Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Debate o nezvestobi

Debate o nezvestobi

Dobto si ravnala, če bi ga okrcala ali se razburila, seveda pod pogojem, da prej ne padeš v komo, bi imel slabo vest. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj ko rečem ženske/moški menim večino ne vseh 🙂

Ves problem debate o nezvestobi je to da v OSNOVI moškemu občevanje z večimi ženskami po naravnem ciklu NI nezvestoba ampak ”smisel” življenja v BIOSu ….

In to da se ”varanje” smatra kot nezvestoba v partnerstvu je dokaz zmage ženskega pojmovanja partnerstva.

Bitka spolov ki jo trenutnno dobivajo ženske…

To je vse…. ”vsi” (večina) mislijo da je to varanje čeprav za moške to sploh ni to je samo za ženske ampak fascinantno je kako so ženske skozi proces romantizacije ki traja od romantičnih vitezov preko Hollywooda do danes uspele širši družbi ”vcepit” misel da je zvestoba v partnerstvu samo takrat ko je moški kurac last samo 1 ženske in se ne posoja 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti boš nehal pisat šele takrat, ko boš DOJEL, kakšne s(m)o ti zabijali. Do takrat bo pa tvoj največji dosežek LOL namesto smiselnega argumenta.[/quote]

spet direkt ignore to kar je napisala it namesto da bi napisala če OČI niso del telesa ne Senza?

To je vse kar zmoreš?

Saj vem da je šokantno ampak telo so tudi oči ne samo pimpek ker potem nimaš ti telesa sploh 🙂

saj vem da je hudo tako spoznanje

in ja to je vlki LOL![/quote]
Na njen post sem odgovorila z “Ojoj.”, ker se mi ni dalo še 100-tič debatirati o definicijah uma, razuma, misli, itd. Zakaj torej skovikaš?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne nastajajo endorfini, ko se spolna vzburjenot sprosti? No, kakorkoli že – res so naša naravna droga, zato se nikakor ne morem odpovedati športanju :)[/quote]

Med orgazmom absolutno. Ampak aktivirajo se že med spolno vzburjenostjo. Lahko se že takrat deloma tudi sprostijo. Zato sem napisala, da nekaterim lahko to naredi celo štalo. Še posebej pri kom, ki recimo že dolgo ni seksal in pri katerem gre to potem vse ekspresno hitro. To je vse “stvar” možganov. Nastajajo pa tudi recimo s smehom, da ne bomo smao o seksu. Se pa strinjam, da je šport super za endorfine. Pa tudi za tiste, ki “vadijo vzdržnost”. 🙂

Dobto si ravnala, če bi ga okrcala ali se razburila, seveda pod pogojem, da prej ne padeš v komo, bi imel slabo vest. :)))[/quote]

Eh ja. Jaz imam starejšega brata. In si ne domišljam, da je bilo kateri moški, ki sem ga kdaj poznala ali, ki ga še bom kdaj spoznala, glede določenih stvari kaj ekstra drugačen.
Poleg tega pa morate moški redno skrbet za svoja moda tudi zato, da ne postane neploden. Če vam pri tem pomaga partnerka, še toliko bolje.

Dobto si ravnala, če bi ga okrcala ali se razburila, seveda pod pogojem, da prej ne padeš v komo, bi imel slabo vest. :)))[/quote]

Eh ja. Jaz imam starejšega brata. In si ne domišljam, da je bilo kateri moški, ki sem ga kdaj poznala ali, ki ga še bom kdaj spoznala, glede določenih stvari kaj ekstra drugačen.
Poleg tega pa morate moški redno skrbet za svoja moda tudi zato, da ne postane neploden. Če vam pri tem pomaga partnerka, še toliko bolje.[/quote]

Štalo? Ja in ne. “Štala” je tudi, če endorfinov dlje časa ni 🙂

Poleg tega pa morate moški redno skrbet za svoja moda tudi zato, da ne postane neploden. Če vam pri tem pomaga partnerka, še toliko bolje.[/quote]

Štalo? Ja in ne. “Štala” je tudi, če endorfinov dlje časa ni :)[/quote]

Ja saj. To je to. 🙂

Štalo? Ja in ne. “Štala” je tudi, če endorfinov dlje časa ni :)[/quote]

Želela sem namigniti, da če dlje časa endorfinov ni, človek pade v depresijo, kar je tudi svojevrstna štala 🙂

Ja saj. To je to. :)[/quote]

Želela sem namigniti, da če dlje časa endorfinov ni, človek pade v depresijo, kar je tudi svojevrstna štala 🙂

Ja saj. To je to. :)[/quote][/quote]

Aja. To je pa potem druge vrste štala. Depra je huda stvar. Šport pomaga.

[/quote]

Aja. To je pa potem druge vrste štala. Depra je huda stvar. Šport pomaga.[/quote]

Pomagalo bi naj vse kar izloča endorfine, vsaj preventivno 😉

Ojej, špijonirati za starejšim bratcem, kar počne…. to pa ni lepo, ampak če je bilo to skrito opazovanje zgolj sestrski strah, da dobi raka na modih ali celo postane neploden, kot je že menda nemalo kateri moški??!!?? :))), potem je to “špikanje skozi ključavnico” povsem opravičeno, saj bi ga predčasno posvarila, če ne bi gledal, pardon, če ne bi delal tega, kar menda je, da naj vendarle “to” počne…. 😀

Matkic v ženskem BIOSu je vgrajeno to, da se pusti naskočit x partnerjem samo, da ji pravkar ovulirano jajčece ne propade…. Ok?
Tolk kot ona takrat zmore lahko ti le sanjaš…. 😉

No samo eni si dajo/pustijo vgradit še kako nadgradnjo s katerim so sposobni predvidet še nekaj v prihodnost, drugi pa samo svoj bios zagovarjajo…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Niso vse ženske svetnica kot tvoja in moja mati, ON! :)))
Tisti, ki “naskakujejo”, se morajo oprijeti “naskakovalnika”. 😀
Mogoče imajo te zgrešen naravni cikel? :)))) Narava dela pri obeh spolih! 😉

Ojej, špijonirati za starejšim bratcem, kar počne…. to pa ni lepo, ampak če je bilo to skrito opazovanje zgolj sestrski strah, da dobi raka na modih ali celo postane neploden, kot je že menda nemalo kateri moški??!!?? :))), potem je to “špikanje skozi ključavnico” povsem opravičeno, saj bi ga predčasno posvarila, če ne bi gledal, pardon, če ne bi delal tega, kar menda je, da naj vendarle “to” počne…. :D[/quote]

Nisi si zamislil pravega scenarija. Poskusi znova. 🙂
Je pa enkrat dobil ukor v šoli, ker je eni učiteljici eno razgaljeno teto nekam prilimal. Potem je bila pa doma štala. 🙂

Ti nisi dobila nobenega ukorja? Ah, brezveze…. :))))

Ti nisi dobila nobenega ukorja? Ah, brezveze…. :))))[/quote]… bila je zaprte!….hi,hi,hi,….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti nisi dobila nobenega ukorja? Ah, brezveze…. :))))[/quote]

Ne, jaz pa ne. Poosebljena pridnost. 🙂 Sem se marsikaj naučila tudi iz tujih napak. 🙂

Ojej, špijonirati za starejšim bratcem, kar počne…. to pa ni lepo, ampak če je bilo to skrito opazovanje zgolj sestrski strah, da dobi raka na modih ali celo postane neploden, kot je že menda nemalo kateri moški??!!?? :))), potem je to “špikanje skozi ključavnico” povsem opravičeno, saj bi ga predčasno posvarila, če ne bi gledal, pardon, če ne bi delal tega, kar menda je, da naj vendarle “to” počne…. :D[/quote]

Je pa enkrat dobil ukor v šoli, ker je eni učiteljici eno razgaljeno teto nekam prilimal. Potem je bila pa doma štala. :)[/quote]

Jah, nismo vsi moški takšni packi kot tvoj brat! :)))
Hčerkam je moški model ponavadi oče, še sreča, da si izbrala “atipičnega moškega”, ki so tako redki. 😀 Predstavljaj si, da bi bil vsaj malo podoben očetu ali bratu… Groza… :)))

Ti nisi dobila nobenega ukorja? Ah, brezveze…. :))))[/quote]

Ne, jaz pa ne. Poosebljena pridnost. 🙂 Sem se marsikaj naučila tudi iz tujih napak. :)[/quote]

Škoda, ljudje ki imajo za seboj delikatne trofeje, bi mi znali biti bolj zanimivi 🙂

Je pa enkrat dobil ukor v šoli, ker je eni učiteljici eno razgaljeno teto nekam prilimal. Potem je bila pa doma štala. :)[/quote]

Jah, nismo vsi moški takšni packi kot tvoj brat! :)))
Hčerkam je moški model ponavadi oče, še sreča, da si izbrala “atipičnega moškega”, ki so tako redki. 😀 Predstavljaj si, da bi bil vsaj malo podoben očetu ali bratu… Groza… :)))[/quote]

Ma saj moj brat je drugače ful faca. Imamo pa zdaj tudi nekaj zelo simaptičnih produktov njegovih aktivnosti in ne bi imela nič proti, če bi jih imel še več. Imam super nečake.

Drugače pa mislim, da sem jaz zase zelo dobro izbrala. Moja mama pravi, da je v določenih stvareh podoben mojemu očetu. 🙂

Ah, se bi moral ustaliti, zakaj ga nisi za ušesa, da bi imel samo z eno otroke? 🙂
Ampak kaj, če je menda izrezan oče? Jah, dobro, da si ti po materi.. :))

Ah, se bi moral ustaliti, zakaj ga nisi za ušesa, da bi imel samo z eno otroke? 🙂
Ampak kaj, če je menda izrezan oče? Jah, dobro, da si ti po materi.. :))[/quote]

Samo z eno ima otroke. Pa kolikor mi je znano je tudi moj edini brat. Mojega očeta pa prosim pusti pri miru.

Niso vse ženske svetnica kot tvoja in moja mati, ON! :)))
Tisti, ki “naskakujejo”, se morajo oprijeti “naskakovalnika”. 😀
Mogoče imajo te zgrešen naravni cikel? :)))) Narava dela pri obeh spolih! ;)[/quote]Kdo bi vedal kaj je tu zgrešeno. 🙂

Matjazkovo citiranje je ziher…. 😀

Ampak kaj, če je menda izrezan oče? Jah, dobro, da si ti po materi.. :))[/quote]

Samo z eno ima otroke. [/quote]

Kako samo z eno? Potem pa ne vem, če je pravi moški… 🙂
Ampak mogoče je še kje kaj podtaknil, saj ti veš, kakšni smo moški, menda? ;))

Samo z eno ima otroke. [/quote]

Kako samo z eno? Potem pa ne vem, če je pravi moški… 🙂
Ampak mogoče je še kje kaj podtaknil, saj ti veš, kakšni smo moški, menda? ;))[/quote]

Od vsakega vašega “youknowwhat” pa tudi ne rata otrok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close