Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek duhovniki in spolna zloraba

duhovniki in spolna zloraba

… pa ne le svoji duši. Tudi moji duši je naredila nekaj nove škode…

Ena A, zelo mi je všeč kar si do zdaj napisala in se popolnoma strinjam s tabo! Moraš vedeti, da ljudje, kot je Janja, ne bodo nikoli drugače razmišljali in jih z nobenim argumentom ne boš prepričala. Naj reva živi v svojem svetu, prebira Družino, namesto nje bo pa že Cerkev razmišljaja-kaj je dobro in kaj ne, pa kaj je res in kaj ne.

Janja, bi verjela svojemu LASTNEMU OTROKU, da ga vaš duhovnik zlorablja?
Lahko odgovorim namesto tebe: NE. In mislim da ti tudi ne bi upal povedati. Saj bi vedel, da mu ne boš verjela, da bo v tvojih očeh lažnivec. Ker to se pa v Sloveniji ja ne dogaja… (“Ker teh primerov ni!”-HALOOO!!)

Seveda so med duhovniki tudi čudoviti ljudje in veliko jih je, a niso vsi le čudoviti.

Dobra opazka, Nera. Naj pri tem omenim, da moja ljuba (zelo verna) mama, ki je še vedno živa, nikoli ampak res nikoli, ne glede na goro prepričljivih dokazov, ni mogla verjeti, da je tisti frančiškan, ki je bil takoooo dober itd. spolno zlorabljal mojega mlajšega brata, tj. njenega sina! Niti danes o tem noče govoriti, enostavno izklopi možgane, če kdo načne to temo… Dokler nisem tega doživela v lastni familiji, nisem mogla verjeti, da je kaj takega možno pri normalno inteligentnem človeku. V Cerkvi dejansko popolnoma operejo možgane in jih še ožamejo za povrh…

P.S.: Kolikor vem, nihče na tem forumu do sedaj ni trdil, da med duhovniki ni čudovitih in poštenih ljudi! Tudi jaz poznam vsaj enega duhovnika, za katerega dam roko v ogenj, ampak zato še ne bom po tem svetu letala kot kura brez glave…

Ste nori al kaj?
Na slovenski meji imamo posebne električne pastirje, ki preprečujejo vhod pedofilije v našo deželo. Tisto, kar jo je uspelo uiti, pa se je naselila med strice in dedke, učitelje telesne vzgoje ali kakšnega soseda. Ženske je preskočila, kar mediji jasno omenjajo le moške primere pedofilije. Ženski spadajo v rubriko zabave “Saj ni res….”. Slovenski duhovniki pa imajo posebno genetsko zasnovo v obliki križa, ki preprečuje vdor ne le pedofilskih, teveč tudi pregrešnih misli. Nekakšen antivirusni program, ki preprečuje aktivnost softweara, tako do dejanj praktično sploh ne pride. Če se to zgodi, reklamacije pošljite na RKC Vatikan da okarajo svoje brate in jih pošljejo izven slovenskih meja. Tako bomo ohranili čvrsti genetski pool čistih duhovnikov.

Kaj vse…zaradi tega kar pišete tule, ne bom nikomur v živo povedala kaj je delal moj pokojni stari oče. Da se bi potem nad mano izživljali takole – ne hvala! In seveda tu mislim tudi tiste, ki si ne zatiskate oči da zlorab ni.

Samo blebetanje in žaljenje nas….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close