Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feminizem je kuga moderne družbe

Feminizem je kuga moderne družbe

Dej no dej pretiravat…tega sploh nisem napisala…pogovarjali smo se samo, da so moški bolj nasilni
(na splošno) od žensk, kar je res težko zanikati. Ja in na to vpliva TUDI testosteron, nikakor pa ne zmanjša
odgovornosti za nasilna dejanja, vse od kar se imamo za razumska in civilizirana bitja.
Kje si ti to našel v mojih besedah, je res težko videti, še celo da “mu ne priznavam svobodne volje” pa
be vem kakšne kozlarije še…

Sicer je pa obnašanje enih parih osebkov prav v tej temi značilnih za to agresijo.
Dejmo fantje mal obvladat vaš testosteron…ne vem kolk vas je v resnici (oziroma kolk vas uporablja
različne nicke…pa me v bistvu niti ne zanima)…ampak tele vaše orgije napadov name vidijo seveda
tudi drugi….
…in česar se ne zavedate, ne povejo čisto nič o meni…pač pa zelo veliko o vas….

In to pišem za vse zgornje nicke, ki si filajo nek miniaturen ego in zdravijo frustracije (oziroma v nekaterih
primerih že kar bolezenska znamenja) z izživljanjem nad neko virtualno neznanko…
In to (kar je tudi značilno za strahopetce in bolnike) SKUPINSKO…ker si eden sam niti ne upa…..[/quote]Skela lahko bi jim dala drva za sekat/žagat pa bi bolj koristno pokurili svoj testosteron….. ;)[/quote]

Kaj bi bilo s Skelo, če ne bi svojega “testosterona” kurila na MONu ? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Moška emancipacija, yeah! Še dobro, da je himna že napisana…

Young man, there’s no need to feel down.
I said, young man, pick yourself off the ground.
I said, young man, ’cause you’re in a new town
There’s no need to be unhappy.

Young man, there’s a place you can go.
I said, young man, when you’re short on your dough.
You can stay there, and I’m sure you will find
Many ways to have a good time.

It’s fun to stay at the y-m-c-a.

They have everything for you men to enjoy,
You can hang out with all the boys …

You can get yourself cleaned, you can have a good meal,
You can do whatever you feel …

Young man, are you listening to me?
I said, young man, what do you want to be?
I said, young man, you can make real your dreams.
But you got to know this one thing!

No man does it all by himself.
I said, young man, put your pride on the shelf,
And just go there, to the y.m.c.a.
I’m sure they can help you today.

You can get yourself cleaned, you can have a good meal,
You can do whatever you feel …

Young man, I was once in your shoes.
I said, I was down and out with the blues.
I felt no man cared if I were alive.
I felt the whole world was so tight …

That’s when someone came up to me,
And said, young man, take a walk up the street.
There’s a place there called the y.m.c.a.
They can start you back on your way.

Y-m-c-a … you’ll find it at the y-m-c-a.

Young man, young man, there’s no need to feel down.
Young man, young man, get yourself off the ground.

Y-m-c-a … you’ll find it at the y-m-c-a.

Young man, young man, there’s no need to feel down.
Young man, young man, get yourself off the ground.

Y-m-c-a … just go to the y-m-c-a.

Young man, young man, are you listening to me?
Young man, young man, what do you wanna be?

Še komad…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Vam gre v nos naša emancipacija, a?

Če bi mi šla v nos, bi se najbrž pritoževala, tako se (vam) pa samo smejim.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Lepo, da se smejiš. Tudi jaz se smejim vam in cepcem, ki se potegujejo za trenutke vaše naklonjenosti..

Vidiš, tistim, ki se potegujejo za trenutke moje naklonjenosti, se pa ne smejim. Če je človek fajn, naklonjenost pride sama od sebe, če se mora potegovati zanjo, pa pomeni, da nekaj na silo počne, česar pa ne maram.

Od tod torej izhaja ta tvoj napor ob ženskah, iz pretegovanja za pozornost.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zdej me pa res zanima…kaj točno bi pomenila moška emancipacija?

A odpremo novo temo? Ker zna biti zanimivo….

moška emancipacija je to, da ženske pišejo kje so pravi moški 🙂

Kaj pa to pomeni, pa vidiš pri sebi, vse kar boš naštela pri moškemu zakaj ni ”pravi” za tebe pomeni to moško emancipacijo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sem že razložil..res se mi ne da več..

Emancipiran je dec, ki ni suženj spolnega nagona. Ki mu dol visi za neko tradicionalno vlogo, ki naj bi jo igral in igra svojo.

Skratka, emancipiranemu decu je za vaša ženska pričakovanja čist vseeno..

Emancipiran je dec, ki ni suženj spolnega nagona. Ki mu dol visi za neko tradicionalno vlogo, ki naj bi jo igral in igra svojo.

Skratka, emancipiranemu decu je za vaša ženska pričakovanja čist vseeno..[/quote]

Kako pa pol pride do seksa?

Jaz vidim tri možnosti:

a) z lažmi, puncam naklada kar bi rade slišale, dokler ne dobi seksa, potem sklizne, ko ga na
enem terenu že vse poznajo se preseli in nadaljuje
d) prešalta na moške
c) sploh ne seksa več, ker on ni suženj nagona

Skratka, emancipiranemu decu je za vaša ženska pričakovanja čist vseeno..[/quote]

Tam okoli 80-tega bomo potem vsi emancipirani. Ampak zdaj ne vem ali to tudi za ženske velja? No, saj za nekatere bi kar rekel, glede na to da njihovi dedci potem iščejo drugje ali da vsaj jamrajo, da doma ne dobijo.

Tudi to sem že razložil v sosednji temi, rada ponavljaš ista vprašanja?

Emanicipran dec seksa samo, če mu kakšna slučajno na tiča pade. Brez truda. ne mešati emancipiranih dedcev in sužnjev strasti, ki okoli nenehno iščejo nove seks partnerke.

Emancipiran dec je seksa naveličan in se mu za to ne zdi več vredno truditi.

Tudi to sem že razložil v sosednji temi, rada ponavljaš ista vprašanja?

Emanicipran dec seksa samo, če mu kakšna slučajno na tiča pade. Brez truda. ne mešati emancipiranih dedcev in sužnjev strasti, ki okoli nenehno iščejo nove seks partnerke.

Emancipiran dec je seksa naveličan in se mu za to ne zdi več vredno truditi.[/quote]
Naveličanost pa je lahko posledica pomanjkanja libida ali pa nezmožnost ustvariti kvaliteten in zadovoljujoč spolni odnos.

Kakorkoli, je pa pa občutek podoben, kot ko se navadiš živeti brez žretja sladkarij.

V bistvu gre za obliko bega.
Ko kakšne zadeve ne obvladaš, jo enostavno odstraniš iz svojega življenja.
Po eni strani pametno, če si labilna osebnost.

Stabilen človek recimo lahko poje en bonbon, ne da bi ga “premagalo” požreti celo vrečko.
Temu se reče, da obvlada kompulzivnost in odvisnost. Ne sovraži sladkarij (ki niso nič krive),
ne odpoveduje se sladkarijam nasploh, uživa v njih, jih ima rad, upošteva pa mero.
Ima skratka zdrav odnos do sladkarij.

Torej ko baba noče nobenga tipa več je enako oblika bega…..

zanimivo kolko monovk ne obvlada moških hahahahahahahaha

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tako je.
In zdravega partnerskega odnosa se prav tako nihče ne boji.
Kdor pa se ne more upreti sladkarijam, ker se zaveda, da se zaradi njih počuti šibkega, pa bo v njih videl nekega hudiča, ki ga vleče v skušnjavo, zaradi katere potem trpi.

@Enostavno Bog : To se pa strinjam, sploh postfeminizem je uničil ženske in kavalirstvo. Feminizem mi je še bil všeč, ko je bil v mejah normale, to kar je sedaj, presega vse meje zdravega razuma. 😉

Kaj se pa tako groznega dogaja? So postfeministke že ustanovile ženska mesta, v katerih imajo v posebnih ogradah zaprte prvovrstne primerke moških za razmnoževanje? Pa saj jim verjetno dajo dobro hrano, pir in tv – ne poznam moškega, ki v takih razmerah ne bi bil srečen.

Kaj se pa tako groznega dogaja? So postfeministke že ustanovile ženska mesta, v katerih imajo v posebnih ogradah zaprte prvovrstne primerke moških za razmnoževanje? Pa saj jim verjetno dajo dobro hrano, pir in tv – ne poznam moškega, ki v takih razmerah ne bi bil srečen.[/quote]

Jaz bi bil v takih razmerah zelo nesrečen. Jbg… eni v življenju počnemo še kaj drugega.

Kaj se pa tako groznega dogaja? So postfeministke že ustanovile ženska mesta, v katerih imajo v posebnih ogradah zaprte prvovrstne primerke moških za razmnoževanje? Pa saj jim verjetno dajo dobro hrano, pir in tv – ne poznam moškega, ki v takih razmerah ne bi bil srečen.[/quote]

Jaz bi bil v takih razmerah zelo nesrečen. Jbg… eni v življenju počnemo še kaj drugega.[/quote]

A se imaš za top rate specimen moškega, ki bi ga postfeministke izbrale za razplod?

Top rated specimen moškega, ki bi ga postfeministke izbrale za razplod je oksimoron.

Ja zakaj? Če ga izbira in ocenjuje postfeministka, je ZANJO top rated…in to je vse, kar njo zanima.
Tisti, ki je pa zate top rated… pa ne vem čist dobro, kaj si ti s takim lahko pomagaš…

www, resno? Top rated moškega, kot ga ti opisuješ, feministka ne zanima. Kapiš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close