Čustveni prevaranti
Tega jih je pa strah oz ne prenesejo zavrnitve, ker sebe dojemajo kot nekaj večvrednega in jim je ženska kriva, da je on zavrnjen…. in dokler imajo to logiko v glavi je prav, da so zavrnjeni.[/quote]
nevem če glih tak….. pomoje je prej da sebe dojemajo kot ne dovolj dobrega 😛
Lih taki, kot si ti, ne vejo o čem govorijo. V celem lajfu si spoznal eno žensko, s katero si se kasneje poročil. In zdaj si ti bolj izkušen od mene. Aja, v čem točno ? O prilagajanju na eno in isto žensko x let ? Sploh se ne pogovarjamo o tem. Jaz niti nimam namena 10 let prenašat eno in isto žensko, ker se je bom že po 2eh letih naveličal. Tradicionalno življenje je zame pre-dolgočasno, to je tvoje področje.
Tega jih je pa strah oz ne prenesejo zavrnitve, ker sebe dojemajo kot nekaj večvrednega in jim je ženska kriva, da je on zavrnjen…. in dokler imajo to logiko v glavi je prav, da so zavrnjeni.[/quote]
nevem če glih tak….. pomoje je prej da sebe dojemajo kot ne dovolj dobrega :P[/quote]To je v zavednem delu, v nezavednem pričakujejo, da jim bo ugodeno na vsako njihovo besedo. Tako njihov nastop izpade kot neko hvalisanje in sploh nimajo posluha za sogovornika in to je odbijajoče.
Kaj bo ženska s takim, ki ji ne zna prisluhnit, ki vidi samo sebe?
On_ ne se tolažit prosim o tem kdo je ne-luzer in kdo je luzer……
Sicer se ne strinjam vsem z Sadnim kar je zgoraj napisal ampak tvoj izkrivljen pogled na to je pa itak katastrofalen!
ko boš doumel da ni cilj lajfa bit v nezanimivi zvezi za katero meniš da je zanimiva ker se vsake tolko skregata in potem kao ti popustiš in se prilagajaš boš razumel Sadnega 🙂
Lih taki, kot si ti, ne vejo o čem govorijo. V celem lajfu si spoznal eno žensko, s katero si se kasneje poročil. In zdaj si ti bolj izkušen od mene. Aja, v čem točno ? O prilagajanju na eno in isto žensko x let ? Sploh se ne pogovarjamo o tem. Jaz niti nimam namena 10 let prenašat eno in isto žensko, ker se je bom že po 2eh letih naveličal. Tradicionalno življenje je zame pre-dolgočasno, to je tvoje področje.[/quote]
Pa nobena v tem času ne bo zanosila? Dobro si ti to splaniral.
Lih taki, kot si ti, ne vejo o čem govorijo. V celem lajfu si spoznal eno žensko, s katero si se kasneje poročil. In zdaj si ti bolj izkušen od mene. Aja, v čem točno ? O prilagajanju na eno in isto žensko x let ? Sploh se ne pogovarjamo o tem. Jaz niti nimam namena 10 let prenašat eno in isto žensko, ker se je bom že po 2eh letih naveličal. Tradicionalno življenje je zame pre-dolgočasno, to je tvoje področje.[/quote]
Pa nobena v tem času ne bo zanosila? Dobro si ti to splaniral.[/quote]Kake veze pa ima nosečnost s tem, da se jo bo on naveličal? Načevlja jo lahko v vsakem primeru…..
Ni tako preprosto, kot želiš sam prikazati.
Izbirčen je ponavadi tisti, ki ni z ničemer zadovoljen. Zaradi nekega notranjega odpora. Kot otrok, ki ne bi ne enega in ne drugega…Zato izbere le eno ali dve stvari ter meni, da je boljši in bolj uspešen, ker mu je vedno uspelo izsiliti eno stvar.
Ravno zato tisti, ki ni izbirčen, preizkusi več stvari in dobi več izkušenj.
Se strinjam.
Podobno, kot če se več let le voziš skozi neka mesta in države ter si jih ogleduješ skozi okno ter rečeš kje vse si že bil in veš kako je tam živeti….:)
nevem če glih tak….. pomoje je prej da sebe dojemajo kot ne dovolj dobrega :P[/quote]To je v zavednem delu, v nezavednem pričakujejo, da jim bo ugodeno na vsako njihovo besedo. Tako njihov nastop izpade kot neko hvalisanje in sploh nimajo posluha za sogovornika in to je odbijajoče.
Kaj bo ženska s takim, ki ji ne zna prisluhnit, ki vidi samo sebe?[/quote]
Ma daj kaj ti pametuješ, če še v življenju nisi flirtal z random žensko ?
Strah te je in nisi navajen na takšne in podobne situacije, zato, ker si se prvič znašel v njih. Lahko že v naprej pričakuješ odgovor NE, pa se ti bodo še vedno tresle noge, ko boš korakal do nje. Probaj, potem pa pametuj imbecil.
Ni tako preprosto, kot želiš sam prikazati.
Izbirčen je ponavadi tisti, ki ni z ničemer zadovoljen. Zaradi nekega notranjega odpora. Kot otrok, ki ne bi ne enega in ne drugega…Zato izbere le eno ali dve stvari ter meni, da je boljši in bolj uspešen, ker mu je vedno uspelo izsiliti eno stvar.
Ravno zato tisti, ki ni izbirčen, preizkusi več stvari in dobi več izkušenj.
Se strinjam.
Podobno, kot če se več let le voziš skozi neka mesta in države ter si jih ogleduješ skozi okno ter rečeš kje vse si že bil in veš kako je tam živeti….:)[/quote]
Saj se ne rabiš vozit. Na TV lahko vidiš predstavitev marsikaterega kraja – zadnjič sem bila na Korziki. :))))) Imajo zanimivo železnico, vlaki so še slabši od naših. 🙂
Torej, junferji so zavrnjeni, ker se imajo za večvredne od žensk.
Bože mili, česa vsega eni ne spravite skupaj.
Daj to raztolmači tvojemu kolegu in mu priporoči naj neha zganjat ta safr, ker nima razloga zanj, razen svojega infantilnega razmišljena, ki v zunanjem svetu ne pali tako kot pri njegovi mamici 😉
Copatarji, ki čakajo, da jih ena pobere, so kronični primer nezbirčnosti. V bistvu so vzeli prvo, ki je pokazala zanimanje za njih. To ni zbirčnost. To je odsotnost zbirčnosti.
Zbirčnost, neka osnovna je, da greš z 30 ženskami na prvi zmenek. Z 20-imi na 2 zmenka. Z 10 seksaš. S 3 imaš morda daljše razmerje. Z eno se poročiš.
To je zbirčnost. Ne pa da čakaš, da te ena zagleda in pobere.
Izbirčen je bilo mišljeno do zdrave mere izbirčen. Izbral si boš žensko, pri kateri imaš občutek, da sta se dobro ujela, ostale, ki ti niso izpadle dovolj zanimive, boš pa odpikal. Samo to je. Nek šizofrenik, ki presedi pred računalnikom večino dneva in bolj malo hodi ven, si pa ne bo niti dal priložnosti spoznat kompatibilno žensko. Še takrat ko bo naletel na njo, ne bo upal besede spregovorit niti besedice in na koncu zamočil.
Bože mili, česa vsega eni ne spravite skupaj.[/quote]
ja nekako takole pravijo da je (no vsaj On_)
Tip ki hoče fukat ker je potrebn ne fuka ker se ma za večvrednega in je zavrnjen LOL
hmmm nekako bi si upal it stavit da je Sadni položil več žensk kot ti pa čeprav je verjetno tam nekje pol mlajši od tebe :))))
nevem pri komu pol pali …..
Kakorkoli ….. tvoje sklepanje ima čudno osnovo kot sem napisal zgoraj.
ne prideš do logike… ker če tip hoče seksat pol je pička njegov NAJVREDNEJŠA ”boginja” in se ji ”podreja” in ne misli da je VEČVREDEN od nje….
razmišljanje kot ga imaš ti je pa totalno diametralno nasprotje ampak je problem ker ustvari diametralno nasprotje tudi v osebah o katerih govorima in kar ti je lepo prikazal Spider
Bože mili, česa vsega eni ne spravite skupaj.[/quote]JA!
Imajo se celo za večvredne od celega sveta, ne samo od žensk. Sploh na ženske gledajo kot na objekt s katerim je možno izgubit junfer in ne kot na osebo s katero bi lahko imeli nek odnos. In to se skozi pogovor čuti in katera ne želi bit zgolj “na brojnom stanju” ga logično zavrne.
SEm pa prepričan, da jih je mnogo tudi takih, ki seksajo zgolj zaradi “užitka”, taka mu ga pa z užitkom sname…., če je to njen užitek, snemat junferje… 😉
Junferji se imajo za večvredne od žensk, zato so junferji; jebachi pa se po tvoje tudi imajo za večvredne od žensk, zato so jebachi.
Junferjem nič ne rata KER se imajo za večvredne, jebachem pa rata, a glej ga zlomka, tudi oni s eimajo za večvredne, po tvojih pripovedih.
Oprosti, ampak to je preveč celo zame, mi znaš razložiti ta nesmisel?
Junferji se imajo za večvredne od žensk, zato so junferji; jebachi pa se po tvoje tudi imajo za večvredne od žensk, zato so jebachi.
Junferjem nič ne rata KER se imajo za večvredne, jebachem pa rata, a glej ga zlomka, tudi oni s eimajo za večvredne, po tvojih pripovedih.
Oprosti, ampak to je preveč celo zame, mi znaš razložiti ta nesmisel?[/quote]
Tole ti lahko razloži SAMO papež po posvetu z Bogom…. pa še onadva bosta rabla 2 dni 😛
Forum je zaprt za komentiranje.