Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dober pisarniški stol

dober pisarniški stol

Mogoče veste, kakšen pisarniški stol bi bilo dobro nabavit, da bi bil kvaliteten, cena pa sprejemljiva glede na kvaliteto? Nekaj časa je bilo moderno sedenje na tisti napihljivi žogi, potem pa so se nekateri naveličali. 🙂 Ne rabi bit neke “vesoljske” oblike, samo da je udoben za hrbtenico.

Kupuješ modernega ali udobnega? 🙂
Pri meni je še vedno “moderna” žoga. Ni najbolj udobna, kar pa še ne pomeni, da je to kaj slabega. Pa še za kaj drugega se jo da uporabit. 🙂 Recimo lahko si njej raztegneš hrbet, ko se naveličaš sedenja. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Stol zamenji s sobnim kolesom.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Imam žogo, modre barve. Meni je važno, da je stol udoben, ni treba, da je moderen.

http://www.spinalis.net/[/url]

Pa kje delate, da se lahko afnate na žogi?:)). Mimogrede, žoga ni udobna, pravtako ne tisti najosnovnejši model stola od Spinalisa, na katerem si zlomiš še vrat:)).

Drugače pa, od Spinalisa imajo tudi udobne in hkrati še “zdrave” stole. Pojdi malo pogledat v zdravstvo, zdravniki sedijo na lepih, udobnih in kvalitetnih stolih:).

Najboljši šport za hrbtenico je – ne boš verjel – hoja in tudi plavanje (samo ne prsno).

Hahaha, hrbtenica ne bo tok obremenjena, če boste manj časa preživel pred kompjuterjem. Antilopa, ti si na dopustu, če se ne motim ? 😛

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ti, ki si športnik in dihaš od zraka…tebi je lahko:).

Najboljši šport za hrbtenico je – ne boš verjel – hoja in tudi plavanje (samo ne prsno).[/quote]Kaj pa jahanje?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Veš, jaz ne hodim v zakotne kraje, kjer nimajo interneta. :))) Pa tudi ne spim pod šotorom, ampak v hotelu. Ljudje smo pač različni. In, glej ga zlomka, v hotelih imajo internet. :)))

Najboljši šport za hrbtenico je – ne boš verjel – hoja in tudi plavanje (samo ne prsno).[/quote]Kaj pa jahanje?[/quote]
Ja, dokler se kobila ne odloči, da te ima dovolj. 🙂

Veš, jaz ne hodim v zakotne kraje, kjer nimajo interneta. :))) Pa tudi ne spim pod šotorom, ampak v hotelu. Ljudje smo pač različni. In, glej ga zlomka, v hotelih imajo internet. :)))[/quote]

Seveda ga imajo, tukaj sploh ni v tem vprašanje, ampak kaj hudiča ti delaš na monu, ko si na dopustu?? Ni boga, da bi mene prepričal, da ždim za PC-jem, ko sem na dopustu. Odvisna si:).

Kaj pa jahanje?[/quote]
Ja, dokler se kobila ne odloči, da te ima dovolj. :)[/quote]

Kobila v pisarni? Namreč govora je o pisarniškem stolu:)).

Ja, dokler se kobila ne odloči, da te ima dovolj. :)[/quote]

Kobila v pisarni? Namreč govora je o pisarniškem stolu:)).[/quote]
A ti o pisarniškem jahanju..Ali kaj ? 🙂

Veš, jaz ne hodim v zakotne kraje, kjer nimajo interneta. :))) Pa tudi ne spim pod šotorom, ampak v hotelu. Ljudje smo pač različni. In, glej ga zlomka, v hotelih imajo internet. :)))[/quote]

Seveda ga imajo, tukaj sploh ni v tem vprašanje, ampak kaj hudiča ti delaš na monu, ko si na dopustu?? Ni boga, da bi mene prepričal, da ždim za PC-jem, ko sem na dopustu. Odvisna si:).[/quote]

Goldfish, ozdravi me, prosim. :)) Mali nasvet, ribica – nikoli ne povej kdaj točno greš na dopust. Oziroma, da si na dopustu. Ne v reali in ne v virtuali. Še za praznike ni dobro dati vedeti, da te ne bo doma.

Kobila v pisarni? Namreč govora je o pisarniškem stolu:)).[/quote]
A ti o pisarniškem jahanju..Ali kaj ? :)[/quote]

Vešda:)).

Seveda ga imajo, tukaj sploh ni v tem vprašanje, ampak kaj hudiča ti delaš na monu, ko si na dopustu?? Ni boga, da bi mene prepričal, da ždim za PC-jem, ko sem na dopustu. Odvisna si:).[/quote]

Goldfish, ozdravi me, prosim. :)) Mali nasvet, ribica – nikoli ne povej kdaj točno greš na dopust. Oziroma, da si na dopustu. Ne v reali in ne v virtuali. Še za praznike ni dobro dati vedeti, da te ne bo doma.[/quote]

V reali moram poskrbeti, da grem lahko sploh na dopust. Torej mora biti veliko ljudi pravočasno obveščenih, vsaj pol leta prej. Ne vem kako rata tebi se kar potuhnit:).

Seveda ga imajo, tukaj sploh ni v tem vprašanje, ampak kaj hudiča ti delaš na monu, ko si na dopustu?? Ni boga, da bi mene prepričal, da ždim za PC-jem, ko sem na dopustu. Odvisna si:).[/quote]Ma kaj ti veš kam vse se lahko gre na dopust? A misliš da je dopust le če se cvreš na kaki skali ob slani mlakuži? 🙂
Lahko greš na dopust na mon……cccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Seveda ga imajo, tukaj sploh ni v tem vprašanje, ampak kaj hudiča ti delaš na monu, ko si na dopustu?? Ni boga, da bi mene prepričal, da ždim za PC-jem, ko sem na dopustu. Odvisna si:).[/quote]Ma kaj ti veš kam vse se lahko gre na dopust? A misliš da je dopust le če se cvreš na kaki skali ob slani mlakuži? 🙂
Lahko greš na dopust na mon……cccc[/quote]

Na to pa res nisem pomislila…ker je butasto!:)).

Ma kaj ti veš kam vse se lahko gre na dopust? A misliš da je dopust le če se cvreš na kaki skali ob slani mlakuži? 🙂
Lahko greš na dopust na mon……cccc[/quote]

Na to pa res nisem pomislila…ker je butasto!:)).[/quote]Hočeš reč, da niti ne dosegaš butastega razmišljanja? 🙂
Ma kaj pa je še izpod tega? :)))))

Kaj pa jahanje?[/quote]Ja, dokler se kobila ne odloči, da te ima dovolj. :)[/quote]Lahko pa da ona zazna, kdo ima tako togo hrbtenico, da rabi poseben tretma še z njenimi nogami in ob dotikih z materjo zemljo….. 😉 :)))

Prosim, držite se teme….vprašala sem konkretno za pisarniški stol in za nobeno jahanje. On_, umiri hormone. 🙂

Na to pa res nisem pomislila…ker je butasto!:)).[/quote]Hočeš reč, da niti ne dosegaš butastega razmišljanja? 🙂
Ma kaj pa je še izpod tega? :)))))[/quote]

Zato je dosti drugih okoli mene, da razmišljajo na bustast način:)))). Dej no….dihaj, dihaj, dihaj:).

A ti o pisarniškem jahanju..Ali kaj ? :)[/quote]

Vešda:)).[/quote]
Kaj se ti je voda v akvariju že tako segrela, da so se začele ribice kvariti ? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close