Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fantje, boste postali feministi?

Fantje, boste postali feministi?

Bom tebe vzel, da boš delala v minici pa 15cm stripper petkah….. jaz pa bom nadzorni![/quote]

Tako je! In končno bo v tej deželi zavladala enakopravnost. Jaz bom ženska na visokem položaju, ti boš imel pa rumeno čelado. :))

Matkič care! :))[/quote]

E, pa smo rešli, saj ob dobrem delu, če te pohvalim s kakim moškim tleskom po levi ritnici je to vse v teamspiritu in ni nadlegovanje kajne?

Vse se da če se hoče 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tako je! In končno bo v tej deželi zavladala enakopravnost. Jaz bom ženska na visokem položaju, ti boš imel pa rumeno čelado. :))

Matkič care! :))[/quote]

E, pa smo rešli, saj ob dobrem delu, če te pohvalim s kakim moškim tleskom po levi ritnici je to vse v teamspiritu in ni nadlegovanje kajne?

Vse se da če se hoče :P[/quote]

Eeemm… ne. V mojih letih to ni več nadlegovanje.:)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

jep … ti že prosiš ☺

jep … ti že prosiš ☺[/quote]

Kaj zdaj? Si ti moj odmev ali kaj? Daj se raje spomni sam kaj izvirnega no… ☺

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Vešde, taka, ki se na to prijavi, je nepismena. Samo bedaki ne vedo, kdaj so nezaželeni, res. Jaz ne bi nikol šel na razpis, kjer piše samo za ženske, ker:

1. sem pismen
2. tud če bi tega delodajalca nekak prepričal, naj me kot tipa zaposli, je verjetno malo mentalno omejen še na drugih področjih, tako da s tem nočem met opravka.

Nehi pričakovat od žensk, da skoz take nemogoče obroče skačejo, ker to je najmanj neiskreno, če ne kaj drugega.

Ja, in če bi en iskalec programerja imel tako butast razpis kot na revozu, bi raje vzel enga Matkica za programerja zarad njegovga bingljavčka, čeprav sta se prijavili 2 boljši. Itak je nujno, da maš hrenovko, ne žemljice, to ja vsi vemo.

Sej ni rekla eksplicitno, da bi to dodatno regulirala, rekla je samo, da enakopravnost ni dosežena. To je pa vsekakor res, če obstajajo eni direktorčki, ki so pripravljeni svoj kapital celo zjebat, da bi imeli same lulčke v podjetju. Al pa če se enim zdi, da bi moralo bit to dopuščeno.

Ja, drgač se pa tud lastnike podjetja regulira pri tem, koga, kaj in kako sme zaposlit in prav je tko. Al bomo rekli, naj še lastnik podjetja odloča, da bo zaposlil samo take, ki so pripravljeni delat za 25 € na mesec. Itak on sam s svojim kapitalom riskira štrajk pa slabo delo, aneda?

Ti se očitno samo kapitalu klanjaš, za človeka ti pa ni mar.

Seveda, saj tudi moški nimajo enakih možnosti, sam pač na drugih področjih. Sam to ne pomen, da se to “pogliha” in da je že kul tko. Naj se lepo oboji borijo za to, kar želijo. Jaz čist isto podpiram potencialne ženske monterje in potencialne moške kozmetičarje.

A ti poznaš kakšno žensko pilotko? Jaz je ne, sam zanč je bla ena po TV in tudi zaradi takih kot si ti, ki se vam zdi to dlakocepstvo, je definitivno imela več nepotrebnih težav prit tja, kamor je želela.

Seveda, saj tudi moški nimajo enakih možnosti, sam pač na drugih področjih. Sam to ne pomen, da se to “pogliha” in da je že kul tko. Naj se lepo oboji borijo za to, kar želijo. Jaz čist isto podpiram potencialne ženske monterje in potencialne moške kozmetičarje.

A ti poznaš kakšno žensko pilotko? Jaz je ne, sam zanč je bla ena po TV in tudi zaradi takih kot si ti, ki se vam zdi to dlakocepstvo, je definitivno imela več nepotrebnih težav prit tja, kamor je želela.[/quote]

Sam je razlika….če moški “zaide” v ženski poklic, je zelo lepo sprejet….glavna reakcija je
odobravanje in priljubljenost. (sem imela primer vzgojitelja v vrtcu, pa če gledaš frizerje itd)
Če je pa obratno, pa ni tako….se vedno zahteva ekstra potrjevanje in dokazovanje, ampak
potem, ko je enkrat sprejeta, pa ni več problema….

Mogoče nekoč, danes pa je to redkost.
Isto delo te čaka samo, če imaš pogodbo za nedoločen čas, drugače pa adijo.
Pa še NDČ pogodbe ti pogosto ne pomagajo več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close