Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Egipt – Hurgada- Titanic Beach Spa & Aqua Park

Egipt – Hurgada- Titanic Beach Spa & Aqua Park

Gastja tole s Tunizijo pa mi res ni všeč.

In seveda upam, da vam uspe, in da boste šli v Egipt.

A mogoče kdo pozna HOTEL PALM BEACH, je sicer 4 zvezdice, je pa zelo dobro ocenjen, in je tudi ugoden, no vprašaj sploh, če je še prost.

Hvala Soraia,to ponudbo si gledala preko oasisa,kaj pa relax nima ga v ponudbi.malo poglej ker sem sama gledala od oasisa pa do relaxa in ma relax cenejšo ponudbo za hotel titanic beach.Za hotel palm beach pa nevem če ga trži.lp

GASTJA, si kaj zvedla?
Ja mi imamo rezervirano..potem pa če plačaš avans, je 100%, drugače se pa stornira.

Srečnica mi še vedno čakamo sem danes klicala na relax pa so mi rekli da še vedno niso dobili odgovora in da me bodo takoj kontaktirali če je prosto ali ne..lp

Lani sem bila v tem hotelu… septembra…
Žal se nisem ozirala na besede, ki so jih pisali ljudje na tripadvisor-ju. Meni hrana ni bila vredu. Ponudba veliko slabša od Tunizije. Plaža res grozna… če si želiš morja, plavanja… ta hotel ni najboljša izbira. Ogromno ruskih gostov… In res velik hotel. Ne vem… meni ni bilo najlepše. Če pa obožuješ bazene, tobogane… je pa super.
Bi se pa v Egipt še vrnila, vendar bi dala več denarja za hotel. Ker ribice so res zakon v morju.

Lep dopust!

ja sej.. 100 ljudi 100 čudi. MI gremo probat, pol pa vidmo..itak vsako leto drugam, če bo šansa.. bi se pa vrnila v Turčijo..v Selge beach,ki so ga tudi fuuulll kritizirali..pa Ruse.. ampak vzameš za zabavo.. in sploh je bilo najboljši dopust… so pa fajn podražil… to pa res.

Ja, ljudje smo na srečo različni. Jaz sem samo napisala kakšen se je meni zdel hotel… in da je dosti resnice v komentarjih na tripadvisorju.
Želim ti lep dopust!

Hojla!
Žal nisem dobila odobreno prvi termin je baje 27.7….je pa precej dražji kot bi nas sedaj prišlo…lp

gastja žal mi je, da niste dobili odobreno.

No, naj vam povem, da smo mi rezervirali Turčijo, gremo pa iz Dunaja, in bomo še tam kakšne 3 dni se malo potepali. Ker naši so res nabili cene, da je noro. Smo zračunali, da nas pride ceneje it na Dunaj, tam plačat parking, kot pa it iz slo.

Recimo, da povem konkretno, sem računala isti hotel stane odhod iz Gradca 1800€ (2 odrasla in 1 otrok za 14 dni) isti hotel pa je pri relaxu 2350€.

Mi bomo šli pa v isti hotel, kot smo bili 2 leti nazaj LTI Lycus Beach, ki ga pa zaenkret slovenske agencije ne ponujajo.

Lp
Ja saj se bomo morali res dalje odločat za tuje agencije kot pa za naše.Najbolj me pa jezi da nočejo nabavit dodatnega letala ker je ta že poln.baje ker bo premalo gostov in da nebodo napolnili letala za 160 potnikov pa halo saj je komaj začetek ponudb oni pa nimajo več letala ful sem razočarana.lp

Živjo!
Mi smo tudi hoteli iti 22. 6. in sicer v kombinaciji s križarjenjem po Nilu. Škoda, da je ta datum že odpadel. Prepričana sem, da bi napolnili še eno letalo!

lp mi smo se sedaj odločili za termin od 15.6 dalje hotel tia heights makadi bay.po slikah sodeč je super hotel zeloooo velik kompleks…lp

14.01.2012 vplačal pri Palmi za 14 dni /7.-21 julij/ (2 odr.1 otrok )2.081 eurov. Se mi zdi zelo ugodna cena glede na lansko Turčijo, ki je letos v enakem terminu za isti hotel Eftalia Resort Alanya dražja kar za 300 eurov. Cene so kar poskočile, še posebej če pomislim da smo 2010 za 14 dni Djerbe plačali 1.400 eur v visoki sezoni. Vkolikor im KDO KAJ VEČ INF.o Titanic Palace v Hurgadi naj prosim javi. Nas dopust v Egiptu pride 750 eur ceneje kot če bi plačali porednem eniku. Se splača !
L.P.

Definitivno se splača preko tujih internetnih agencij. Najcenejša se mi zdi da je fti.de . Sama greva naslednji teden. Letalo iz Muenchna, 4 nočitve+ALL, 340€/osebo.

preko oasistoursa najceneje 2 odrasla 2 otroka 9 in 11 let z vsem 1830 eurov. že par krat smo šli z njimi vedno ok. hvala in lepe počitnice se vidimo 6 7 do 13 7 2012, bojan…

pozdravljeni,

gre kdo v terminu od 13.7.-27.7.2012 v hotel Titanic beach spa & aqua park?

smo tričlanska družina, otrok 16 let.

Marca 2009 sem bil v Hurgadi v hotelu Titanic Beach, verjetno je to ta hotel o katerem sprašujete. Soba je bila lepa, čista, dokaj daleč od glavne restavracija (pač, hotel je velik, panu nujno da dobiš sobo blizu restavracije ali pa plaže). Plaža še kar ok, za plavat se je treba sprehodit po pomolu, kjer je dovolj globoka voda. Je vmes en koralni grebenček, ampak meni se ni zdel nič posebnega (sem bil dve leti pred tem v Sharmu, kjer me je bolj navdušil), klega ki je bil z mano, je pa bil precej očaran in je poslikal vse možne pisane ribice. Hrana je sicer bila dobra, sva pa oba s kolegom dobila po par dneh drisko (sicer možno da je bilo krivo kosilo z iizleta v Kairo, čeprav dvomim). Šel sem pas takrat z tujo agencijo, let iz Dunaja, cena je pa bla nekaj pod 400 eur za AI, en teden.

Mi gremo 3.8.-10.8. Gre še kdo v tem terminu?

Pozdravljeni!

Tudi mi planiramo Hurgado Titanic Beach Spa@ Agua Park. ( 2 odrasla+1 otrok 7 let, 17-letnik noče zraven ) od 06.07-13.07. Vplačati moramo rezervacijo do jutri. Skupni znesek pa je zelo ugoden 1.369,22 EUR.

Skrbi me samo, ker pravijo, da ne smeš jesti sveže solate in sadja ( razen pomaranče in banane ) oz. hrano, ki je oprana z vodo, ker je nevarnost drisk. Od plaže pa menda tudi ne smemo preveč pričakovati.

lp

mi smo bili oktobra v hurghadi,res da v drugem hotelu,smo jedli prav vse in nismo imeli nobenih problemov,prav tako prijatelji ki smo jih spoznali tam tudi ne!tako da………..se pa lahko zgodi seveda,zgodi se lahko tudi pri nas ne pa v egiptu(kar se tice vode,saj v hotelih,perejo z vodo iz plastenk……..tako naj bi bilo….

Hej..

Mi gremo v Titanic Beach od 20.7.do 3.8.. 2 otroka 7 in 4 🙂

Pozdravljeni!
Mi smo bili, dva odrasla in dva otroka, v letu 2011, v Hurgadi, Titanic Beach and Spa, vendar ko smo prišli, smo bili razočarani, saj se v tej veliki hotelski masi nahajata dva hotela, ki spadata pod enega in smo se po drugem dnevu, selili vv drug kompleks, ki je v istem hotelu, in sicer Titanic Palace. Ta del je novejši, sodobnejši in lepši. Bolj čist predvsem. Čeprav smp pa vendarle plačači Titanic Beach, ampak tam ni bilo proste sobe za vse štiri. Tam smo srečali Slovence, ki pa so se po enem tednu iz Titanic Beach selili v Titanic Palace, brez kakršnega koli doplačila…vse je ista cena.
Tudi jedilnica v Titanic Palace je čistejša od Beacha. Amak zanimivo, vse je isti hotel.
Tobogani – eden, ko je še zmeraj na internetu, ga več tam ni, ostali pa so tako – zanimivi, vendar dan dva, potem pa več ne. Eden tobogan dela le vsako 3 uro po 15 minut.

Je pa bilo zame super, ker je koralni greben tik ob obali in sem se s pomola hodila potapljat . namreč se potapljam.
Je pa spet katastrofa – hotel nima plaže oziroma je plaža v oseki katasrofa. Do mojra je speljan en dooolllgggiii pomol, in preden prideš do plaže, se pošteno nahodiš.
Bilo je fajn, ampak v ta hotel se ne bi vrnila. Sem v Egiptu bila že 6-tič.
Čez Shark em Shaikh ga ni – tam je boljše in lepše.

LP

lepo pozdrav mene pa zanima če gre kdo v hurgado od 24.8 do 31.8 v titanic beach ….vidim dobre in slabe kritike vendar obstaja useeno kak strah kakor je čistoča itd

Yanya!
Mi ki smo bolj “picajzlavi”, smo bili neznadovoljni s čistočo. Sploh v Titanic Beach je bilo slabo. Kompleks Palace je bolj čist, vednar še zmeraj ne tako, da bi lahko rekel da je tipi top.
Sploh jedilnica – mize so bile zmeraj popackane in prti nemenjani, v sobah na policah polno prahu,…..ampak če si flegma, tega ne opaziš.
Saj pravim, ljudje smo različni 🙂
Lp

Zdravo
tudi mi smo rezervirali za 15.6 2012 v tem hotelu. (2 odrasla + 2 otroka :7 in 4 leta ).
Bili smo že v Tuniziji in Turčiji. Vedno je blo fajn.
Gre še kdo ta termin ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close