Debate o nezvestobi
Kakšna boječka si ti….ne upaš odgovoriti na preprosto vprašanje.[/quote]
Zakaj si ne bi upal odgovoriti na vprašanje, na katerega itak noben ne pozna odgovora? :))
Samo smiselno se mi ne zdi. In vprašanje sploh ni preprosto. :)[/quote]
bod desc pa antilopi daj ultimat kdaj kje in kako jo boš na.te.gnil … tukaj, v tej temi … pa, da vidimo kdo ima jajca ali jajčnike … dripca brezvezna — realizacijo objavita s slikami, clipom tukaj, v tej temi
Kakšna boječka si ti….ne upaš odgovoriti na preprosto vprašanje.[/quote]
Zakaj si ne bi upal odgovoriti na vprašanje, na katerega itak noben ne pozna odgovora? :))
Bi ti načelno vztrjaal pri Petrinih piškotih ali bi se pregrešil, če bi ti zadišala pita, ki se ponuja pred tabo in nihče te ne bi videl, pa tudi Petrea ne bi zvedela, da si malce zagrizel vanjo? 🙂
Bi ti načelno vztrjaal pri Petrinih piškotih ali bi se pregrešil, če bi ti zadišala pita, ki se ponuja pred tabo in nihče te ne bi videl, pa tudi Petrea ne bi zvedela, da si malce zagrizel vanjo? :)[/quote]
Bikini, a to midva njemu postavljava sugestivno ali kapciozno vprašanje? Če se lahko malo pohecam na račun najinega “foha”…:)))
Bi ti načelno vztrjaal pri Petrinih piškotih ali bi se pregrešil, če bi ti zadišala pita, ki se ponuja pred tabo in nihče te ne bi videl, pa tudi Petrea ne bi zvedela, da si malce zagrizel vanjo? :)[/quote]
Kaj takega bi si tudi lahko poiskal zdaj, če bi imel to željo, na skrivaj logično. Ne iščem tega. Nikoli nisem, ko sem v bil v zvezi.
…
@Bikini_ : jutri ob 20:00 te poberem pred Emporiuom … in peljem na razupiti f.u.k plac v kolici LJ, kjer te na.tegn.em … imaš jajčnike ali samo lupetaš?? — odgovoriš lahko tukaj ali na ZS … rezultat bom objavil tukaj ☺
Kaj takega bi si tudi lahko poiskal zdaj, če bi imel to željo, na skrivaj logično. Ne iščem tega. Nikoli nisem, ko sem v bil v zvezi.[/quote]
Saj ne gre za to, da človek to išče. Samo od sebe pride.
No, kolikor jaz opažam, ostajajo v takšnih primerih bolj zvesti tisti, ki se jim takšne priložnosti redno ponujajo in zanje izgubijo čar, postanejo nezanimive. Tisti, ki se jim greh s “sanjsko” žensko ali moškim ponudi enkrat na sto let ali enkrat v življenju, pa se težko uprejo.
Jaz ne bi za nikogar dala roke v ogenj, da bo ostal večno zvest. Pa poroka gor ali dol. Življenje je dolgo in nepredvidljivo. Marsikaj se lahko zgodi in biti z nekom ne pomeni še lastiti si ga.
Kaj takega bi si tudi lahko poiskal zdaj, če bi imel to željo, na skrivaj logično. Ne iščem tega. Nikoli nisem, ko sem v bil v zvezi.[/quote]
Saj ne gre za to, da človek to išče. Samo od sebe pride.
No, kolikor jaz opažam, ostajajo v takšnih primerih bolj zvesti tisti, ki se jim takšne priložnosti redno ponujajo in zanje izgubijo čar, postanejo nezanimive. Tisti, ki se jim greh s “sanjsko” žensko ali moškim ponudi enkrat na sto let ali enkrat v življenju, pa se težko uprejo.
Jaz ne bi za nikogar dala roke v ogenj, da bo ostal večno zvest. Pa poroka gor ali dol. Življenje je dolgo in nepredvidljivo. Marsikaj se lahko zgodi in biti z nekom ne pomeni še lastiti si ga.[/quote]
Ni res. Človek to išče. Samo od sebe nič ne pride. Še dež ne. 🙂 Razlika je, če si ti na skrivaj nečesa želiš, pa tega ne iščeš ali pa si tega sploh ne želiš. Kdor si na skrivaj dobi, tudi izkoristi priložnost, eno ali edino. Kdor si ne želi, se lahko upre stotim.
popravek: Kdor si na skrivaj ŽELI, tudi izkoristi priložnost, eno ali edino. Kdor si ne želi, se lahko upre stotim.
Če se nekdo 100% drži svojega načela, da je treba čim več ljudi prevarati, je potem vseeno zvest in pameten ? :)[/quote]
očitno si ti en velik prevarant…takoj si potegnil na plano eno od svojih načel al kaj?[/quote] @ X6 tudi ti pripelji svojo fu.ka.čico juti b 20h pred Emporiu ob 20h … če jo imaš — zmorem tudi njo
očitno si ti en velik prevarant…takoj si potegnil na plano eno od svojih načel al kaj?[/quote] @ X6 tudi ti pripelji svojo fu.ka.čico juti b 20h pred Emporiu ob 20h … če jo imaš — zmorem tudi njo[/quote]
veš kaj..najboljš da nategneš samega sebe…boš imel vso noč kaj počet…
ps.
uživam v samskem življenju brez mesenega poželjenja….itak je fuk precenjen in nima globjega pomena….nekoristna dejavnost ki se je poslužujejo nesamozavestni in zafrustrirani ljudje
@ X6 tudi ti pripelji svojo fu.ka.čico juti b 20h pred Emporiu ob 20h … če jo imaš — zmorem tudi njo[/quote]
ps.
uživam v samskem življenju brez mesenega poželjenja….itak je fuk precenjen in nima globjega pomena….nekoristna dejavnost ki se je poslužujejo nesamozavestni in zafrustrirani ljudje[/quote]
ojej a tudi navadna pi.č.ke nimaš za dilanje za drin .. heh — sploh nisi v štosu med desci ☺
ps.
uživam v samskem življenju brez mesenega poželjenja….itak je fuk precenjen in nima globjega pomena….nekoristna dejavnost ki se je poslužujejo nesamozavestni in zafrustrirani ljudje[/quote]
ojej a tudi navadna pi.č.ke nimaš za dilanje za drin .. heh — sploh nisi v štosu med desci ☺[/quote]
še vedno boljš kot da bi moledoval neznake na monu za milostni šus v jajca
ojej a tudi navadna pi.č.ke nimaš za dilanje za drin .. heh — sploh nisi v štosu med desci ☺[/quote]
še vedno boljš kot da bi moledoval neznake na monu za milostni šus v jajca[/quote]
dripec – pojma nima, kaj si natipkal
Ampak jaz še nisem vido ženske ki bi ji zvestoba pomenila spolno svobodo partnerja 😛
verjetno je kakšna ampak jih je zelo malo (premalo)… Moški fejkajo/mo željo po samo enem, tudi če je morda nekaj časa resnično prisotna (mesecev ALI let) ampak v resnici si prej ali slej zaželimo še kakšne ker nam je to v naravi.
Marko, kaj misliš, kolikšen procent ljudi bi ostalo zvestih, če bi imeli priložnost prevarati partnerja z neko osebo, ki je nikoli več ne bodo srečali niti ni možnosti, da bi partner izvedel za varanje? Čisto teoretično te vprašam?[/quote]
Ne vem, če je smiselno se spraševati o teoretičnih stvareh, ki se v realnosti ne zgodijo (vsem).[/quote]
Kaj pa če se zgodi vsakemu pa on tega samo ne doume opazi ali zazna?
Ne gre se zato kaj iščeš ali ne… jaz lahko zdaj 100x rečem da nekaj ne iščem in če nebom 2 dni drkal in bom 2 dni zaprt z ženskami bom hoto kero nategnit tudi če bi mel partnerko… to je ravno to…. ker si moški pač zaželi če mu je kera fukiš…. in to si zaželimo VSI moški z ZDRAVIM nivojem testosterona in močnim libidom… takim kot je X6 ki fukajo z bogom in onanira za njih Devica Marija ne štejemo.
Problem je v tem ker univerzalno gledano je ženski spolno občevanje z drugo ženske pomen nezvestobe moškemu pa ne nujno, ker mi LAHKO ločimo med spolnim užitkom in ”ljubeznijo” in zvestobo….
Ampak za mene se pojavi eno tako zanimivo vprašanje pri ženski logiki namreč ČE je za ženske seks z drugo žensko dokaz NE-ljubezni do moškega ali ni potem VSAKIČ ko ženska ODKLONI seks z svojim partnerjem dokaz NE-ljubezni do partnerja…. ker vsaka stvar kot ta mora imet 2 konca….
In zanimivo kako ženske to rade pozabijo 🙂
Ampak jaz še nisem vido ženske ki bi ji zvestoba pomenila spolno svobodo partnerja 😛
verjetno je kakšna ampak jih je zelo malo (premalo)… Moški fejkajo/mo željo po samo enem, tudi če je morda nekaj časa resnično prisotna (mesecev ALI let) ampak v resnici si prej ali slej zaželimo še kakšne ker nam je to v naravi.
Ne vem, če je smiselno se spraševati o teoretičnih stvareh, ki se v realnosti ne zgodijo (vsem).[/quote]
Kaj pa če se zgodi vsakemu pa on tega samo ne doume opazi ali zazna?[/quote]
Kaj se zgodi vsakemu, pa tega ne zazna? Če jaz nekaj ne zaznam, je to z razlogom, verjemi. In če zaznam, je spet z razlogom. Če se tebi (ali pa eni bejbi) zdi, da nekaj nisem zaznal, je to mogoče samo zato, ker sem jaz želel, da tako izpade. 😉
Tudi o torti ne razmišljaš vsak dan. Pa morda, pravim morda, se ti bodo pa ob pogledu nanjo pocedile sline in si jo boš poželel.Še posebej, če boš sestradan. 🙂
In ne verjamem, da si ti kaj drugačen od ostalih moških, vključno z mojim.[/quote]
Hja, če pa tega ne verjameš, potem pa je to “problem” le tebe in tvojega. :)) Pomembno je, da verjameš vase. Jaz tudi za drugega ne morem dati roko v ogenj. Ampak to še ne pomeni, da bom zaradi tega hopsnil po torti, ki bo zgledala slastno. Sicer pa jo dobim doma, različnih okusov. :))
Kaj pa če se zgodi vsakemu pa on tega samo ne doume opazi ali zazna?[/quote]
Kaj se zgodi vsakemu, pa tega ne zazna? Če jaz nekaj ne zaznam, je to z razlogom, verjemi. In če zaznam, je spet z razlogom. Če se tebi (ali pa eni bejbi) zdi, da nekaj nisem zaznal, je to mogoče samo zato, ker sem jaz želel, da tako izpade. ;)[/quote]
Nič ni to z razlogom… pomeni da si prevlki neodzivni bik ki ne zazna možnosti za varanje ki jo IMA VSAK! (gre se za tisto kar praviš da je bv odgovorit ker se ne zgodi vsakemu) zgodi se vsakemu samo če ti ne zaznaš priložnosti ne pomeni da je ni pomeni da ti MISLIŠ ali MENIŠ da je ni….
vidim da tvoja lastna filozofska logika retroaktivno ne deluje na tebi 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.