Čustveni prevaranti
Frigidna ženska nima ravno nekih seksualnih potreb…Kako je lahko potem takšna ženska nezadovoljena, če pa ji niti ni do seksa ? 🙂
Iz napisanega sklepam, da ti vse gledaš le skozi seks. Kar je seveda tipično za avanturiste…Vendar pa resna veza ne temelji le na seksu, čeprav je seks bistvenega pomena.
Ponavadi seksualnost zamre zaradi nekih drugih nerešenih težav in konfliktov.[/quote]
Vse se vrti okoli seksa. Če seks štima po tem vse štima. To je nekakšno nenapisano pravilo.
Sedaj, če vsega tega ne dobijo doma gredo pa okol iskat, a ne? ;)[/quote]
ene morda iščejo, druge samo kaj najde in tretje … te se sicer rade po prsih potrkajo zaradi svoje “morale” in “požrtvovalnosti” za družino. Zagrenjenost pa vendar ostaja.[/quote]
Boom, a ti morda potrebuješ kak nasvet, kako pregnati to zagrenjenost? Nekam si mi skrivnosten. Kar pogumno, ni hudič, da ne bo en nasvet pravi. 😉 🙂
Frigidna ženska nima ravno nekih seksualnih potreb…Kako je lahko potem takšna ženska nezadovoljena, če pa ji niti ni do seksa ? 🙂
Iz napisanega sklepam, da ti vse gledaš le skozi seks. Kar je seveda tipično za avanturiste…Vendar pa resna veza ne temelji le na seksu, čeprav je seks bistvenega pomena.
Ponavadi seksualnost zamre zaradi nekih drugih nerešenih težav in konfliktov.[/quote]
Vse se vrti okoli seksa. Če seks štima po tem vse štima. To je nekakšno nenapisano pravilo.[/quote]To se pa še jaz strinjam saj če želiš seksat z nekom moraš prej pošimat “vse” ostalo….. 😉
Nisem vedel da si ti na naši strani…. evelinaena 😉 :))))
To se pa še jaz strinjam saj če želiš seksat z nekom moraš prej pošimat “vse” ostalo….. 😉
Nisem vedel da si ti na naši strani…. evelinaena 😉 :))))[/quote]
Na čigavi strani naj bi bila? Na tvoji? Fuj.[/quote]
a zdaj ti pa seks ni več pomemben? Ti pa hitro menjaš načela, huh. :))
ene morda iščejo, druge samo kaj najde in tretje … te se sicer rade po prsih potrkajo zaradi svoje “morale” in “požrtvovalnosti” za družino. Zagrenjenost pa vendar ostaja.[/quote]
Da bi vse kar si izpostavil izživela z nekom v zvezi pa ni možno? Tam je lahko vsaka le zagrenjena le časovna enota kdaj je drugačna v zvezi kjer je njegova osnova zgolj seks oz njen poglavitni faktor? :/
Ja pol pa res nima smisla, kajne?[/quote]
Seveda je možno. Čeprav pri tistih, ki seksualnost potiskajo bolj v ozadje ostalih pogojev, bolj teoretično.
Boom, a ti morda potrebuješ kak nasvet, kako pregnati to zagrenjenost? Nekam si mi skrivnosten. Kar pogumno, ni hudič, da ne bo en nasvet pravi. 😉 :)[/quote]
Ah, saj ni treba, saj že vem. Piškote moram hvalit.
Glede na to, da je vedno več zagrenjenih ljudi..A to pomeni, da vedno manj seksamo ali pa je razlog mogoče kje drugje ?
Če bi na primer odpravili vse ovire in uvedli seks brez meja, da imamo neke vrste orgijo na državnem nivoju…A mislite, da bi potem bili manj zagrenjeni in polni sreče ? :)[/quote]
Morda. Včasih je veljal rek, da bi bilo na svetu manj vojn, če bi malo več seksali. Na žalost pa so najvišji politiki večinoma bili v letih, ko “ded’c ne more”. Če bi bil Američan, bi talrat definitivno še enkrat volil Clintona.
Branje tegale posta priporočam vsem ženskam, ki imajo težave pri izvajanju Keglovih vaj za krepitev mišic medeničnega dna. Če te pošteno tišči lulat in prebereš tole, ne moreš drugače, kot da stisneš.[/quote]
No ja, no … če bereš poste od nekaterih tu, bi si lahko mislil, da ima celo prav. Glede ženskih težav z nekontroliranim lulanjem pa je po mojem podobno kot pri pipetah. Tudi te imajo po eno luknjo zgoraj in spodaj in če je zgornja zaprta, tudi spodaj nič ne teče. Držat zgornjo luknjo zaprto, je pa za marsikatero žensko veliko večji problem. :-))))))))
Branje tegale posta priporočam vsem ženskam, ki imajo težave pri izvajanju Keglovih vaj za krepitev mišic medeničnega dna. Če te pošteno tišči lulat in prebereš tole, ne moreš drugače, kot da stisneš.[/quote]
No ja, no … če bereš poste od nekaterih tu, bi si lahko mislil, da ima celo prav. Glede ženskih težav z nekontroliranim lulanjem pa je po mojem podobno kot pri pipetah. Tudi te imajo po eno luknjo zgoraj in spodaj in če je zgornja zaprta, tudi spodaj nič ne teče. Držat zgornjo luknjo zaprto, je pa za marsikatero žensko veliko večji problem. :-))))))))[/quote]
Ja, vem ja. Zadnji “posnetek”, ki ga imam pri tebi je tisti, ko si splezal na ženo, in medtem ko si se ti naprezal, je jamrala, da bi bil že čas, da pobeliš strop. Cccc … Ene ženske res ne znajo držati zgornje luknje zaprte, kaj češ … 😉
Sploh me ne preseneča, da je ta prispevek napisal najbolj prizadet, osiromašen vseh emocij, notranje topline, prikrajšan za videti dobro v ljudeh ipd. Samo tak človek lahko piše o drugih na način, da povzdiguje sebe. A vendar to ni zdravilo, še vedno si (boš) sam v svojem svetu. Ne zato, ker si poseben, ampak tako zelo zagrenjen.
Zakaj pa potem ne seksamo več, če je to zdravilo ?
Saj (zaenkrat) ni zakonske omejitve ali davka na seks. 🙂
To pomeni, da so omejitve v nas in se ne gre le za goli seks, ampak so potrebni še kakšni drugi pogoji, da smo z nekom intimni. Seks ni univerzalno zdravilo, ki bi ozdravilo depresivno družbo, ampak je takšno depresivno stanje le posledica napačnih družbenih prepričanj in vrednot.
Mogoče pa smo tako zelo zdravi, da sploh ne rabimo (kot družba, pustimo posameznike) več seksa (kot zdravilo). :))
Pa kaj ti si res tako trd?
Nobena ženska ne “seksa vse povprek”. Zato sem to dal v narekovaje.
Kar trdim, je sledeče: punca, ki dobro zgleda in je kot mlada uživala recimo za tvoje pojme razuzdano življenje ( ti nisi ravno naklonjen seksu izven zvez ) dobi brez problema tudi resnega partnerja zase, ko/če si tega pač želi.[/quote]
Dobi naivnega bedaka za partnerja ali takšnega kot je ona sama. Od kje pa tebi ideja, da “razuzdanke” vedno dobro izgledajo? Mislim, da dejstvo, ali je neka ženska “lahka” (ve se v kakšnem pomenu besede), ni odvisno od njenega izgleda, je pa res, da če je lepša, lažje dobi moškega.
Zanimivo je, da poznam kar nekaj babjekov, ki so daleč od lepotcev. Zelo čedni moški pogosto niso babjeki (verjetno zaradi izbirčnosti :)).
Meni je to povsem razumljivo in logično. Nekdo, ki je v zvezi (poročen ali ne, tu ne igra vloge), deli s partnerjem vse aspekte življenjskih situacij in prihaja v stik s celo paleto čustev kot tudi z lastnimi. Avanturist deli z drugo osebo samo del sveta (svojega in njenega), si vzame samo tiste pozitivne dele. Ko mu ne ustreza (ali ji, moški spol je tle generičen – za sloveniste 😉 odide.
Ko nekemu paru ne gre, se skušata pomenit in predelat in jima opcija odhoda ni v prvem planu. Je tud logično in pričakovano, da se veze, zakoni razdrejo (še bolje, da se kot da bi vztrajali v nečem mrtvem). Zakaj folk vztraja? Iz različnih vzrokov. V prvi vrsti zato, ker so tega odnosa navajeni.
In ne štekam nečesa. Če si ti zadovoljen s svojim načinom življenja, zakaj te tako iritira, da pa nekdo drug opeva svojega? A bi morali bit vsi enaki al kako?
Forum je zaprt za komentiranje.