Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek delavke TUŠa – kako dolgo bomo še to prenašale!!!

delavke TUŠa – kako dolgo bomo še to prenašale!!!

SEM DELAVKA IZ TUŠA
POGLEJTE TO ŽALOST
PREMEŠČENASEM V DRUGOPOSLOVALNICO V RAZDALJI 18 KM
NIMAM PREVOZA NIMAM VARSTVA ZA TRI LETNEGA OTROKA
NITI VRTEC NE DELA TAKO ZGODAJ.
PO ŠESTIH LETIH DELA V TUŠU MI ZDAJ GROZI ODPOVED
A JE TO NORMALNO
KAJ MI SVETUJETE
OBUPANA PRIMORKA

pa me zanima razlog za premestitev(najbolj pridna in vestnaali najbol glasna in pametna)

ja na žalost sem bila pridna in vse obvladala,
saj so me učili več znaš več veljaš.
to se pravi več veljaš več si pink ponk žogica.
Delala sem na blagajni , ker jev Planet premalopersonala
v delikatesi so sepo 7. zaposlenih odločli ,da mankam še jaz.

TUŠ JE ZAKON :);):):)l

Ne morem verjeti, najbolj pridna. Ti še ne veš kdo nad tabo bdi. Tuš ni zakon, zakon je Mikša in če si pod njenim okriljem, nič bat, je vse O.K. a ti si že oplela zelo dobri delavci so zapustili Tuš zaradi te osebe. Res pa jih dosti zaposli mimo razpisa vendar ji moraš bitit pisan na kožo, žal.Sinteza, če me razimeš. Potem ga lahko tudi lomiš in ti je oproščeno. Izkušnje.

Po dobri polovici leta pa so v Tušu zadeve še veliko slabše. Novo vodstvo, ki zna samo ukazovati in nikakor poslušati. Mislijo, da bodo odkrili toplo vodo, očitno ne vedo, da so jo že davno. Ko se je v začetku leta na veliko govorilo, da bo Tuš kupila Bila, mi ni bilo včeč (sami tujci v Sloveniji), sedaj pa
Tuša itak ne vodijo Slovenci (ne mislim državljanstva) in ko bi le bog dal, da ga kupijo pa čeprav Kitajci. Slabše ne more biti.
Mirko in Tanja pa itak očitno spita, da tako slepo zaupata tem novim nadutim vodjim.

Vse,ki so in so bili zaposleni v Tušu pozdravljam! Zbudite se,polagam vsem na srce, vem,da je težko najt novo službo vendar,če dovolj koplješ za tem se dokoplješ do nečesa-slej,ko prej!!Ko sem se zaposlila v Tušu so bili še”zlati časi”dobra plača,je bilo dovolj zaposlenih in si lahko delal,da si vse uredil kot si moral,pregledal roke,napolnil kot je treba…in ….se pa je začelo rivalstvo med sodelavcami,menjava vodstva,nisi več vedel kdo kam spada,je res več si znal,bolj so te izrabili..so se pojavile nadure neplačane,brisanje ur,vedno ista plača,če si delal 160 ur ali pa 180.. Sedaj,če hočeš imet datume poštimane hodiš prej v službo ne,da bi se štemplal!! Če nisi pri srcu šefici te vsak dan spomni,da nisi sposoben…, moja bivša sodelavka to doživlja ,med sodelavci je vedno več negodovanja,ker tiste,ko se razumejo s šefico hodijo skupaj na malco,se smejijo,šalijo…nekateri,predvsem na oddelkih pa nimajo niti časa v miru kaj pojesti pa se to ne opazi-popoldan sploh ne moreš na malco,ker nimaš menjave!!na vsakem sestanku povedo,če komu kaj ne paše lahko gre,naj bomo srečni,da imamo službe…no,ko pa greš pa se spet zaplete,ne velja kar si se dogovoril z nadrejenim, pa si premisli področni po 14- ih dneh,da pač tako ne gre,da zaradi ‘praznikov’ne moreš it,ko so bile bolniške pa si delal za 2 pa te nihče nič ni vprašal-si moral delat-tudi cel dan!!na upravi pa niso nič krivi’se držijo reglcev’ in na koncu še niti ne moreš it,ko bi rad,pa iščeš odgovore na inšpekcijah kaj in kako ukrepati,ker opazla sem,da se nadrejeni res lahko obnašajo kot,da imajo vse pravice na tem svetu!!Postavite se zase in stopite skupaj vsaj tisti,ki ste na “črnih listah”pri šefih-vas je dovolj,da nekaj spremenite!!

Mi je ze zal, da ne grem brat takih forumov preden kam posljem prosnjo… Jutri imam razgovor v Tusu pa grem zgolj zato, da jim dam vedet da kljub krizi ne mislim delat v takem podjetju. Tok samospostovanja se imam! Sem ze delala po trgovinah in povsod je blo taksno in drugacno izkoriscanje, sam tole kar pa berem o Tusu je pa too much!!!

Pozdravljeni!
Glede na to, da to temo bere veliko ljudi sploh taksnih, ki zelijo delati v Tusu sem se odlocila, da povem nekaj kar bo mogoce zanimalo mlade mamice. Sama imam otroka, ki se ni dopolnil 3 leta torej mi po novem zakonu ni potrebno delati nedelje…. A pazi to kljub temu, da sem delala za minimalno placo je prisel en dan dopis, da se morem odlociti ali bom delala nedelje ali ne… In glede na to, da sem delala cele dneve sem zelela biti ob nedeljah doma pri otroku zato sem rekla ne. To je bil povod, da so mi prekinili pogodbo na taksen nacin, da se v trgovini, kjer sem delala niso vedeli zakaj. Ocitno je postalo, da se casi mocno spreminjajo na slabse saj bomo postali hlapcevski narod. Malo v razmislek tistim mamicam katere imajo otroke stare do 3 let in jim ni potrebno delat nedelj.

Briga njih za tvoja otroka. Kaj mislis, da bos delodajalcem ukazovala…

Tej pravljici ne verjamem.

normalno, tega pri tebi ni, ker delovne invalide tud če so mentalni majo tko, da jim skoz prste gledajo, ti maš pa sploh srečo da so te dal delat nekam drugam ne v VDC.
[/quote]
Džizus Mavro, kaj tacga

Oprostite, ampak mislim, da je to navadna laž.
Kdo bi pristal na to, da nedelje dela zastonj?
Potem je bolje, da sem doma, če na koncu dneva nimam niti evra.

To kar je napisano je cista resnica! Brezveze tega nebi pisala. Zal tisti ki komentirate da ni to res niste v taksni situaciji da bi to lahko doziveli. Ce boste verjeli boste ce ne pa pac ne. To je moja zgodba in taksna bo ostala za vedno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close