Čustveni prevaranti
Super?? Folk se hodi tja kazat in se pretvarjat, da so oh in sploh naj naj v vseh pogledih…vsaj meni ta lokal tako deluje :/[/quote]
Tak lokal je nasproti temu.. čez cesto. Irish pa je čist ok in njegovi gostje tudi.[/quote]
Potem pa gostje iz Irisha opazujejo (ocenjujejo) one tja čez, ki se hodijo samo kazat. Saj ni čudno, da so ga postavili nasproti čez cesto. 🙂
Nasvetek: ne pozabi pred tem slečti hlačk :))))[/quote]
V takem vremenu, sneg, dež, žled,…?
Seba, lepo je bilo, dokler je trajalo – cela 2 zasebna sporočila. :)))) Še z moderatorjem več komuniciram.[/quote]
Ko bo bivši pozabljen pa naprej. Se mi te ne da tolažit 🙂
Nasvetek: ne pozabi pred tem slečti hlačk :))))[/quote]
Seba, lepo je bilo, dokler je trajalo – cela 2 zasebna sporočila. :)))) Še z moderatorjem več komuniciram.[/quote]
Eh iz obupa in zarad depre mi ne skakat v objem. Če si pa to želiš zares, pol pa upoštevaj gornji nasvet vremenu navkljub 🙂
Eh iz obupa in zarad depre mi ne skakat v objem. Če si pa to želiš zares, pol pa upoštevaj gornji nasvet vremenu navkljub :)[/quote]
Prav, pol pa nič. :))) Kaj č’mo, tangice so naju spravile narazen. Mogoče bodo film o tem nekoč posneli. :))
Eh iz obupa in zarad depre mi ne skakat v objem. Če si pa to želiš zares, pol pa upoštevaj gornji nasvet vremenu navkljub :)[/quote]
Prav, pol pa nič. :))) Kaj č’mo, tangice so naju spravile narazen. Mogoče bodo film o tem nekoč posneli. :))[/quote]
No, upam da bosta vsaj v njemu tudi zaigrala, tako bo vsaj z dodatnimi razlogi gledljiv 🙂
Prav, pol pa nič. :))) Kaj č’mo, tangice so naju spravile narazen. Mogoče bodo film o tem nekoč posneli. :))[/quote]
Ali pa počakava do otoplitev.. pomlad se bliža, poletje pa tudi 🙂
Ali pa počakava do otoplitev.. pomlad se bliža, poletje pa tudi :)[/quote]
Ne bodi naiven, pričakovani letni časi niso garancija za toploto, vročino 🙂 Antilopa, ti se kar žrtvuj že danes, bosta tako oba prišparala na času 🙂
Raje potolažiš sebe a ne? Ajaj, ko bi lahko en drugega, če bi bil malo bolj iznajdljiv.
Forum je zaprt za komentiranje.