Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Dost mam teh LGBT reklam

Dost mam teh LGBT reklam

No želim si, da bi to temo pokazali vsem zahodnjakom, kako Slovenci dajejo LGBT in črnce v isti koš.

Da vidijo zahodnjaki, da so Slovenci navadne balkanske majmunčine in vzhodnoevropski primitivci.

In koga briga za zahodnjake ali pa črnce? Ali pa lgbtjevce, ko smo že pri tem?

Odgovor na objavo uporabnika
evo če so nesprejeti mislijo, 26.12.2021 ob 14:05

da lahko iz lastne nesprejemljivosti morijo,kradejo,posiljujejo…ja, tipični predstavniki lgtbjamjsfrhja

jasno,lgbt.

Nesposobni živeti v normalni družbi, torej marginalci,izprijenci, obstranski osebki.

Kar se mene tiče, jih ne mislim sprejemati ali ne sprejemati. Naj pustijo pri miru vso javnost,naj nas ne posiljujejo s kazanjem ogabnih spak, svojih kurčkov v lakastih gatah na kamionih,naj ne mahajo na teh paradah z ogromnimi plastičnimi kurci in pičkami.

Naj imajo in izvajajo svojo nenormalnost s sebi enakimi za lastnimi štirimi stenami (zaradi mene jih imajo lahko tudi  šest ali več).

Vendar, ostalih ljudi res ne zanimajo, jih ne moremo sprejet kot normalne, jim ne moremo ploskat,ko se šlatajo pred vsemi.

Ajde, gnoj naj gre v gnojne jame in tam smrdi.

“evo če so nesprejeti mislijo”,

Čaki mal, oprosti ampak kaj pa je bila 1500 let vaše zahodne krščanske kulture tradicionalnih vlog in družinskih vrednot? Kaj se je dogajalo teh 1500 let na katerih temelji tvoje razmišlanje in vaša mentaliteta?

To, da je cerkerv rekla, da je celo spolnost med možem in ženo nenaravna, če seksata za užitek in ne za razmnoževanje. In da so otroke zafustrirali v otroštvu, da so morali zunaj na mrazu izven oddeje držati roke, da se ne vi dotikali intimnih delov in da so fantkom privezali železje okoli penisov, da jih bi bolelo, če bi imeli erekcijo. Da so sramotili najstnike, da so se sramovali svojega telesa in spolnosti. A MISLIŠ, DA SO POSTALI NORMALNI, KO SO JIH TAKO VZGOJILI?

Rezultat je bil, da je bila pred KOMUNIZMOM, ki je svinje katoliške postavil na svoje mesto vsaka ženska posiljena(nune so množično pobijale otroke, vsake tok časa odkrijejo 100 ali pa 1000 otroških trupel okoli samostanov), 1000 krat več je bilo pedofilije in incesta, saj je bilo tako najlažje skriti svoje spolne potrebe pred očmi javnosti. In moški na podeželju so fukali ovce in koze tako kot to počnejo še vedno v skrajno muslimanskih državah, kjer so moški in ženske ločeni.

A TO PA JE NORMALNO?

“evo če so nesprejeti mislijo”,

a to pa je normalno ti svinja kmetavzarska??? A to pa je normalno, da so tvoji predniki fukali ovce ti pedofilčino gnila? Prokleta kurba patriarhata prodana najhujši svinjariji. Gnoj od človeka.

Meni so reklame super in luštkane.

Ampak ne bi pa nikoli te robe kupila. Ker to je roba zanje.

Zanje so narejene reklame in naj uživajo oni v teh artiklih.

meni so super, 26.12.2021 ob 21:55

Meni so reklame super in luštkane.

Ampak ne bi pa nikoli te robe kupila. Ker to je roba zanje.

Zanje so narejene reklame in naj uživajo oni v teh artiklih.

Kaka roba? ? ? O kakšni robi to govorite? Kva za vraga?

Kokoši ???????, 26.12.2021 ob 22:27

Kaka roba? ? ? O kakšni robi to govorite? Kva za vraga?

Obleke, avtomobili, hrana. pač vse kar jim skušajo podjetja prodati s temi reklamami:)

meni so super, 26.12.2021 ob 23:51

Obleke, avtomobili, hrana. pač vse kar jim skušajo podjetja prodati s temi reklamami:)

Torej geji jejo posebno hrano in vozijo posebne avtomobile? Prasica❗❗❗

Isto bi včasih rekli glede črncev, no pri nas še vedno, ker v tej temi so 100 krat dali črnce v isti kontekst z LGBT. Torej prenehajte misliti, da ste zahodnjaki, če pa ste primitivne balkanske vzhodno evropske majmunčine.

Dobro veš, da če bi se upoštevalo ljudi, kot si ti, da ne bi bilo nobenih LGBT reklam, ker bi v kapitalizmu vsi merili z reklamami na večino, da zaslužijo.

Torej a bedniki tvoje sorte mislijo, da nimajo homofobičnega fotra ali dedka, ki je biseksualec in je homofobičen ker sovraži pri sebi, da so mu všeč moški toliko kot ženske. Da nimajo tete, ki sovraži moža, ker je v resnici lezbika, ki se je poročila zaradi okolice, da nimate biseksualnega brata, ki gre kdaj v Ljubljano, da se dobi za seks s kakšnim tipom. Da nimate duhovnika, ki je šel za duhovnika ker je gej.

Skrivanje ni nikoli prineslo nič dobrega. Skrivajo se pa zaradi takih kot ste vi.

ZATO KER SI LAŽ, HINAVŠČINA! Rak svoje družine in sorodstva. Bolečina in odvratnost. Zato si niti ljubezni ne zaslužiš. Upam, da te sorodniki ne marajo. Odvratno. ??

Kokošar je en debel, vampast model kakih 22-25 , mastnih temno rjavih las in nosi očala s temno rjavimi okvirji.

Nosi najrajši polo majice,črtaste, nagravžnih barv ,tam med zenf rjavimi, opečnatimi  črtami, dovolj elastičnih,da se mu raztegnejo čez vamp. Ves čas rine s prstom v nos, kar izkoplje, lima na stol, razmajan pisarniški, ki se že skoraj čisto raztegne vznak, ko se model nasloni. Žre nekakšne bombice ,v katere si da včasih kak kos najcenejše salame ali pa žre vse najslabše sladkarije,ki jih kupi njegova mati,izgubljena sfrustrirana ženska,ki ni imela nikoli ambicij zapustiti njegovega očeta. Cela familija zgub pač.

Kokošar sam se dere nanjo, ker ve,da je luzerka in jo krivi,da je zato on luzer.

On iz kleti (ja,tu ima sobo) pride samo,če mu ona skuha zanič kosilo in kadar gre po socialko in čike, ker kadi in smrdi še bolj,kot že. Da o “designu” njegove sobe ne govorim. Svinjsko, zamazano, umazane cunje ležijo vsevprek, posteljnine mu ni mama že več tedno preoblekla. Da o gatah in štumfih ne bi …brrrrr.

Evo, tole je kokošar. Namreč,poznam njega in njegovo družino. Žal.

In zato ker si ti spaka, ti je RKC kriv in bi ti/ono/tisto uporabljajo njihove metode?

Res, argumenti za pop…….t!

Še dobro, da se boste sami izrodili.

Veste kaj pravijo? RESNICA BOLI❗❗❗

To vidite po dveh odzivih na moj odgovor zgoraj.

Vrjetno je ženska zgoraj, ki sem ji povedal kar ji gre zelo osamljena. IN TO UPRAVIČENO. Ker je taka psica, da se je že vse sorodstvo z njo skregalo. Saj take umazinije od človeka nihče noče ob sebi.

Jih vidite kristjane in konzervativce, kakšna gniloba, nezadovoljstvo in srd žari iz njih? Dobro bi jih bilo ustaviti, ker oni svet delajo beden.

Kako lepo ste povedala. Kača je beseda s katero se poimenuje ženske kot ste vi. Zapeljivo in na lep način zastrupljate svet okoli sebe. Kokoši ima prav, da takšnih nihče ne mara. Vsak se izogiba strupenjač.

Za kačo ki piše pod; meni so super

poglejte te nagravžne biseksualce, kaj delajo našim otrokom

In zato ker si ti spaka, ti je RKC kriv in bi ti/ono/tisto uporabljajo njihove metode?

Res, argumenti za pop…….t!

Še dobro, da se boste sami izrodili.

Saj RKC maškaram in spakam tudi ni nihče kriv, da so čudne, se smešno oblačijo, namerno ne kavsajo, nimajo otrok in širijo svojo zblojenost. Navadi se na to, da oni ne bodo edini, ki to počnejo. Res pa mi vsaj dojenčkov ne včlanjujemo v gej klube.

Seveda pa butasti kristjan ne premore bralnega razumevanja. RKC je kriva samo agresivnega pranja možganov mladim in da dela to sprejemljivo. Mi to samo izkoriščamo, čeprav so naše metode manj vsiljive od RKC.

RKCjevci so itak fouš, zdaj ko si lahko odprto gej, ni več potrebe, da se skrivaš za duhovniškim stanom in naenkrat jim manjka župnikov, shocker! :))))

Boste vsi pedri pa lezbace na kole nataknjeni al boste pa s stolpnic letal. Jg

Pa kaj se vam  je čisto utrgalo zgoraj??!!

Delam v marketingu in sem povedala da so mi reklame za njihovo robo super!

Kaj pa vi psihotični osebki zdaj izpeljujete iz tega, je pa vaša mora in vaš problem.  In to velik.

Zafrustrirani revčki!

meni so super, 27.12.2021 ob 18:22

Pa kaj se vam  je čisto utrgalo zgoraj??!!

Delam v marketingu in sem povedala da so mi reklame za njihovo robo super!

Kaj pa vi psihotični osebki zdaj izpeljujete iz tega, je pa vaša mora in vaš problem.  In to velik.

Zafrustrirani revčki!

Ne se sekirat. Pederajsi so pač histeriki.

Meni tudi ni všeč, da se tako izpostavlja homoseksualnost. Jaz sem sam homoseksualec, ampak lepo na skrivaj, imam ženo in urejeno družinsko življenje, in mi ni všeč, da potem zaradi takih reklam kdo dobi ideje in začne pri nas kaj sumiti, me dela nervoznega. Tako da prosim, mislite na nas homoseksualce z družinami in nehajte s tem. Preveč se govori naokoli, to bi morale bit diskretne zadeve.

“meni so super”,

Kaj se zdaj sprenevedaš. No torej povej a se pedri z posebnimi avti vozimo in jemo posebno hrano za nas? In kakšna hrana je to?

Meni je predvsem zanimivo, da se svet, kakršnega smo poznali, dobesedno sesuva v nič, v pepel, svobode, ki smo jo imeli VSI, ne bomo več imeli nikoli, čaka nas samo sranje, pizzdarije, podražitve, revščina in morda celo vojna, kjer bodo ulice gorele, poslopja in avtomobili tudi…AMPAK!!!!! Čez “pedre” je pa vseeno treba tolči, poudarjati njihovo nenormalnost in svojo normalnost.

Za skozlat ste vsi slupaj, resno. Kot da bi bili brez ene same možganske celice v glavi. Ob vsem tem, ko vas bodo jebbali, drkali in posiljevali, pa vam počasi vzeli čisto vse pravice, ki ste jih imeli, je vam najbolj pomembno, da izrazite svojo ogroženost nad LGBT reklamami, krreteni blesavi!!!!!

Para Bellum, 27.12.2021 ob 21:15

Meni je predvsem zanimivo, da se svet, kakršnega smo poznali, dobesedno sesuva v nič, v pepel, svobode, ki smo jo imeli VSI, ne bomo več imeli nikoli, čaka nas samo sranje, pizzdarije, podražitve, revščina in morda celo vojna, kjer bodo ulice gorele, poslopja in avtomobili tudi…AMPAK!!!!! Čez “pedre” je pa vseeno treba tolči, poudarjati njihovo nenormalnost in svojo normalnost.

Za skozlat ste vsi slupaj, resno. Kot da bi bili brez ene same možganske celice v glavi. Ob vsem tem, ko vas bodo jebbali, drkali in posiljevali, pa vam počasi vzeli čisto vse pravice, ki ste jih imeli, je vam najbolj pomembno, da izrazite svojo ogroženost nad LGBT reklamami, krreteni blesavi!!!!!

Ja res je, res so to svinje glupe blesave. Upajmo, da jih pobere čim prej. Sicer pa jih vrjeten njihovi otroci ne poslušajo in jebejo več 5 posto.

Jaz imam pa dovolj vas homofobi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close