Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dober pisarniški stol

dober pisarniški stol

V reali torej nadaljujeva debato o klobasah ? 🙂

Če ne bom prej obupal…..[/quote]Komot:).

Ej, ne smeš obupat, ker tako ne bi nikoli spoznal prave resnice o klobasah:)).[/quote]Robi sumim, da bi te ta prepričala, da bi šel med mesarje, bi imel lastno mesnico ona pa neomejeno zalogo klobas po svojem okusu, merah…….
Sumim, da je ribica tiho le dokler ima polna usta…. pa ne vode…. 😉 :)))

Za pisarniški stol bi si pa jaz umislil enega iz kakega avta višjega cenovnega razreda. Mislim, da ni bolj udobnega sedeža, samo noge/koleščke bi mu bilo potrebno namontirat…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Komot:).

Ej, ne smeš obupat, ker tako ne bi nikoli spoznal prave resnice o klobasah:)).[/quote]Robi sumim, da bi te ta prepričala, da bi šel med mesarje, bi imel lastno mesnico ona pa neomejeno zalogo klobas po svojem okusu, merah…….
Sumim, da je ribica tiho le dokler ima polna usta…. pa ne vode…. 😉 :)))

Za pisarniški stol bi si pa jaz umislil enega iz kakega avta višjega cenovnega razreda. Mislim, da ni bolj udobnega sedeža, samo noge/koleščke bi mu bilo potrebno namontirat…. :)[/quote]

Vznemiril si me s svojim govorjenjem (beri citat v svojem postu haha).
Glej On_…če bi pozorno bral, bi videl da je le ena mera prava in to je v sklopu besede nadpovprečno:).
Imam slabo navado, govorim tudi s polnimi usti:)). Kriza, a ne:).

Nemogoče! Potem ziher niso dovolj polna…….. hi,hi,hi

[sub][sub][sub]A zato 15+[/sub][/sub][/sub]

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nemogoče! Potem ziher niso dovolj polna…….. hi,hi,hi

[sub][sub][sub]A zato 15+[/sub][/sub][/sub][/quote]

:)))…saj nisem hrček, da bi se moja usta raztezala in raztezala:)). Ko so polna, so polna, verjemi:).

Dvomim v obstoj takšne ženske, ki bi ji to uspelo. 🙂
Takšna copata pa res nisem, kot misli Ribica.

Zakaj pa potem pravijo, da je treba zlate ribice hraniti kontrolirano in jim ne smeš dati preveč hrane naenkrat. 🙂

Ontopic…
Tu so še neki posebni stoli, le cene so takšne, da potem rabiš nekaj proti glavobolu…:)
http://www.natego.si/si/pisarniski-stoli-g86.shtml

To ti misliš…v bistvu v akvariju ni hladilnika:).

Zdaj je odvisno kaj iščeš, iščeš samo stol ki je udoben ali pa ergonomskega. Udoben stol lahko dobiš že za res nizko ceno, ergonomski pa so malo dražji. Če pa opravljaš večurno delo na stolu pa ti svetujem slednjega, saj ti bo hrbtenica hvaležna. Sedenja na žogi sem se tudi sam naveličal pa še potiš se ker nič ne diha tam kjer se stikaš z žogo, nevem mene to moti sploh pri daljšem sedenju. Spinalis stoli naj bi bili vredu vendar ne za tiste, ki že imajo težavee s hrbtenico ampal le za preventivo.

Ergonomski pisarniški stoli so malce dražji kot sem ti rekel, sam sem kupil tega http://ergoles.si/izdelki/obsession, je malo vesoljski ampak vreden nakupa, sploh nemoreš vrjeti kakšna razlika je, sploh ne pomislem, da bi sedel na normalnem stolu več haha.

Zdaj je odvisno kaj iščeš, iščeš samo stol ki je udoben ali pa ergonomskega. Udoben stol lahko dobiš že za res nizko ceno, ergonomski pa so malo dražji. Če pa opravljaš večurno delo na stolu pa ti svetujem slednjega, saj ti bo hrbtenica hvaležna. Sedenja na žogi sem se tudi sam naveličal pa še potiš se ker nič ne diha tam kjer se stikaš z žogo, nevem mene to moti sploh pri daljšem sedenju. Spinalis stoli naj bi bili vredu vendar ne za tiste, ki že imajo težavee s hrbtenico ampal le za preventivo.

Ergonomski pisarniški stoli so malce dražji kot sem ti rekel, sam sem kupil tega http://ergoles.si/izdelki/obsession, je malo vesoljski ampak vreden nakupa, sploh nemoreš vrjeti kakšna razlika je, sploh ne pomislem, da bi sedel na normalnem stolu več haha.

Kateri pisarniški stoli so vam najboljši, moj je potreben menjave pa vidim da imajo pri ergolesu kar veliko ponudbo http://www.ergoles.si/kategorije/pisarniski-stoli, se mi pa zdijo malo visoke cene, verjetno zato ker se bil navajen vedno sedeti na stolih za 50€ haha…na žaloist me od tega boli hrbtenica. Ima kdo kakšno alternativo dober stol/ugodna cena?

Pisarniški stol BALANCE. Priporočali so mi ga v soči, ker imam težave s križom in se super obnese. Vaš link

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close