vse skupaj. Ampak načeloma je tako.
Nudizem je lepa oblika življenja, če le ljudje ne pretiravajo.
Sam poleti velikokrat skočim po službi na FKK plažo za nekaj uric popoldanskega sonca. Sicer v Italijo na eno divjo plažico, kjer ima človek svoj mir, družba ženske je seveda prijeten dodatek…

Kje pa je tale nudo plaža v Italiji. Nikoli bil čeprav živim relativno blizu stare gorice. Drugač pa zahajam na naše slo nudo plaže.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close