Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Dost mam teh LGBT reklam

Dost mam teh LGBT reklam

Dost jasno?

Odgovor na objavo uporabnika
Pedri, kaj pa, ce se vsi skupaj v vlakec postavite, en druzga povrtate v rit in pocrkate, 28.12.2021 ob 14:01

Dost jasno?

In to naj bi bila provokacija.?

Kokoši, 26.12.2021 ob 15:05

No želim si, da bi to temo pokazali vsem zahodnjakom, kako Slovenci dajejo LGBT in črnce v isti koš.

Da vidijo zahodnjaki, da so Slovenci navadne balkanske majmunčine in vzhodnoevropski primitivci.

Ja, ja, pa na musliče in cigote ne pozabi. Ista kategorija.

hvhfhfbfjjf, 30.12.2021 ob 07:42

Ja, ja, pa na musliče in cigote ne pozabi. Ista kategorija.

Res je ista kategorija kot mi. Samo poglej sliko sveta, kako so pobarvane države glede pravic LGBT. To je slika mentalitete.

JASNO JE DA SLOVENCI NISMO NOBEN ZAHOD. Smo le eni zahojenci vzhodno evropski, balkanski, ki se še učimo.

Kokoši ???????, 30.12.2021 ob 07:29

In to naj bi bila provokacija.?

Težko bi temu rekli provokacija. To je humor in pamet nekega Janeza s slovenskega podeželja. IQ 70

Vsi obstajamo na temu svetu in prav je tudi, da smo vsi tudi zastopani.

dkjfčksd, 24.12.2021 ob 16:25

Ko so me posiljevali z reklamami v katerih nastopajo črnci sem molčal. OK, moderni časi sem si mislil, pa bodimo multi-kulti, zahodne multinacionalke pač ne producirajo reklam posebej za nas vzhodnjake, ki živimo v državah od koder še begunci bežijo.

V tem diabetično božičnem času pa so se pa namnožile reklame z geji in lezbijkami. OK, stop in zapik. Če moramo pred in med nekaterimi oddajami gledati tista opozorila “Ogled oddaje primeren v spremstvu … “, naj enako storijo tudi z reklamami, kjer se bolj ali manj odkrito promovira LG agenda.

Gledam TV in razmišljam, katera reklama naj bi bila taka.

Sem heteroseksualno usmerjena, prav nikoli nisem imela želje po istem spoli, pa res ne vem, katera reklama te je zmotila.

Res me zanima, 01.01.2022 ob 01:47

Gledam TV in razmišljam, katera reklama naj bi bila taka.

Sem heteroseksualno usmerjena, prav nikoli nisem imela želje po istem spoli, pa res ne vem, katera reklama te je zmotila.

Vrjetno so med množico reklam videli eno tako in iz tega naredili tragedijo.

In potem pravijo, da niso homofobični. ?

Ker geji po njihovem ne smejo obstajati, ali pa se morajo skrivati.

BOJKOT vse produktov, ki jih ponujajo skozi pederske reklame!

Sploh pa v novem letu vsem pedrom želim veliko zdravja. Mentalnega in spolnega Naj najdejo pot v terapijo. Naj se začnejo spodobno obnašati. In naj nehajo terorizirati normalne ljudi.

LGBT, 25.12.2021 ob 02:29

1. Nismo neplodni. Lahko poseksamo nasprotni spol samo za reprodukcijo.

2. Iz vaših otrok delamo LGBTjevce vedno znova in znova, za vsako novo generacijo.

Tako da se boste morali nekaj spomnit za nas ustavit, gotovo bo ful pametna ideja, grem stavit.

Zaradi takih ljudi kot si ti, večina ne sprejme tega gibanja. Sramota si za vse istospolno čuteče. Pa misliš, da je rkc spolna usmerjenost? Rajši ne komentirat, ker ne delaš usluge nobenmu ?

RKC seveda ni spolna usmerjenost, je pa institucija, ki že otrokom pere možgane. Tako da če lahko oni, lahko tudi v LGBT LobiJu to počnemo, nimaš kaj.

Pa ravno se sekiram, če večina ljudi ne sprejme našega gibanja. Če imaš ti tako nizko samopodobo in ovčjo mentaliteto, da misliš, da bi se morala večina s tabo strinjat, se mi smiliš. Meni je čist kul, če je samo okoli 10 % LGBT ljudi na svetu, je pa res najbolj smešno, ko se homofobom rodi LGBT otrok – ali ko ga spreobrnemo – potem si pa pulijo lase. Haha.

Gena za homoseksualnost ni in zato se peder ne rodi, pač pa se vzgoji! In če se to da v revers in korigira, je to prava pot terapije

Saj gena za heteroseksualnost tudi ni, zato vam lahko po lastni volji “korigiramo” otroke v homoseksualnost in potem javkate.

LGBT, 20.01.2022 ob 13:22

Pa ravno se sekiram, če večina ljudi ne sprejme našega gibanja. Če imaš ti tako nizko samopodobo in ovčjo mentaliteto, da misliš, da bi se morala večina s tabo strinjat, se mi smiliš. Meni je čist kul, če je samo okoli 10 % LGBT ljudi na svetu, je pa res najbolj smešno, ko se homofobom rodi LGBT otrok – ali ko ga spreobrnemo – potem si pa pulijo lase. Haha.

Komu je bilo namenjeno to sporočilo?

Sicer pa kako to misliš samo 10% je LGBT ljudi? Čudna številka. ?

Gejov je manj kot procent, lezbijk je manj kot procent, trans vrjetno več kot procent glede na to da jih heteroseksualci ustvarjajo, samo počakimo, da se to razširi.

Ampak LGBT ljudi je pa pač večina❗

Zaden cas bi biv da kot predstavniki normalne druzbe zacnemo z raznoraznimi aktivnostim in shodi o ozavescanju na podrocju heteroseksualnosti oz sestave NORMALNih odnosov.  Dejstvo je da je lgbtq skupnost ze zdavnej sprejeta, ampak kot je ze sam njihov predstavnik zgoraj omeniv se v zadnjem casu iz njihove strani pojavlja mocna teznja po vecji skupnosti. Povedano po domace radi bi vec riti napikal in zato rabis vec pripadnikov. Kako to naredis, posiljujes druzbo z disinformacijami toliko casa da to postane resnica oz kul. Treba bo organizirat shode v podporo heteroseksualnosti ter normalnosti. Ker normalen je bit kul. Na plakatih bi pac odvisno od spola pisala fukam zenske/moske, joske so zakon, sem hetero in to ie kul itd itd. Z vso to njihovo propagando so ze zdavnej ratal bl kul kot mi ostali normalni. In ja treba bo neki narest. Ker ce ne mi bo sin cez 20 let k ga bom mev prasu  fotr kdaj si ti prvic tipa pofuku. In k mu bom reku da ga nism mi bo reku sej nis nc probov. Bruh smrduhi

Pedri, to vaše protinaravno nečistovanje bi bilo sploh treba prepovedati in vas vse vreči v zapor. Kot v jugo časih, kaznjeno djelo pederastije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close