Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro Slovenija II

Dobro jutro Slovenija II

Dobro jutro! Lepo jutro! Še lepši začetek tedna! Rano jutro, lepo jutro…Fantastično jutro… Ufffff, kakšen bo šele dan!

Vsem, ki počasi kapate na tale naš forum želim res en lep dan, s soncem i n toplino… z veseljem in radostjo, s prijatelji in domačimi!

Še enkrat dobro jutro! In fantastičen dan!

Jani

Tole od Zablujene je samo za vas:

…kakor, da svet pred tabo stoji,
čas je zdaj na mojij strani,
dogajajo se same dobre stvari
ali čuti(š)te tudi vi……

Ljubi Jani, dobro jutro. Spet šibava drug za drugim, a? Si utegnil vse prebrati? Jaz nisem, so se ljudje tukaj razpisali, da ne vem, kdaj se bom prebila skozi, pa ne želim nobenega zamuditi, ker se full dobri. Tudi Pepi s svojo novejšo temo o horoskopih. Pepi, pozdravljen. Odprta knjiga, praviš? Tudi prav!

Jani, kakšnega bova danes: danes imam novo žvečilko, tisto z oksum po črnem ribezu. Veš kako se počutim: kot da bi stala poleg ribezovega grma in si polno pest ribeza pravkar na hitro zbasala v usta in zdaj diši in ima prijetno sladko-kiselkast okus ….. uf, je dober. Hočeš malo poskusiti? Na, enega ribezovega cmooooooooooooočkaaaaaaaa!!!

In kaj naj za dobro jutro ponudim ostalim? Pojasnilo: petek je bil zame dan, ki ga ne bom pozabila. Ves konec tedna so me spremljale same lepe misli, veselje, smeh in tako žal mi je, da nisem doma omrežena, da bi to podelila z vami.

Včeraj sem poslušala intervju z eno našo otroško pisateljico, mislim da s Kristino Brenkovo, ki bo praznovala devetdesetletnico. Spoštljiva starost in tako bistro je govorila. Vmes pa so bile take stare pesmi in ena je bila tudi ta, ki sem si jo popevala potem celo nedeljo. Zdaj si jo skušajte popevati še vi:

“Ne čakaj pomladi,
ne čakaj na maj,
kaj mar ti zelenih trat,
srce nič ne čaka,
bije tiktaka,
kliče ljubav,
zakaj čakala bi na maj!!”

Lepa, sicer stara, ampak lepa!!

Imejte se lepo in vsem eno lepo prijetno dobro jutro za lep začetke dneva.
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

itis de pozitiv vabrejšn…..
itis de pozitiv vabrejšn….

Jani, hvala za dobro jutro. Hip hip huraaaaaa.

Zalet, šiba, šiba, šiba…in hoooooop, skok v nov dan.

Marija, kanček tega ribezovega feelinga, skupaj s tvojo dobro voljo, sem si ukradel zase.

Lep dan tudi tebi.

Ej, vse punce s foruma, forumovke, ne bom vas posebej naštevala, ker šibam (out of firma!!!), pa bom zagotovo katero pozabila, tega pa nočem, nočem, res nočem: punce, za vas pa nekaj čisto posebnega za tole lepo, sivo, rahlo deževno, kot skrivnost temno jutro, ki se bo zdaj zdaj prelevilo v rosno mladi dan:

“Nič ne pomaga,
če se ozremo v nebo in vzkliknemo:
O, moj bog!
Naši bogovi so med nami, na zemlji!!!”

Primite vsaka svojega in ga (vsaj danes) ne izpustite iz rok!!!

Cmooooooooočččččkkkkaaaaaaaaaaaaaa vsem puncam!!!!! (jasno, na lice, a!!!!, de nau zmede, kaj sem in kdo sem in kaj bi rada!!!! Hah, hah, hah!!!)
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Marija, kot, da bi padel v ribezov grm, mljask, full dober okus, res… :))

Lepa pesem, film je pa še lepši :))

Cmokca pa sončka!

Jani

Sej bi ti sicer tudi poslala, pa me nekaj hudo skrbi. Skrbi še nisem dala pravega imena, preljubi prijateljček! Ampak, tekom dneva se bo vse rešilo!!!
Marija

Marija out????

:((((((((

Še kaj prideš danes?

Oh, Jani, Janči, Jaaaaaaniiiiiiii! Jaz o filmu sploh ne razmišljam, me začne kar dol metat!!!! In, oh, prav to se mi zdaj dogaja. Buljim v eno točko in si mislim, da sem notri – v filmu! Ha, ha!! Ja, res je dober …… film…… ti se pa le skoplji iz grma, da bomo še kakšno rekli!!!
Marija

Hojla, Sašo, si mi v soboto ušel, sem potem metal lepe želje za tabo kot nor :))) Ajd fajn mej!

aj, man, aj, man vokin dan da strit
ju mejk maj lajf kamplit

itis de pozitiv vabrajšn…YESSSSSSSSSSSSSS

Jnai

Marija, ma ki je taku luštno u grmi, pa teku lepu diši, mljask, pa ribez fuuuull je dober, vuaaau; do takrat, ko prideš nazaj, bom ziher že ven :))

Vračam vse tiste cmooočččkccceee, dvojno 🙂

Jani

Sem pa danes prebral za lepše jutro, man.
Kuuuuul, man.
Lepe stvari so večne, tudi lepi pozdravi. Je pomagalo, ker sem imel full lep vikend. Še kdaj, anadr tajm, man !

Jo, maj man, ju velkam! Jo!
Pri nas je bil pa vikend en klinc, mal na britof robnike glihat, včerej pa sprehod na bližnji hrib, do cerkve, pa k maš’, to je pa tud vse :)) Bo naslednji vikend ziher bolš!

Čau!

Jani

Dobro jutro vsem,
Ko vas berem, me spravite v tako dobro voljo, da se na kaselj pozabim, sicer, bi pa bi tudi teoreticno danes moralo biti boljse, pravijo, da se po jutru dan pozna… Torej bo danes lep dan,
Pozdravljeni prijatelji,
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Ojla, Pepi, dobro jutro tud teb’. Ma, ziher bo danes boljše, malo kašlja še, ampak, ostalo bp :))) Evo, še nekej od Zablujene:

Mimo je šla puberteta
Smo ratal resni, že imamo dekleta
Delal komade, smo probal uspet
Na vsak način na sceno prodret
Pol pa vidmo 2 rasta modela
sonce, morje, pa bejbe sta imela
Čist na izi sta nekej odpela
Kar pozitivne vibracije dela
Nekej je blo v zraku …

Nekej kot pozitive vabrejšan…..

Aj man aj, wokin dan da bič
Dan da bič, lukin 4 a pič
Bat me gadda samfin tu kanfess
Mi rili lajk yor hat, hat dress

Lep dan!

Jani

Pepi, živjo. Ti in ljuba Jana, naša prisrčna bolnika, ki se nista in nista dala. Evo, rezultat je tu. Vztrajnost je lepa čednost: nista se pustila virusom in zdravje se vama vrača. Hvala – tisti tretji dozi, a ne, Pepi!!! Pozdravljen in bodi danes dobre volje, kolikor je to mogoče. Poslala bi ti eno karjolco moje dobre volje, verjemi, malce bi se te je zagotovo oprijelo.
Marija

rano- dobro- najboljše za vse ..
Malo me glavcaaa boliiiii, glavcaaa boliii

Evo, prikapljala sem tudi jaz…
Eno lepo jutro, pa kot navadno rečem, še lepši dan vsem skupaj….pa sonček pa rožce, pa metuljči, pa psiani listki in še in še..

Lp, Jana

Se spomniš nadaljevanke (radijske) Butn’ skale? Recept za glavobol:

Poiščeš primerno skalo, glavo naprej, pa butn…butn…butn… Verjem, da te glava ne bo več bolela :))))

Lep dan pr’jatu! Tud če je glavobol!

Jani

Ja, draga Marija, sva kar pridna a ne?
Lepo sva rahlo dežurala čez vikend, in se nasploh trudila, da je vse potekalo brez zapletov. ( s pepijem seveda.

Lp vsem skupaj Jana

Auuuuuuuuu .100 lisic sem vidu !

Sem bil v Halozah – Ptuj – Grac –
Prijatu vinsko , celi vikend

tudi tebi kool day !

Dobro jutro čisto vsem … Jani, tale Zablujeni Super boy res paše paše ob tako zgodni uri 🙂 .. ampak Samo edini pa še zmer nima konkurence … hehe … še mal Siddarthe za dobro jutro :)))

… in vedno več je upanja v ta svet,
slušu sem da z mano hoče živet,
in s tem edino to življenje da zame.
… zato sem danes jaz udihnu zrak,
danes je moj najlepši otrok,
in danes zaspim kar jutri s tabo se zbudim …..

Marija, tudi Ne čakaj na Maj … sem se kar zamislila … a nej čakam, al nej ne čakam, a nej čakam, al nej ne čakam , a nej …..

lep dan vsem, sonček pa tudi bo !!!
Barbara.

Ker sem edi i i i i ni, ki ne obsta a a a a ja.
Samo edi i i i ni…….

pa si nardila svoje, si jo že fijuckam…….

sva že dva .. haha.

B.

Stoodstotno – NE ČAKI!!!!! – ZAPLUŽI ZDAJ IN TAKOJ!!!!
Marija

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close