Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Evolucija teorije o WC deklu

Evolucija teorije o WC deklu

mene strasno zanima od kot to obsesivno teroriziranje zensk vsakega slehernega moskega, da mora bit wc dekl dol? Od kot ta ideja? Namrec ni mi jasno zakaj ne more ona it na wc, dati dekl dol, ko opravi, ga da nazaj gor.
In vsaka ta problem izpostavi kot tocko zelo visoko na seznamu problemov s partnerjem. I dont get it. Eno sem imel ko je celo tecnarila, da bi po njeni teoriji moral bit se zgornji pokrov vedno dol. wtf??

A ni povsem logično. Če bi bila deska namenjena temu, da ni na školjki, je preprosto sploh ne bi bilo. Torej je tam zato, da je na školjki. Če je ves čas dvignjena, potem je brez veze, da sploh obstaja a ne? Potem je bolj smiselno je sploh ne kupovat. Zakaj jo torej sploh montirat gor, če je ves čas dvignjena?
Bodite pametni in je sploh ne kupujte pa je težava rešena.

simpl … ker imajo rade svojo fuflo pokrito … vzorec obnašanja ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zakaj nimate pisoarjev? Tam pa ni deske.

aastral zato je hotla tista ena vse zaprto, ker zaprt pokrov školjke ustavi močno negativno vodno valovanje v domu in preganja slabo energijo. ;)))))))))))))))))))))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ker v tej državi še lopovom spodleti obogateti ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

KERA BUTASTA LOGIKA….

Saj sprva se še sliši logično ampak deska na WC školki je predvsem zato da ko greš srat lažje sediš!!! in da ko greš stoje scat ne pošpricaš okrog (slučajno!) ker maš večjo odprtino za centrirat….

simpl in logično….

Pisoarja pa MNOGO LJUDI NIMA ne zato ker ga nočejo met ampak zaradi

– prostorne stiske na WCju
– denarne stiske (sicer nevem kolko stane ampak verjamem da si raje kupim 1000 stvari prej preden bi pomislil o uvedbi pisoarja!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

1. famozni “WC dekl” je sestavljen iz dveh delov (sedalo-z luknjo (za tiste bolj bukove) in pokrovom)

2. sedalo se dvigne, da ni povsem poscano zaradi stoje opravljanja scanja :),

3. sedalo se spusti za lažje in udobnejše sedenje

4. pokrov se spusti zaradi estetskega izgleda, zato so nekateri tudi z motivi. Po Feng-shu ju se s spuščanjem pokrova prepreči odtekanje pozitivne energije

Dobro da vem da je scalnca driska, drek in bruhanje pozitivan energija ki odteka z mene…

Vi jo kar probajte držat v sebi dlje časa

HAHAHAHAHAHAHA

kere mate eni….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dobro da vem da je scalnca driska, drek in bruhanje pozitivan energija ki odteka z mene…

HAHAHAHAHAHAHA

kere mate eni….[/quote]

Če niti pod razno ne veš o čem je beseda, bi bilo bolje se ne norčevat, ker v nasprotnem lahko čudno izpade vse skupaj… ali pa se osramotiš.

KERA BUTASTA LOGIKA….

Saj sprva se še sliši logično ampak deska na WC školki je predvsem zato da ko greš srat lažje sediš!!! in da ko greš stoje scat ne pošpricaš okrog (slučajno!) ker maš večjo odprtino za centrirat….

simpl in logično….

– denarne stiske (sicer nevem kolko stane ampak verjamem da si raje kupim 1000 stvari prej preden bi pomislil o uvedbi pisoarja![/quote]

Aha, torej je problem v tem, da ti nimaš denarja in prostora za pisoar, v WC školjko pa ne zadaneš, ker ti ne nese tja, kamor ciljaš. Zdaj razumem. En predlog. V školjko vrži pinkoponk žogico in vedno, ko boš uriniral, ciljaj žogico. Mogoče ti uspe. In ne bo vse okrog poscano.

Porka flek se je težko doma zmenit kako bo sekret pokrit ali odkrit!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

veliko mojih bejb ima OB, vložke, … pa ničesar od tega ne uporabljam

pa gre smiselno skupaj s sekret pokrovom

To je podobno retrovizorju v avtu…
Ženske ga uporabljajo za vse druge potrebe le za tisto – primarno, NIKOLI….

HAHAHAHAHAHAHA

kere mate eni….[/quote]

Če niti pod razno ne veš o čem je beseda, bi bilo bolje se ne norčevat, ker v nasprotnem lahko čudno izpade vse skupaj… ali pa se osramotiš.[/quote]

vem da je neumnost… meni ni odtekla nobena energija sploh ne pozitivna…. neumno je tistemu ki v to verjame….

KERA BUTASTA LOGIKA….

simpl in logično….

– denarne stiske (sicer nevem kolko stane ampak verjamem da si raje kupim 1000 stvari prej preden bi pomislil o uvedbi pisoarja![/quote]

Aha, torej je problem v tem, da ti nimaš denarja in prostora za pisoar, v WC školjko pa ne zadaneš, ker ti ne nese tja, kamor ciljaš. Zdaj razumem. En predlog. V školjko vrži pinkoponk žogico in vedno, ko boš uriniral, ciljaj žogico. Mogoče ti uspe. In ne bo vse okrog poscano.[/quote]

denar mam samo ga raje porabim za kaj drugega… placa pa res ni ker v bloku ne morem kar povečat WCja tak 1,2,3 ….

Bom ti tak reko… ko greš naslednjič ti scat se potrudi pa se vsedi BREZ POKROVA… odmontiraj si ga dol pa se POTRUDI sedet tako kto se jaz trudim ciljat pinkponk žogico a prav… zakaj bi si oteževal delo če je lahko dvignjeno in ščijem…. jaz sem en pritožujem če ženska pusti SPUŠČENO torej se ženska nima kaj za pritoževat če jaz postim dvignjeno

spusti in se poščij kura smotana 😀

sem videl napis na avtu ene take: “Lišpam se za tebe … ne trobi” ☺

sem videl napis na avtu ene take: “Lišpam se za tebe … ne trobi” ☺[/quote]

hehe

Ej, Matkič, jaz sploh nimam problemov. Moj je tako ok, dobro cilja ali kako ne vem. V glavnem deska je vedno spuščena in čista. Kako to naredi pa ne vem. Moram vprašat. Zaenkrat zgleda, da nima težav s ciljanjem ali pa čisti za sabo. MOgoče mu bo pa na stara leta začelo špricat na vse strani.

Ne vem, od kod izhaja, po moje si je to enkrat izmislila ena ženska, ki je bila slabe volje in je ob tem debatirala s svojimi kolegicami, ki so ji prikimale in se je to raziširilo. :))
Ampak moja tega ne izpostavlja, tako da je pri nama to pač stvar dogovora oziroma navade, kot še marsikaj v odnosu. Včasih ga spustim, včasih ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Eh, če bi tako bilo, potem bi bila Wc školjka ves čas zaprta. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

100% si ga prevzgojila v pussyja ki sede scije

si mogoče kdaj pomislila, da se vsede tudi med “scanjem”????

si mogoče kdaj pomislila, da se vsede tudi med “scanjem”????[/quote]

točno tak ja

hahahahaah

+ kako veš da je deska skoz spuščena? a stojiš ob njem na WCju in ga opazuješ?

Kaj če jo dvigne in pol spusti zato da te nebi rabo prenašat te tvoje izpade?

Moj je odrasel moški, z njim sem se začela dobivat, ko je bil že odrasel, zrel. Ga ni bilo treba vzgajat.
Tudi, ko še nisva bila par, sem bila večrakt v njegovem stanovanju. Nikoli ni imel zasvinjanega WCja. Pa je živel sam.
Kako on opravlja potrebo pa ni moja stvar. Verjetno pri teh letih že zna, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close