Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro Slovenija II

Dobro jutro Slovenija II

Hojla, Jana, pozdravljena…. Dobro jutro, pa lep dan!

Jani!

p.s. valjda cmokce, pa lupčke…kljub virozi, tud!

Vračam ti en lep pisan pozdrav, poln toplih in nežnih barvic…..
dodajam pa koš cmokcev s pridihom jeseni, in enga velikega cmooookkkkkkca prav na tvoja lička!

Lp, Jana

Pozdravljeni odtrganci,

jaz, kot ponavadi, zadnja. Nisem se mogla zjutraj dvignit, ker me je nevihta
okoli polnoči tako prebudila, da sem zaspala šele ob enih. Tko, da sem zdaj mal povožena.Poleg tega me še tehtnica ni marala dons zjutraj.
Pa še sine doma viruse raznaša.

Vsem želim lep dan, (jutro je že mimo a ne ) Kaja

I tebi Srce !(opss….da nau kdu Ljubosumen )
Lep dan !

Sej, Barabara, saj sem vedu da sem zadnjič zgrešu… ni jutro je moj nalepši otrok, amoak “danes je moj najlepši otrok” Kakšna besedila, te mulci, ti!

Fajn mej!

Jani

Kaj bi bil ljubosumen, tukaj se imamo vsi en čez drugega radi, tako da ni prilike za ljubosumnost.

Kaja

Joj Kaja nisi zadnja..jest semm…no ja sej ves tisto..dojdem,kad se sve vec ugrije..heheheh
Lepo jutro vsem zelim,še lepši dan,soncek že kuka skozi okno,naj še vas čimprej poboza.Ko vas prvi žarek dones takole razveseli in vas požgečka v nos,se spomnite na Perlo,ki vam ga pošilja….cmok vsem..lep in uspesen delovni teden vam želim…**************************

Pošlji mi kakega aspirinčka raje …..hahahaha

Voila! Kakšna lepa jesen 🙂 Jana, čimprej na noge, pa veslo v lajf!

Lep dan, z vsemi cmokci!

Jani

Ah, kaja, kaj bi tehtnica, pa kile… pust jih, jutr bo ziher manj :)) Pa lep dan nazaj v vaš konec!

Jani

Hvala, Jani, za vzpodbudo. Mal sem jezna nase, ker mi je čez vikend padla motivacija. Pa mal mam slabo vest pred dekleti.Če že vlečem voz, bi morala bit vzgled , a ne?

Pr nas je še megla,upam, da bo šla hitro rakom žvižgat.

LP,Kaja

Ma ne no..zbolet,sicer pa veš sem u formi…če kej rabš..hihihi
Vse znam,Praš posavca…nega sem tud opedenala..hihihi.Zdej bo se moj Pepino …zato nikar me ti ne razocaraj!! OKI?************

P.S. Tile so samo zate..,so pa zdravilni..**********************************************

Pa poročaj,ce so kej pomagal…bye

Kaj pa veš ……bojim se da je nekdo že ljubosumen …..vsaj tako opžam
Bay

Motiš, motiš. Na tem forumu pa to res ni možno.Mislim, da so tebe virusi mal zmedli.

SAŠOOOOOOOOOOOOOOOO:::kako kej vrat?????

Hvala ,in cmoka zate

Perla, bogami i tebi lepo dobro jutro in en fantastičen dan z vsemi pritiklinami (lupčki, cmokci….)

Čau!

Jani

A mu ga misliš ODŠRAVFAT …..hihihih

Jaz pa mislim, da si jim sedaj še večji vzgled. To pa zato, ker sedaj vedo, da je tudi pri tebi možno to, kar se dogaja njim.In zdaj bodo tolko bolj vedele, da je volja in motivacija na prvem mestu..Ne vem, meni se dopade, da si to priznala…………in vem, kakor vedo one, da bo vnaprej šlo tako, kot ste si zastavile!

bok stara kajla,
AL most ze kaj reze?
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Pozdravček in lepo dobor jutro vsem kle gor

Ej Kaja in Perla…nista zadnji…jaz sem danes tist lenušček, k ni mogel iz postelje pred pol deveto…se mi gode kaj?:))

Jutro kle pr nam tko lepooooooooo, sončka koker hočte, a ga komu kaj pošljem?

Pa še Jani me je v dobro jutro spravil s tole temo pa…….pihanjem:))))))))

V glavnem….lepo dobro jutro…UPS…lep dan vsem vam želim tukaj gor, da bi se vse skupaj nadaljevalo v lep in čim krajši delovni teden….,

Sandra S.

Joj, Jana, ti s moja najboljša prjatlca.

Kok sm jest rabla te besede zdej. Hvala ti.

Res, vsi smo ranljivi, zmeraj res ne moremo bit najboljši.

LP,Kaja

Ne pomasirat..hehehh

Zdravo Jana,
si se zmazala? Za mene pravi stroka, da lezat, pa dvojna doza antibiotikov, pa velik tekocine, pa kontrola v cetrtek…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Živ Sandra,

hitr sončka sem pošlji.Tukaj je tko turobno.
A prideš zvečer ?

LP,Kaja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close