Dobro jutro Slovenija II
Pozdravljeni odtrganci,
jaz, kot ponavadi, zadnja. Nisem se mogla zjutraj dvignit, ker me je nevihta
okoli polnoči tako prebudila, da sem zaspala šele ob enih. Tko, da sem zdaj mal povožena.Poleg tega me še tehtnica ni marala dons zjutraj.
Pa še sine doma viruse raznaša.
Vsem želim lep dan, (jutro je že mimo a ne ) Kaja
Joj Kaja nisi zadnja..jest semm…no ja sej ves tisto..dojdem,kad se sve vec ugrije..heheheh
Lepo jutro vsem zelim,še lepši dan,soncek že kuka skozi okno,naj še vas čimprej poboza.Ko vas prvi žarek dones takole razveseli in vas požgečka v nos,se spomnite na Perlo,ki vam ga pošilja….cmok vsem..lep in uspesen delovni teden vam želim…**************************
Ma ne no..zbolet,sicer pa veš sem u formi…če kej rabš..hihihi
Vse znam,Praš posavca…nega sem tud opedenala..hihihi.Zdej bo se moj Pepino …zato nikar me ti ne razocaraj!! OKI?************
P.S. Tile so samo zate..,so pa zdravilni..**********************************************
Pa poročaj,ce so kej pomagal…bye
Jaz pa mislim, da si jim sedaj še večji vzgled. To pa zato, ker sedaj vedo, da je tudi pri tebi možno to, kar se dogaja njim.In zdaj bodo tolko bolj vedele, da je volja in motivacija na prvem mestu..Ne vem, meni se dopade, da si to priznala…………in vem, kakor vedo one, da bo vnaprej šlo tako, kot ste si zastavile!
Pozdravček in lepo dobor jutro vsem kle gor
Ej Kaja in Perla…nista zadnji…jaz sem danes tist lenušček, k ni mogel iz postelje pred pol deveto…se mi gode kaj?:))
Jutro kle pr nam tko lepooooooooo, sončka koker hočte, a ga komu kaj pošljem?
Pa še Jani me je v dobro jutro spravil s tole temo pa…….pihanjem:))))))))
V glavnem….lepo dobro jutro…UPS…lep dan vsem vam želim tukaj gor, da bi se vse skupaj nadaljevalo v lep in čim krajši delovni teden….,
Sandra S.
Forum je zaprt za komentiranje.