Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Dost mam teh LGBT reklam

Dost mam teh LGBT reklam

Ko so me posiljevali z reklamami v katerih nastopajo črnci sem molčal. OK, moderni časi sem si mislil, pa bodimo multi-kulti, zahodne multinacionalke pač ne producirajo reklam posebej za nas vzhodnjake, ki živimo v državah od koder še begunci bežijo.

V tem diabetično božičnem času pa so se pa namnožile reklame z geji in lezbijkami. OK, stop in zapik. Če moramo pred in med nekaterimi oddajami gledati tista opozorila “Ogled oddaje primeren v spremstvu … “, naj enako storijo tudi z reklamami, kjer se bolj ali manj odkrito promovira LG agenda.

kajti, mene en curk briga, kdo ga komu vtika in katera jo kateri…..zakaj moram jaz to vedeti? Zakaj mora moj otrok to vedeti?

Komu jaz povem, s kom sek…?

Svinjski lgbt perverzarji.

Jaz imam tudi poln kufer hetero reklam in to sranje se vrti že desetletja. Obdržite svojo zblojeno heteroseksualnost zase.

Intenzivno se je zacel ze 12 let nazaj.

sem prvic zapazila v vrtcu. Naj bi jim prisli predavat otrokom (4 letnim) o “drugacni” partnerski zvezi.

pa imeli so teden, ko so brali knjigice v stilu: imam dva ocka inmpodobno.

sem cist flopnla. So se zgrazal nad mano, da sem diakriminatorna.

nikakor niso zeleli dojeti, da 4 letni oteoc se kocko ne kocko ne zlagajo, kaj sele, da bi razumeli o cem oni klobasajo in da s tovrstnimi tematikami obremenjujejo otroske mozgane.

meni tudi ni za crnce noben v vrtcu razlagu, pa nikoli nisem imela odpor do njih, enostavno sem jih sprejela, ko sem jih stecala, kot nekaj normalnega.

danes – 12 let kasneje – se pol folka sprehaja z nekimi pisanimi dezniki in moj najmlajsi oteok (8 let) misli, da sem zaostala, ker ne podpiram in se cudim, da vsi furajo lgbt. Celi, ko zagledajo barve, slisim navsusene krike ooooo, lgbt – kot da je to nekaj top of the top!

in 12 letnica, ki se v zivljenju ni poljubila ali drzala s komerkoli za roke mi razlaga, da je njena sosolka lezbika, en sosolec pa gej. Kako vesta? Ja, tko sta rekla!

pa sej zavraga niti ne vesta! Samo vesta, da je to full in!

za popizdit.

v zadnjih treh mesecih jim moram prat mozgane, da to ni nekaj za kar se clovek odloci, ampak enostavno je ali pa ni. In da ce bi bili, bi starsi to ze opazili. Sokler se pa one zaljubljajo izkljucno v fante in fant v punco, potem pa ze ne morejo biti istospolno usmerjwni.

ure in ure sem porabila v razlago.

Pa ajde. Razumem – otrokom probajo sprati mozgane, ampak ko mi soseda rwce, da je pa njena hvera najverjetneje lezbika, ker je 4 leta nazaj rada nosila fantovska oblacila – trenutno stara 8 let dekle (pac njej so lezbike top, oziroma bolje receno – vsec so ji drugacni ljudje), se pa vprasam, kam jenizginila zdrava pamet.

in ja gibanje je izredno mocno in se mi bruha od njega.

spostujem drugacnost, ampak to posiljevanje deugih v to, mi ne pa ogabmo

Če so otroc to sprejeli, to njihovih možganov nič ne obremenjuje. Ampak obremenjuje tvoje možgane.

Glejte, mi LGBT aktivisti tudi lahko uporabljamo RKC metode, da pač mladim “peremo možgane” oz. “jim predstavljamo stvari/jih vzgajamo v skladu z našimi vrednotami”, kakor pač gledate na to. Navadite se na to, da RKC nima nobenih posebnih privilegijev glede tega. Edina razlika je, da jih mi vsaj tik po rojstvu pustimo pri miru in jih ne včlanjujemo v kakšen LGBT klub, kot to RKC počne. Vsaj počakamo par let, da malo razumejo, in jim potem predstavimo stvari.

Saj je res. LGBTQUIAŽGHK++++ ni problem. Je edini problem na tem svetu, ki se bo rešil kar sam od sebe.

Samo počakat je treba, da se postarajo in izumrejo.

1. Nismo neplodni. Lahko poseksamo nasprotni spol samo za reprodukcijo.

2. Iz vaših otrok delamo LGBTjevce vedno znova in znova, za vsako novo generacijo.

Tako da se boste morali nekaj spomnit za nas ustavit, gotovo bo ful pametna ideja, grem stavit.

Odgovor na objavo uporabnika
LGBT, 24.12.2021 ob 22:54

Jaz imam tudi poln kufer hetero reklam in to sranje se vrti že desetletja. Obdržite svojo zblojeno heteroseksualnost zase.

Res je! Vsaka spolna usmerjenost naj na TV dobi toliko % časa, kot je v procentih prisotna med ljudmi!!!

:))) Kot da je LGBT virus, ki se ga lahko nalezete. Tega se lahko boji samo nekdo, ki ni siguren v svojo spolno usmerjenost in se boji, da ga bodo spreobrnili.

Jaz sem v svojo spolno usmerjenost prepričana, zato me prizor gejev in lezbijk čisto nič ne moti. Zakaj bi me? Nimam nič proti ljubezni, samo sovraštvu. Ljubezen ni še nikomur škodila, sovraštvo pač.

degeneracija.

In kot vse degeneriranosti bo tudi ta pripeljala do bridkega konca degenerirancev.

Super!

Po zgledu Poljske in Madžarske bi bilo treba homoseksualno propagando prepovedati. Naj se grejo zdraviti, bolniki dekadentni. Ne pa da še naše otroke posiljujejo s temi perverznostmi!

Juanito de Coco, 25.12.2021 ob 09:45

Po zgledu Poljske in Madžarske bi bilo treba homoseksualno propagando prepovedati. Naj se grejo zdraviti, bolniki dekadentni. Ne pa da še naše otroke posiljujejo s temi perverznostmi!

Ne uporabljaj besed, ki jih ne razumeš. :)))

Rajši dam posvojiti otroka prijateljema gejema kot pa gornjim zadrtim hetero.

Zaljubiš se v človeka in njegove lastnosti, tudi za prijatelje zbiram takšne s podobnimi vrednotami.

Ljubezen med istospolnimi me ne ogroža.

Kot vedno, polni krščanske ljubezni, sprejemanja, dajanja, bratstva in razumevanja med ljudmi.

Bel hetero evropski  krščanski moški je najvišje bitje na tem svetu, ki ima pravico odločati o vseh ostalih in jim vladati.

Samo latentni geji vidite LGBT propagando povsod. Nam ostalim je vseeno 🙂

https://www.ivantic.info/Ostale_knjiige/Zdravlje/cinjenice.htm

To vam je zdravilo za homoseksualizem:

Šta je lijek za homoseksualizam

Pedrom je treba sekundno lepilo u rit stisnuti. Ko se bodo u vrećku iztrebljali – pa bodo spoznali čemu rit dejansko služi.

nič ne obremenjuje, 24.12.2021 ob 23:54

Če so otroc to sprejeli, to njihovih možganov nič ne obremenjuje. Ampak obremenjuje tvoje možgane.

Kratko in jedrnato.

Reklame so bile včasih z luštnimi osebami. Luštne in  lepe osebe, z lepimi lasmi, prijetnimi obrazi. Zdaj je pa eden bolj grd od drugega.  Sami grauži. In zaradi teh naj bi kupovala njihovo robo? Ravno nasprotno. Ta primer si vzemte Bizovičarja. Že tako ga ne prenesem ,potem je pa na reklami še nagraužno našemljen.

mah ja, 25.12.2021 ob 10:23

Samo latentni geji vidite LGBT propagando povsod. Nam ostalim je vseeno 🙂

BRAVO! Lahko potrdim iz lastnih izkušenj in tega, da sem spoznal več ljudi kot večina. Večina moških, ki jih to moti so biseksualci, ki sami sebi nemorejo priznati, da jih privlačijo tudi moški. Ali pa sovražijo ta del sebe tako, da to izražajo z zavračanjem istospolno usmerjenih in homofobijo. 🙂

kjer se kaže svinjarijo lgbt in črnuhe.

Robe na tem svetu je dovolj, ni treba tega prenašat.

Pa nič, pač jaz kupim namesto tebe, itak se noben ne sekira, ker si bankrotirani klošar.

Ena774, 24.12.2021 ob 23:36

Intenzivno se je zacel ze 12 let nazaj.

sem prvic zapazila v vrtcu. Naj bi jim prisli predavat otrokom (4 letnim) o “drugacni” partnerski zvezi.

pa imeli so teden, ko so brali knjigice v stilu: imam dva ocka inmpodobno.

sem cist flopnla. So se zgrazal nad mano, da sem diakriminatorna.

nikakor niso zeleli dojeti, da 4 letni oteoc se kocko ne kocko ne zlagajo, kaj sele, da bi razumeli o cem oni klobasajo in da s tovrstnimi tematikami obremenjujejo otroske mozgane.

meni tudi ni za crnce noben v vrtcu razlagu, pa nikoli nisem imela odpor do njih, enostavno sem jih sprejela, ko sem jih stecala, kot nekaj normalnega.

danes – 12 let kasneje – se pol folka sprehaja z nekimi pisanimi dezniki in moj najmlajsi oteok (8 let) misli, da sem zaostala, ker ne podpiram in se cudim, da vsi furajo lgbt. Celi, ko zagledajo barve, slisim navsusene krike ooooo, lgbt – kot da je to nekaj top of the top!

in 12 letnica, ki se v zivljenju ni poljubila ali drzala s komerkoli za roke mi razlaga, da je njena sosolka lezbika, en sosolec pa gej. Kako vesta? Ja, tko sta rekla!

pa sej zavraga niti ne vesta! Samo vesta, da je to full in!

za popizdit.

v zadnjih treh mesecih jim moram prat mozgane, da to ni nekaj za kar se clovek odloci, ampak enostavno je ali pa ni. In da ce bi bili, bi starsi to ze opazili. Sokler se pa one zaljubljajo izkljucno v fante in fant v punco, potem pa ze ne morejo biti istospolno usmerjwni.

ure in ure sem porabila v razlago.

Pa ajde. Razumem – otrokom probajo sprati mozgane, ampak ko mi soseda rwce, da je pa njena hvera najverjetneje lezbika, ker je 4 leta nazaj rada nosila fantovska oblacila – trenutno stara 8 let dekle (pac njej so lezbike top, oziroma bolje receno – vsec so ji drugacni ljudje), se pa vprasam, kam jenizginila zdrava pamet.

in ja gibanje je izredno mocno in se mi bruha od njega.

spostujem drugacnost, ampak to posiljevanje deugih v to, mi ne pa ogabmo

Sprane mozgane imas ti!

Otroci med seboj, ce jim starsi ne ribajo mozganov, ne delajo nobenih razlik med crnci in belci, debelimi in suhimi, ni razlik med fati in puncami, ni razlik, ce ima kdo dve mami ali dva oceta ali samo enega starsa ali celi nobenega, ampak ima babico, skratka, 4 letnim otrokom je to vse vseeno in normalno.

Mi starsi smo tisti, ki smo jim z nekimi svojimi nazori predali sporocilo, kaj je kao sprejemljivo in kaj ne, nasi mozgani so zamazani, zaznamovani in sprani, otroski bi nam morali biti za zgled!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close