Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Evolucija teorije o WC deklu

Evolucija teorije o WC deklu

kaj si tako nizek / majhen, da s curakom ne dosežeš v umvalnik ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

si mogoče kdaj pomislila, da se vsede tudi med “scanjem”????[/quote]

točno tak ja

hahahahaah

+ kako veš da je deska skoz spuščena? a stojiš ob njem na WCju in ga opazuješ?

Kaj če jo dvigne in pol spusti zato da te nebi rabo prenašat te tvoje izpade?[/quote]

Joj, kolk si ti za luno.
Ko pridem jaz na WC je deska vedno spuščena in WC vedno čist. Bo šlo?
Kaj pa dela vmes pa ni moja stvar. LJudem na WCju dam mir.
So pač tudi moški, ki znajo počistiti za sabo. Meni je vseeno ali on stoje ali sede opravlja potrebo ali dvigne desko ali ne ali šprica okrog ali ne. Važno je, da za sabo pusti čist WC. Zaradi mene lahko šprica kjer hoče, samo naj bo čisto, ko zapusti WC.
Eni moški to pač znajo. Se vidi, da je kar nekaj let sam živel. Ni bilo mamice, da bi čistila za njim. Zato pa zna.

Tu se vidi zrelost moškega, da zna pokrov od školjke dol spustit. Usojena sta si.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

kaj si tako nizek / majhen, da s curakom ne dosežeš v umvalnik ☺[/quote]
govori nekdo, ki ščije v bide)))

Tu se vidi zrelost moškega, da zna pokrov od školjke dol spustit. Usojena sta si.[/quote]

Sadni, zrelost se vidi v tem, da zna počistiti za sabo.

kaj si tako nizek / majhen, da s curakom ne dosežeš v umvalnik ☺[/quote]
govori nekdo, ki ščije v bide)))[/quote]
in take tipka nekdo, ki lahko ščije skozi špranjo pod pokrovom školke

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

točno tak ja

hahahahaah

+ kako veš da je deska skoz spuščena? a stojiš ob njem na WCju in ga opazuješ?

Kaj če jo dvigne in pol spusti zato da te nebi rabo prenašat te tvoje izpade?[/quote]

Joj, kolk si ti za luno.
Ko pridem jaz na WC je deska vedno spuščena in WC vedno čist. Bo šlo?
Kaj pa dela vmes pa ni moja stvar. LJudem na WCju dam mir.
So pač tudi moški, ki znajo počistiti za sabo. Meni je vseeno ali on stoje ali sede opravlja potrebo ali dvigne desko ali ne ali šprica okrog ali ne. Važno je, da za sabo pusti čist WC. Zaradi mene lahko šprica kjer hoče, samo naj bo čisto, ko zapusti WC.
Eni moški to pač znajo. Se vidi, da je kar nekaj let sam živel. Ni bilo mamice, da bi čistila za njim. Zato pa zna.[/quote]

saj ČISTO je lahko tudi z dvignjeno wc školjko 😉 tak čist btw….

to je samo vaša ženska fora to je dejstvo….

večina moških ki to dela dela samo zato da ne poslušajo vašega teženja….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tu se vidi zrelost moškega, da zna pokrov od školjke dol spustit. Usojena sta si.[/quote]

Sadni, zrelost se vidi v tem, da zna počistiti za sabo.[/quote]
Vsak zna počistit za sabo, veš moški nismo tok zaostali, kot si ti misliš. Kdaj pa bo počistil, je pa drugo vprašanje.

Sadni, zrelost se vidi v tem, da zna počistiti za sabo.[/quote]
Vsak zna počistit za sabo, veš moški nismo tok zaostali, kot si ti misliš. Kdaj pa bo počistil, je pa drugo vprašanje.[/quote]

točno tak 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Še enkrat poudarjam: vedno, ko zapusti on ali jaz WC, je WC tak, da ga lahko vsak uporablja. Torej čist. Pustimo, da so včasih kake neprijetne vonjave, ampak to je normalno. Ni pa poscano vse okrog in okrog.
Zreli moški in zrele ženske, ki niso razvajeni, ki niso vajeni, da jim kdo drug čisti, znajo za sabo posrapviti, očistiti. WC se takoj očisti.
Pa še enkrat poudarjam. Nikoli, ampak res nikoli se nisva še pričkala glede WC deske. Tudi, ko je bil samski, je bil njegov WC po vsaki njegovi uporabi urejen. Kako ga pa uporablja pa ni moja stvar.
Bo šlo fantki?
Zakaj imate samo samski monovci take težave?

glede na potrebo, da tako poudarjaš kako je vsee OK … sem pa še jaz začel dvomiti — pa sem sprejemal, kar si do sedaj klanfala

NM, ti spadaš itak v kategorijo Matkič, Sadni in njim podobni. Vsi ste brez žensk in nimate pojma o nasprotnem spolu, če odštejemo virtualo.
Tule gor samo samski monovci delate težave z WC desko. Se kdo od nesamski pritožuje? Nihče.

glede na potrebo, da tako poudarjaš kako je vsee OK … sem pa še jaz začel dvomiti — pa sem sprejemal, kar si do sedaj klanfala[/quote]

Sama sebe nekaj hoče prepričat.. kakšne nebuloze…

A se še en samski javlja? A ni nenavadno to, da ste samski pa imate težave s tem, da vam ženske težijo z deskami?
Vezani pa sploh nimamo teh težav? Se Robi, Marko, On in če je še kak vezan moški pritožuje zaradi sporov glede WCja? Se katera od vezanih žensk z MOna pritožuje nad moškim in uporabo WCja?
Ne, samo samski tipi imate težave. Samo kdo vam teži mi ni jasno, če ste pa samski?

Meni pa nekaj ni jasno. Školjka je tako velika, kako vam ne uspe zadeti? Kako šele kako drugo luknjo, ki je manjša, zgrešite.

A potem, ko vam ne uspe zadet školjke, torej je vse mokro po školjki. A to kaj počistite za sabo ali mora potem ženska priti na WC in preden spusti desko, očisti še vse kar ste poscali?

Kaka smešna tema 🙂

To pa mene tudi nad vse zanima. Kdo obriše školjko, ki je mokra, moški, ki zapusti WC in ne spusti deske?
Ali pa mora to storiti ženska, preden spusti desko?
Ali pa tako prakticirate, da desko spustite na svinjarijo?
No, da vidimo Sadni, Matkič, kdo počisti WC, ki ga vi poščijete?

me happy za tvoje mnenje ☺
btw: a nisi ti tudi tukaj, v tej zblojenici ☺
čist tolk, da več, kako si si ščegi ugriznila vzratno ☺

Smešno je to, ko berem, da eni pišejo o deski, drugi pa o pokrovu. 🙂

Pa še ena analogija….S puško je lažje ciljati in zadeti, kot s pištolo. 🙂

Ja saj ste že zgoraj “ugotovili”, da nam je vsem naštetim skupno to, da nimamo pojma o ženskah, ker na tem področju nimamo še nikakršnih izkušenj. Zakaj potem zdaj to vprašanje ? Hahaha…

Pač sami smo v bajti ane, pa ščijemo po školjki kolikor nam paše lol

Točno tak… jaz ščijem kar po ploščicah ob školjki NM-3w v bide… Sadni pa v umivalnik…..

Točno tak… jaz ščijem kar po ploščicah ob školjki NM-3w v bide… Sadni pa v umivalnik…..[/quote]

do sedaj sem mislil, da vsaj svojemu gobcu nameniš kaj, kar človeku pritiče …

Točno tak… jaz ščijem kar po ploščicah ob školjki NM-3w v bide… Sadni pa v umivalnik…..[/quote]

do sedaj sem mislil, da vsaj svojemu gobcu nameniš kaj, kar človeku pritiče …[/quote]

Ti kar misli dalje

Meni je pa vseeno, ali je deska gor ali dol. Približno isto časa nama vzame – meni, ko jo spuščam, in njemi, ko jo dviguje.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close