Egipt – Hurgada- Titanic Beach Spa & Aqua Park
MAYAMAYA: mi sedaj šele povprašujemo za ta termin 15/6 in za ta hotel … upam, da še dobimo kako sobo glede na vse te poste tukaj, da je bilo že januarja problem dobit sobo!! 🙂
Lani smo že bili v Egiptu, sicer 2 dni v Hurghadi – hotel Lilyland Beach, potem križarjenje po Nilu in je bilo oboje super! Zato se letos vračamo nazaj … na dopust, upam, da za 2 tedna.
dober dan! zanima me kako ste bili zadovoljni tisti ki ste pisali da greste ze junija v omenjeni hotel. Glede hrane pa tako,nikjer v egiptu hrana ni perfektna ker mi smo navajeni te nase hrana in nam je njihova pac cudna… Lani sva bila s fantom v carribean worldu v soma bayu, hotel je katastrofa!! pac se mores pazit v egiptu kaj pojes,najde se pa vedno nekaj za vsakega! obstajajo pa tudi tablete antinal ki jih dobis v egiptu in lahko jes kar ti srce pozeli-te so res cudez od cudeza. glede hotela pa da ne govorim da po jedilnici ptici letajo in se kaj… po tripadvisorju pa berem kak so eni zadovoljni s tem hotelom,ne zasluzi si niti 3* .. sicer pa 100 ljudi 100 cudi 😉
mi smo bili v temu hotelu in resssssssss nebi šel več v ta hotel. ta hotel pa res ni 5 zvezdic, mogoče bi mu dal 3 in nič več. kar se tiče hrane je pa obup, tisti ki so bili od 11.7 naprej vejo kaksna hrana je bila obup od obupa tako da res nebi priporočil ta hotel. tobogani so delali 20 minut vsake 2 ure, pa še to samo eden naenkrat, ko pa tega zaprejo drugega odperejo in tako naprej. za pijačo pa ne vem če ji lahko rečem pijača ker je bilo več vode kot kaj drugega. ne vem mogoče smo mi preveč zahtevni ampak ko smo šli nazaj so se tudi vsi drugi isto pritoževali kot mi, vsi smo imeli največ pripomb čez hrano…
Mi smo bili v Titanic Palacu sosednjem hotelu.Koristis lahko usluge Titanic Beacha…meni je bilo od vsega najhujsa hrana…zanic do konca in nazaj 🙂 grejo se kao neki high hotel po vrhu se morja ni bilo.Kakšen dan,ko je bila globina morja vsaj do kolen je bil luksuz.Mi se ne bi nikoli več vrnili v tak hotel.Vsako leto gremo v Egipt v hotel s 4 zvezdicami in smo bili bolj zadovljni kot pa v Palacu oz.Beach spa…skoda denarja
Hojla,
včeraj prišli iz Egipta, iz hotela Titanic Beach Spa & Aqua Park.
Takole je; kradejo celo iz sobe! Hčerki so vzeli Ray Banke in malce kvalitetnejše čevlje za v vodo! Na plaži so potem izginili: plavalni obroč, brisača -pončo, njena druga plastična očala – kupljena prav tam, plavalna maska. Zelo razočarana, zelo. Plačaš sobo, pa ti vzamejo iz nje, kar jim je všeč. Hrana mi je bila všeč, hčerki ne. Drugo, hudo moteče je, higiena. Soba je bila tako umazana, da sva s hčerko hodili v čevljih po sobi, da si ne umaževa nog. Posode v katerih kuhajo, krožniki, jedilni pribor, kozarci itd, to je umazano ali na pol čisto. Trgovine v hotelu in ob hotelu drage, drage, drage – 1l mleka 3 evre, 1l soka 3 evre, sladoled ali red bull od 3-4,5 evra … Midve sva šli z Relaxom, v sobo smo prispeli v soboto okoli treh zjutraj, v petek ob dveh popoldan smo šli nazaj – plačali smo sedem dni, v resnici smo bili šest dni in kakšno urico. Z veseljem v Egipt, ampak nikoli več v ta hotel, in tudi z Relaxom verjetno nič več.
P.S. Imajo pa fantje in gospodje v hotelu iskreno radi otroke (njihovih žensk praktično ne vidiš , s kakšno svetlo izjemo, ki peče kruh, pobira rezervacije za SPA), praktično vsi.
Temperature so dosegle tudi 44 stopinj plusa.
Pa srečno
Pozdravljeni
19.9. imamo namen it v ta hotel titanic palace,nismo še plačali avansa imamo samo rezervirano.sedaj pa ko berem te komentarje me je kar malo strah…Potujemo z otrokom 3 leta.
misijakataja ali je higiena kaj boljša v titanic palacu? na krajo iz sobe niso nič reagirali?zanima me kaka je animacija za otroke in mini club in v katerih jezikih to poteka?
Sedaj res več ne vem kaj naj naredimo..imamo na voljo še dva druga hotela in sicer SUNRISE GARDEN BEACH RESORT in SUNRISE MOMLOUK PALACE,vendar se nam je TITANIC zaradi toboganov zdel primernejši ker imamo otroka.
Je kdo morda bil v teh dveh hotelih?
Lunica77
Živijo,
včeraj sem prišla iz Term Čatež, zato pozen odgovor.
Titanic Palace je sestrski hotel Titanic Beacha (oboje v lasti enega moškega, ki ima sicer še nekaj hotelov). Z menoj je bila v istem terminu družina iz Primorske, ki je bila prejšnje poletje v Palacu: je zagotovo bolj čist, tudi hrana naj bi bila boljša, kot v Titanicbeachu.
Krajo sem prijavila zastopniku Relaxa, takoj se je odzval. Isti dan je v najino sobo prišlo pet moških (predstavnik Relaxa, šef hotela, šef varnostne službe, čistilec Mohamed, ki je skrbel za higieno sobe …) Iskali so očala, čevlje – našli niso nič. Potekala naj bi “preiskava”, rezultatov ni : niti opravičila, kaj šele odškodnina.
Mini club je v prvem nadstropju hotela, igralnica je odprta dopoldan in popoldan. V igralnici je ogaben zrak (ni klimatizirana), neprijetne vonjave se širijo in tepiha niso posesali od ne vem kdaj. Ne priporočam. Sicer je lahko v clubu vsak otrok od 4. leta starosti naprej. Mlajši potrebujejo spremstvo starša. V clubu delajo animatorke, ki so tujke, torej mlade, belopolte, govorijo angleško. Otročke en dan peljejo v hotelski Aquapark, en dan se igrajo v igralnici, gredo v Mini disco itd.
Mini disco je v neposredni bližini sob, ampak ne deluje dnevno. Začne se 20.30 in traja kakšno uro. Poleg tega je pred Titanicbeachom, skoraj vsak večer pel in spuščal glasbo nek glasbenik in to je moja punčka komaj čakala. Tam je spoznala nove prijatelje in z njimi plesala.
Kar se tiče toboganov, so me že doma, iz treh turističnih agencij opozarjali (iz istega razloga, kot vi, sem se odločila za ta hotel), da so tobogani namenjeni starejšim otrokom. In še res je tako – šli bi sicer skupaj -, če ne bi bilo prenevarno in se ne bi hčerkicabala. Torej, ostane vam bazen za otroke “gusarska ladja”, ki je starostno primeren. Skratka, ponudba ni obsežna. Nasprotno.
Spoznali sva kar nekaj slovenskih družin. Tiste, ki so bile v istem hotelu, kot midve, so bile vse, razen ene družine iz Raven na Koroškem, razočarane. Nad higieno in hrano.
Internet je možen v recepciji, stane 6 dolarjev za pol ure. Varstvo otroka (samo v sobi) 15 dolarjev ura.
Če vas zanima še kaj, vprašajte. Sicer pa vse dobro, kjerkoli že boste.
Lunica če je le mogoče si poglej hotele iberotel makadi jih je več mi smo bili v hotelu saraya in smo bili zelooooooooo zadovoljni kot prvo smo hoteli iti v titanic beach pa smo bili prepozni ampak ko sedaj to vse skupaj berem sem zelo zadovoljna da nismo dobili sobe.Sicer bi nas za 4 člansko družino za titanic prišlo 1900 evrov za termin od 15 junija za dva tedna preko relaxa.Sedaj smo pa plačali 1700 evrov za enak termin in enako za dva tedna,otroka sta stara 13 in 10 let.Let pa smo imeli iz Gradca preko guleta…lp
Tudi jaz sem se vrnila s Titanic Palace. Hotel je mega bombasticen. Tudi hrana je ok,ce pa ti kaj ne pase ali si izbircen pa lahko pojes koliko hoces pomfrija,hamburgerjev,hotdogov in pice v pool baru. Animacije se dogajajo cele dneve in tudi animatorke so zelo prijazne. nama sef sprva ni delal in sva imela vse v sobi pa noben ni nic ukrado niti se ni dotaknil. Je pa res v kolikor sem se menla z ostalimi ki so bili v sestrskem hotelu titanic beach,da je umazan. Jaz za titanic palace hotel nimam pripomb,pa priznam sem zelo zahtevna glede hotelov,itd. Tudi osebje je tako prijazno sploh ce jim das kaksen evro potem te nosijo po rokah. Imela sva pa sobo kjer sma lahko sla kar v bazen,sicer je bla za doplacat ampak mi ni zal nobenega evra ki sem ga zapravla tam. V ta hotel se se bom zagotovo vracala 😉
zdravo, če boste šli v ta hotel vam sigurno ne bo žal.To sta v bistvu 2 hotela- starejši in novejši del. Mi smo bili v starejšem delu.Koristiš lahko vse restavracije, bazene, tobogane.Mi – družina ( otroka 4 in 7 let ) smo se imeli super. Super je bilo vse. Hrana, bazeni, tobogani, plaža,.. samo morje je nizko do kolen. Moraš iti po pomolu (pelje minibus) da prideš do globjega morja in tam lahko tudi snorkaš. Mi smo šli z agencijo Oasis tours, vodič je egipčan, ki živi v SLO in govori slovensko.Z njim smo bili 2 x v Hurgadi. On poskrbi za vse! Z njim smo šli tudi v Kairo, po reki Nil in Luxor, po Hurgadi, na otok Gifton – snorkanje,…
Forum je zaprt za komentiranje.