Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

Ni težava zadet, težava je obdržat ali ohranit stvar tako kot je![/quote]
Se strinjam, vendar tudi zadeti ni vedno lahko. :)) Treba je ob pravem času napisat pravo kombinacijo.[/quote]
Niso vsi zadetki enaki in enakovredni. 🙂
Boljši je zadetek, več časa lahko z njim uživaš.

Se strinjam, vendar tudi zadeti ni vedno lahko. :)) Treba je ob pravem času napisat pravo kombinacijo.[/quote]
Boljši je zadetek, več časa lahko z njim uživaš.[/quote]

To se pa tako bere kot da so zadetki nekaj materialnega in za pojest:). Ni vedno vse odvisno le od zadetka, temveč tudi od tistega, ki strelja:).

Ni težava obdržat, težava je punci izpasti interesanten, če si fat fu*k, brez karizme. Zadaneš lahko večkrat, uživaš vsak let z drugo in se je niti ne trudiš obdržat. Na koncu, kakorkoli obrneš, life is fun in tako ga je tudi treba živeti. Meni npr. še na misel ne pride 10 let prenašat eno in isto žensko.[/quote]

Saj tebe tudi verjetno nobena ne bi mogla tako dolgo prenašat.[/quote]
Ja in ? lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Če niso nekaj materialnega ? 🙂
Morajo pa seveda biti dobri po okusu, pa čeprav niso za pojest. 🙂

Seveda.
Čeprav imajo tisti bolj pogumni, ki več tvegajo, tudi več možnosti za pravi (boljši) zadetek. 🙂

Seveda.
Čeprav imajo tisti bolj pogumni, ki več tvegajo, tudi več možnosti za pravi (boljši) zadetek. :)[/quote]Seba skoz strelja, ne vem pa kako je z njegovimi zadetki al res padejo al se vse odbije od njih….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Boljši je zadetek, več časa lahko z njim uživaš.[/quote]
Eh, eni zadenejo sedmico in so na koncu še večji reveži, kot prej. Tu ni pravil. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

moram rečt da je tale tema top tema za neumne prispodobe…. samo ono o avtu še manjka za žensko kao pa ste zmagali 😉

btw Marko samo glup pacient je lahko po tem ko dobi ”sedmico” še bolj reven…. v kateremkoli pomenu 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic, a ti ne delaš sklece? Tiste, ženske sklece, mislim. :))))

Ni težava obdržat, težava je punci izpasti interesanten, če si fat fu*k, brez karizme. Zadaneš lahko večkrat, uživaš vsak let z drugo in se je niti ne trudiš obdržat. Na koncu, kakorkoli obrneš, life is fun in tako ga je tudi treba živeti. Meni npr. še na misel ne pride 10 let prenašat eno in isto žensko.[/quote]

Saj tebe tudi verjetno nobena ne bi mogla tako dolgo prenašat.[/quote]

Njegovi bivši tudi še na pamet ni prišlo, da bi par mesecev prenašala enega in istega moškega…. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

idi si menjat vložke 🙂

jaz ne rabim 10 min pavze med vsakim sklecom kot zgleda ti 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sadni, ne dovolim ti, da si žaljiv do mene.[/quote]

Dovolim ti, da ga malo po piskrčku mahneš. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Dater, nič bat. Pri ženskah je verjetnost dosti višja, kot pri lotu. Tisto je bil samo primer, da bi morda (ti) razumel, da ne rabijo vsi igrati 10 let, da zadanejo. :))[/quote]
Seveda. Ti si ze s prvo srecko zadel na loteriji. Poznamo. Si nam ze dostikrat razlozil. lol…

To je odgovor, ki ga najrz da vsak, ki je kot devicnik naletel na svojo sedanjo zeno… 😉

idi si menjat vložke 🙂

jaz ne rabim 10 min pavze med vsakim sklecom kot zgleda ti :)[/quote]

Daj no? Saj ne bom nikomur povedala, da ne zmoreš narediti niti enega skleca. Prisežem. :))

idi si menjat vložke 🙂

Daj no? Saj ne bom nikomur povedala, da ne zmoreš narediti niti enega skleca. Prisežem. :))[/quote]

Matkič, imaš morda težave s samomotivacijo in samodisciplino, da moraš sem na forum nakracat, kaj “nameravaš” narediti, da se potem baje res premakneš?

Če je odgovor pritrdilen, si vsekakor “lost case”.

Dater, nič bat. Pri ženskah je verjetnost dosti višja, kot pri lotu. Tisto je bil samo primer, da bi morda (ti) razumel, da ne rabijo vsi igrati 10 let, da zadanejo. :))[/quote]
Seveda. Ti si ze s prvo srecko zadel na loteriji. Poznamo. Si nam ze dostikrat razlozil. lol…

To je odgovor, ki ga najrz da vsak, ki je kot devicnik naletel na svojo sedanjo zeno… ;)[/quote]
V bistvu sem razložil, da nisem zadel s prvo. Ampak ok, samo da te tolaži. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sadni, ne dovolim ti, da si žaljiv do mene.[/quote]

Dovolim ti, da ga malo po piskrčku mahneš. :)[/quote]

Hvala za dovoljenje. Sem pa proti nasilju, zato ne bo nič s tem.

idi si menjat vložke 🙂

Daj no? Saj ne bom nikomur povedala, da ne zmoreš narediti niti enega skleca. Prisežem. :))[/quote]

hvala 🙂 sem ti hvaležen 🙂

S tem imam bistveno manj problemov kot boste kmalu ve mele z leti 😛

Sicer pa je v to temo antilopa prinesla sklece ne jaz 🙂 iz ene čist druge teme 😉 če bi prebrala bi videla no eni preberete pa ste še kar slepi ;))))

hvala 🙂 sem ti hvaležen 🙂

S tem imam bistveno manj problemov kot boste kmalu ve mele z leti 😛

Sicer pa je v to temo antilopa prinesla sklece ne jaz 🙂 iz ene čist druge teme 😉 če bi prebrala bi videla no eni preberete pa ste še kar slepi ;))))[/quote]

Kaj tebe dejansko muči, da leta toliko omenjaš? Se bojiš starosti ali kaj te bremza? Zase vem, da časa ne morem ustaviti in zavedanje tega mi je dovolj. Ti pa priznaš ali ne imaš issue, ki si si ga sam pridelal – uživaj v njem, ostalim pa vsaj dovoli, da se staramo kakor zmoremo. Hvala.

ps: sklec danes nisi omenil prvič in ne kaži s prstom na druge, to se ne spodobi 😀

Če ti misliš da vsak pride na čvek da bi pisal o nečem kar ga muči potem tudi prav 🙂 Ve oz. vsi se bomo starali ne glede na to kolikokrat jaz to omenim in ne glede na ton…. vbistvu je reakcija osebe ki ji rečeš da se stara tista ki pove več o osebi kot govorjenje o tem pomeni o meni… ampak ok naj bo po tvoje in imam pač jaz ”probleme” 🙂

No enega mam res… včasih sem len pa še dolgčas mi je in sem pač na MONu 😀

Saj je lepo da zagovarjaš svojo ”prijateljico” mi je všeč ampak ti bom še 1x razložil…. jaz sem sklece omenil ko je gospodična antilopa odpisala da se naj ”speljem” kot da je MON njen v eni čist drugi temi…. potem sem odpisal da se bom speljal delat sklece in ona je v tej temi pograbila nekaj iz čist druge teme in prva omenila sklece v temi ”Čustveni prevaranti”

Ok? dovolj razumljivo ali uporabim paint da narišem?

Kdaj sem pa omenil sklece nazadnje oz. prvič na MONu a temu se tudi sledi…. jaz se po pravici povedano ne spomnim 🙂 ti pa morda se 😉

Zelo bi me veselilo, da mi narišeš (obožujem slikarstvo, risanje), morda pa se skriva v tebi kak da Vinci ali pa vsaj Dali ? 🙂

Zelo bi me veselilo, da mi narišeš (obožujem slikarstvo, risanje), morda pa se skriva v tebi kak da Vinci ali pa vsaj Dali ? :)[/quote]

Prej Picasso, ne veš, kje je narisal rit in kje glavo! :)))

Zelo bi me veselilo, da mi narišeš (obožujem slikarstvo, risanje), morda pa se skriva v tebi kak da Vinci ali pa vsaj Dali ? :)[/quote]

To je recimo antilopa ko sem ji povedal da je starunkla 😛

[img]http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2011/222/2/a/the_power_rises_fuck_you_by_jhohcable-d462y2b.png[/img]

Ostalo pa ti narišem ko bom pijan…. tam enkrat proti koncu pusta… če bom sploh šel kamorkoli ven 😉

Prej Picasso, ne veš, kje je narisal rit in kje glavo! :)))[/quote]

Picassa pa ne maram, torej če bo ga kopiral, tudi Matkiča ne bom marala 🙂
Res bolj padam na nadrealizem in renesanso.

Prej Picasso, ne veš, kje je narisal rit in kje glavo! :)))[/quote]

Picassa pa ne maram, torej če bo ga kopiral, tudi Matkiča ne bom marala 🙂
Res bolj padam na nadrealizem in renesanso.[/quote]

Samo lepoto Fourcade-a sem pohvalila in glej, kam nas je to pripeljalo. :))))

lepota je umetnost ali? 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close