Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

Super?? Folk se hodi tja kazat in se pretvarjat, da so oh in sploh naj naj v vseh pogledih…vsaj meni ta lokal tako deluje :/[/quote]
Tak lokal je nasproti temu.. čez cesto. Irish pa je čist ok in njegovi gostje tudi.[/quote]

To je meni vse isto :))))

Seba, spet nekaj bluziš. :))[/quote]

Antilopa zdej si pa ti ko ena foušljivka iz SČ, ker sem te zavrnil :)[/quote]

O madona, čist si me spravil v depro. Se mi zdi, da se bom kar enTipu vrgla v objem. :)))

Antilopa zdej si pa ti ko ena foušljivka iz SČ, ker sem te zavrnil :)[/quote]

O madona, čist si me spravil v depro. Se mi zdi, da se bom kar enTipu vrgla v objem. :)))[/quote]

Nasvetek: ne pozabi pred tem slečti hlačk :))))

Antilopa ne bo druge 🙂

Drugače pa tudi meni je irish pub ok preprost lokal in ok ženske :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Super?? Folk se hodi tja kazat in se pretvarjat, da so oh in sploh naj naj v vseh pogledih…vsaj meni ta lokal tako deluje :/[/quote]
Tak lokal je nasproti temu.. čez cesto. Irish pa je čist ok in njegovi gostje tudi.[/quote]
Potem pa gostje iz Irisha opazujejo (ocenjujejo) one tja čez, ki se hodijo samo kazat. Saj ni čudno, da so ga postavili nasproti čez cesto. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

O madona, čist si me spravil v depro. Se mi zdi, da se bom kar enTipu vrgla v objem. :)))[/quote]

Nasvetek: ne pozabi pred tem slečti hlačk :))))[/quote]

V takem vremenu, sneg, dež, žled,…?

Seba, lepo je bilo, dokler je trajalo – cela 2 zasebna sporočila. :)))) Še z moderatorjem več komuniciram.

Ja ne vem a ste res tukaj sami zapečkarji?

Ja ni čudno, da vas je prišlo tako malo zadnjič ko smo se dobili na Brodu in šli na veselico h Jazbinšku 🙂

[/quote]

Kar se mora se mora…če želiš, da bo trajalo 🙂

Seba, lepo je bilo, dokler je trajalo – cela 2 zasebna sporočila. :)))) Še z moderatorjem več komuniciram.[/quote]

Ko bo bivši pozabljen pa naprej. Se mi te ne da tolažit 🙂

Zakaj bi se kdo hoto družit z večino takih pacientov kot so tu gori 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Seba, lepo je bilo, dokler je trajalo – cela 2 zasebna sporočila. :)))) Še z moderatorjem več komuniciram.[/quote]

Ko bo bivši pozabljen pa naprej. Se mi te ne da tolažit :)[/quote]

Nah, vzela te bom za poročno pričo, če te bivša žena ni preveč oskubila. :)))))

Ne maram narodno-zabavne muzike. 🙂

Eh iz obupa in zarad depre mi ne skakat v objem. Če si pa to želiš zares, pol pa upoštevaj gornji nasvet vremenu navkljub 🙂

Ne maram narodno-zabavne muzike. :)[/quote]

Tudi jaz ne. :))

Ne maram narodno-zabavne muzike. :)[/quote]

Tudi jaz ne. :))[/quote]

Jaz je tudi ne prebavljam prav alergična sem nanjo….bruh!!!!

Eh iz obupa in zarad depre mi ne skakat v objem. Če si pa to želiš zares, pol pa upoštevaj gornji nasvet vremenu navkljub :)[/quote]

Prav, pol pa nič. :))) Kaj č’mo, tangice so naju spravile narazen. Mogoče bodo film o tem nekoč posneli. :))

Tudi jaz ne. :))[/quote]

Jaz je tudi ne prebavljam prav alergična sem nanjo….bruh!!!![/quote]

Cveteli so beli kostanji…..Bila sva mlada oba, ko skup’ na MON sva prišla….:))

Eh iz obupa in zarad depre mi ne skakat v objem. Če si pa to želiš zares, pol pa upoštevaj gornji nasvet vremenu navkljub :)[/quote]

Prav, pol pa nič. :))) Kaj č’mo, tangice so naju spravile narazen. Mogoče bodo film o tem nekoč posneli. :))[/quote]

No, upam da bosta vsaj v njemu tudi zaigrala, tako bo vsaj z dodatnimi razlogi gledljiv 🙂

Prav, pol pa nič. :))) Kaj č’mo, tangice so naju spravile narazen. Mogoče bodo film o tem nekoč posneli. :))[/quote]
Ali pa počakava do otoplitev.. pomlad se bliža, poletje pa tudi 🙂

Ali pa počakava do otoplitev.. pomlad se bliža, poletje pa tudi :)[/quote]

Ne bodi naiven, pričakovani letni časi niso garancija za toploto, vročino 🙂 Antilopa, ti se kar žrtvuj že danes, bosta tako oba prišparala na času 🙂

Raje potolažiš sebe a ne? Ajaj, ko bi lahko en drugega, če bi bil malo bolj iznajdljiv.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj čem, sem pač mlad in naiven 🙂
Zakaj se pa ti tako trudiš?

Jaz je tudi ne prebavljam prav alergična sem nanjo….bruh!!!![/quote]

Cveteli so beli kostanji…..Bila sva mlada oba, ko skup’ na MON sva prišla….:))[/quote]

…kjer spoznala sva, kako neumna sva….
…in da skup paševa…..

Kaj čem, sem pač mlad in naiven 🙂
Zakaj se pa ti tako trudiš?[/quote]

Privoščim ti, da te končno ena osreči ali pa ti njo 🙂

Eh ste čudni sploh ne poznate slovenske scene. Ansambel Mihe Jazbinška igra jazz ne pa narodno-zabavno muziko. Sploh pa bi zraven prišel znani slovenski glasbenik Rafko Irgolič 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close