Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Evolucija teorije o WC deklu

Evolucija teorije o WC deklu

Če je kosmata nikoli ne zgrešim….. wc školka pač ni v “krznu”…

Če se dec o tem sprašuje in obremenjuje, potem je res problem:))). Moški kot flegmatiki naj bi to jemali tudi tako.

Točno tak… jaz ščijem kar po ploščicah ob školjki NM-3w v bide… Sadni pa v umivalnik…..[/quote]
Nm-3wju se še do wcja ne da it, on se že v postelji v hlače podela.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Govorimo o REALNIH moških… :))) Ja, iz kože in kosti. Poznaš takšno posebno žival? 😀 Ah, vraga… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ronka press – patentirano :)))
Kaj je moški? Vzemi v roke kakšno knjigico o spolih in lepo prečitaj, da boš kaj znala o fantkih, kasneje pa mogoče tudi kaj moških, ampak to je že višja šola, tako daleč ne vem, če boš prilezla…. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Smešno je to, ko berem, da eni pišejo o deski, drugi pa o pokrovu. 🙂

Pa še ena analogija….S puško je lažje ciljati in zadeti, kot s pištolo. :)[/quote]

Uf, dobro to. Torej moraš ugotoviti kakšno školjko pusti moški in veš ali ima puško ali pištolo :).

matjazko, ti tudi samski s pištolo?
Nesamski se namreč tule na monu ne obremenjujejo z deskami pa naj gre za ženske ali moške. Ti pa se očitno obremenjuješ. Torej spadaš v kategorijo Matkič, Sadni…?

Matjažko vidi še samo Ronko na tem forumu. Čist zaljubljen je, njega zdaj ne moreš sprovocirat. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Me zanima koliko junakov lahko lula stoje s trdim orodjem?

Kaj te je pa vzpodbudilo k temu vprašanju??? 🙂

Eni brskajo po netu in lepijo sem svoje virtualne lepotice, matjazko pa je zvest ronki.

Kaj te je pa vzpodbudilo k temu vprašanju??? :)[/quote]

Ker sem probal pa ne gre….torej dila le služi svojemu namenu…

Brez problema. Saj pa imam dve roki. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kolikokrat boš ti še izgovorila moj vzdevek ? Upam, da ne bom še od tebe dobil kako zasebno sporočilo…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Moja sanjska želje se je dopisovati s fantkom z mona. Posebej zate se bom registrirala, da ti bom lahko pisala. Joj sanje se mi bodo izpolnile, če mi boš odgovoril.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close