Egipt – Hurgada- Titanic Beach Spa & Aqua Park
Najprej naj ti razložim, da so v obeh predelih veliko hotelov. Torej je možnost, da je kdo bil točno v teh dveh v kratkem obdobju minimalna.
Turčija je Azija, Egipt je Afrika.
Meni obe destinaciji super. Ne vem če bi katero izpostavila za boljšo. Obe pokrajini imata svoj čar, bogato zgodovinsko dediščino ( Kairski muzej je zakon!!!! ) v Egiptu bogat koralni greben za glavo pomočit in uživat v množici ribic, Turčija tudi z bogato zgodovino. Ostanki grškega in rimskega imperija. bolj zelena, ker Egipt je izvzemši obale Nila pač peščena – kar ima pa tudi svoj čar.
Odloči se za eno. Ne bo ti žal v nobenem primeru.
V Egipt sem ška samo z enim namenom – cim vec casa preziveti med koralnimi grebeni. Hotel Titanic beach je bil poceni, brala sem dobre kritike o grebenu na koncu pomola ob hotelu, kaj drugega me niti ni zanimalo. No, bila sem pozitivno presenecena. Prestavili so me v Palace (mala podkupnina dela cudeze, hehe) in ves teden z mano ravnali prav kraljvsko. Hrana … Pa … Vedno se najde kaj. Ni pa vse okusno, to drži. Se mi zdi, da je zelo prilagojeno okusu rusov. Evo, prav Rusi so bili zame edini moteči element, a to je že druga zgodba. Morje, ribe – FANTASTIČNO! Čistoča – ok. Osebje – v veliki večini prijazno.
Forum je zaprt za komentiranje.