Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro Slovenija II

Dobro jutro Slovenija II

Hojla pepi!

Ja, vročina je šla. Ampak roka, pa še boli. Zdajle bom šla k dohtarju, pa povedala, da ne zdržim več, preveč boli. Bom videla, kaj bojo rekli. Sam, da ne bi več bolelo, potem bom spet drgi človek 🙂

Lp, Jana

Kljuka tudi tebi lep dan !
Most- nisem pešačil po novemu mostu (ker je malo pihalo). Bil pa sem ponovno na gradu in v muzeju . Pil pa sem mošt in neko belo vino ,če bi me sedaj tepel , nebi vedel kako se mu reče .
Potem pa Še obvezno ustavit na Trojanah ……
Me pa zanima ko bo narejena avtocesta ,a bodo še toliko krofov spekli (baje dnevno 4000- 8000 med vikendom na dan)

Vso sreco pri dohtarjih, bom v mislih s teboj…
Drzim pesti, da najdejo kaksno resitev…, pa saj jo morajo najti!
Drz se …, saj si korajzna zenska…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Kaja, še kojn včasih rab dvojno dozo, da lahko vleče naslednjih par fur :)) Neč sekirat, od tega grejo kile gor 🙂

Lep dan!

Jani

Pepi, tisočkrat hvala za dobre želje in skrb.
Korajžna, pa sem zmeraj manj….
A misliš, da boš ti hitro dober? Je kaj izboljšanja?

Bravo Jana, Kaja, verjem, da ma prav!

Kej sonca kjeeeeeeeeee?

Čau!

Jani

Sandra, dio porko, hvala za lepe želje, pa vse skupi, ampak kje si pa tisto pihanje dobila, mi pa ni jasno… Dej razjasni mojo kratko devettisočtristodevetindevetdeseto možgansko krivuljo :)))

Pa lep dan tud teb! Kje v …ups vaš konec 🙂

Jani

Ojla, Jani, povej mi no, ti ljubi prijatelj, tako lepo zazveni tisti tvoj “dio porko”, prav presentljivo, res. Sploh ne izzveni kot kletvica, čeprav je včasih bila, ampak kot nekaj božajočega, nekaj, no, kot nekaj takega npr.kot tista moja “jebela cesta”. Mi pa daje ta tvoj “dio porko” misliti, da imaš v krvi malce primorske krvi, ker ta “vzklik radosti, zaj ….., včasih vzklik jeze … pa vzklik kar tako”, no, ta je bolj s tistih koncev, a ne res? Jani, Janči, živjo in cmooooooook!

Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Dobro jutro!

Bolje, hvala na vprašanju. Maziljenje je pomagalo, še bolj bi par dni počitka….

Ja, pridem…..te še pokličem….kdaj in kako..

evo sončka…..cel paket prek DHL-a ti pošiljam—-

Po Taljansko je bela cesta: Jebe, la-strada.

Janiju tolče Primorščina čez hrib…..

Kam to, kam to, kam to, hitro povej, povej, povej!!!
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Marija, neč Primorc, no ja po duši že, Sašo :)) pa pravi, da mi Primorščina tolče čez hrib :)) tud to je res 🙂 Ma men je primorska tko pri srcu, pa ldje, pa govorica, ma jebela cesta 🙂 ki čem djat, neč nebom djau 🙂

Čau!

Jani

p.s. Gorenjska je moj dom, Gorenjska :))

Na Gurensk, a ne ?

Sej wuhka sam mau prepleza, pa že sliš pu nš guvort.

uh, kako si prepričljiva :)))

mogoče pa res rabim enga/eno .. ki bi me tkole po hitrem postopku postavil na … recimo, bi mi pomagal zavit v tapravo ulico … hehe.

nč čakat … hitro srečko kupit 🙂
samo še vedno ne vem, a bi jo, al jo nebi …. hmmmmmmm

B.

skoraj raj si, ti gorenska,
sive gore in zelene reke,
tu življenje skriva svoj zaklad,
stara si kot sonce,
mlajša kot pomlad ….

🙂

B.

uRA JE ………. kje je test OSEBNOSTI III:del ?????

Ni kej za pwezat, de nab’š mislu…be se wuhka kar čez zwrnu, čez… Včaseh moramo vušesa tišat, de na slišmo preveč primorcov, ja, tuko je

Kriza, če kdo zastopi tole pisajne, saj ga še jaz komaj 🙂

Bravo Sašo, bravo :))

A ne, Barabara, kako ti Gorenjska hitr zleze v kri, a ne? 🙂

Čau z zahodne Gorenjske :))

Jani

Štumpantl, jaz pa ne bi preveč spraševal. So me pri kofetu najdl, se je Dalaj Lama ziher za tarokiral 🙂 ‘Bemti če ne :)) Če bo pri III delu tud tko, je boljš, da ga ni 🙂

Pa lep pozdrav!

Jani

hahahahah in je ispadel iz igre (Delaj Lama) s Kajo vred

Ti, če ne bi bilo take martre s pisanjem in branjem, bi, vsaj jaz, najraje videl, da bi vsi pisali tako, kot doma govorimo. To bi bilo zabave :))))

Ne, ne,

že mate 3.tretji del.

ja, potem pa ne bi rabili foruma, ker se ne bi imeli s kom pogovarjat, razen s parimi osebami :)))) B’lo pa zanimivo, ja 🙂

ane ane :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close