Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Do katere starosti so hodili vaši otroci z vami na dopust, potovanja?

Do katere starosti so hodili vaši otroci z vami na dopust, potovanja?

Fk! Z starci grem v Kuala Lumpur, prilika pač, vsak let si neki orng prvošta in masta dost keša da grem še jst lahko zdravn. Jbg ne poznam nobenga pr mojih letih k bi šel (in si to lahko privošč)..zdej pa sm očitno nek invalid al kaj? Kera bolana res, kt da bi šou z njima v Umag halo?

Se strinjam s teboj.
Ampak sem ravno prišla s kampiranja … in sem imela kaj vidit …. postavni mladci (17 – 23) z mami in očijem na morju.
In potem mu ta stara teži, fotr mu pametuje in ob 23 ih gredo ‘žigule migule’ … je malo čudno to za vidit. Ne vem, a tem mladcem plačajo dnevnice, da gredo z ta starim dvema na dopust.

Slucajno sem naletela na to temo in po prebranih komentarjih sem se odlocila da pisem tudi sama. Stara sem 21 in tudi jaz potujem s starsi in s tem se mi ne zdi prav nic narobe. Sem studentka zato si taksnih potovanj sama se ne morem privisciti prav tako pa noben od mojih prijateljev ne potuje da bi lahko sli skupaj. Vsekakor si zelim da bi lahko svet raziskovala tudi z svojo druzbo ampak zaenkrat to ni mogoce. S starsi se dobro razumemo in zelo sem jim hvalezna da mi omogocajo potovanja/pocitnice ki si jih marsikdo ne more privosciti. Ne vem zakaj bi bil clovek v 20ih letih ki potuje s starsi custveni invalid?! Po moje potovanja samo se izboljsajo odnose v druzini in je clovek ki ima s starsi dobre odnose v prednosti.

Se strinjam s teboj.
Ampak sem ravno prišla s kampiranja … in sem imela kaj vidit …. postavni mladci (17 – 23) z mami in očijem na morju.
In potem mu ta stara teži, fotr mu pametuje in ob 23 ih gredo ‘žigule migule’ … je malo čudno to za vidit. Ne vem, a tem mladcem plačajo dnevnice, da gredo z ta starim dvema na dopust.[/quote]
Nekaterim dopust ne pomeni 10-14 dni bivanja v apartmaju/prikolici in ležanja na plaži. Nekateri hodimo na potovanja, raziskujemo svet in to je včasih zanimivo tudi za 20-letnika. Čeprav gre tudi že po svoje. Na plaži ležat več kot 3 dni je pa tudi meni dolgčas.
Ne razumem pa, zakaj bi bil mlad človek, ki gre s starši na počitnice, čustveni invalid? In kaj pomeni “skorajda incestni odnos” – to, da 20-letnik spi skupaj s starši v hotelski sobi/šotoru/apartmaju mogoče?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close