Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Česa se tako boji ta moški ?

Česa se tako boji ta moški ?

Odgovor na objavo uporabnika
Pokpollo, 22.08.2025 ob 21:17

Pomembno, 22.08.2025 ob 17:50

Koliko sta stara in kolikšna je razlika v vajinih letih? Ta pomemben podatek bo marsikaj razjasnil.

Jaz 49, on 53…

Tole je pa bolj napeto kot prenos iz parlamenta. Upam da vama rata uspešno rešit. Pa da bo lep epilog.

Oglej si zelo zanimiv in koristen film He’s Just Not That Into You.

Če je pameten, te bo pustil. Hočeš seks in ne resno zvezo.

Takojeto, 22.08.2025 ob 22:09

Če je pameten, te bo pustil. Hočeš seks in ne resno zvezo.

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaha 🙂

Najverjetnejši razlog, da se moški zaprejo za spolnost so erektilne težave. Zdi se, da se boji tudi dotikov, ker ve, kaj običajno vodijo. Ko vidiš statistiko, koliko moških ima težave, potem veš, da je za to velika verjetnost, če sta čez 45 +. Človek je lahko dober človek, ampak spolnost je del odnosa. Če se sedaj ne pogovarja odkrito o tem, četudi ni enostavno, potem veš, da ni sposoben kvalitetnega odnosa. Tudi ti ne, če raje pišeš na forum, kot se iskreno pogovoriš z njim.

No res me zanima, ali sta se že uspela pogovoriti?

Najprej sem mislila, da opisuješ mojega bivšega prijatelja. Vseskozi je cincal, da ne bi še in se je držal nazaj. Ko sva na moji pobudo, je bilo noro. Potem se je pa ohladil in se mu ni več dalo. Da do mene nič ne čuti, ga je izdalo poljubljanje. Ni mu bilo.

66uu, 24.08.2025 ob 10:01

No res me zanima, ali sta se že uspela pogovoriti?

Ja…. če bi bila stara 75 in več, bi ostala skupaj…  ker seks ne bi bil več aktualen…

Pokpollo, 26.08.2025 ob 15:08

Ja…. če bi bila stara 75 in več, bi ostala skupaj…  ker seks ne bi bil več aktualen…

Eno vprašanje, sicer upam da ne… ampak, kaj če te čez pol leta popolnoma mine seksat. Zaradi česarkoli. pustimo razloge, recimo da se zgodi.

lloyd, 26.08.2025 ob 15:15

Eno vprašanje, sicer upam da ne… ampak, kaj če te čez pol leta popolnoma mine seksat. Zaradi česarkoli. pustimo razloge, recimo da se zgodi.

Meni je zloraba v otroštvu žal pustila posledice, zaradi katerih še šele zadnje leto ali dve lahko resnično sprostim in uživam v ljubljenju….  vendar moram prej moškemu  zaupati  in kakšen one night zmenek ne pride v poštev.  Seks je zame vendarle bistveno več, kot samo fizični dotik….

In ko sem po parih mesecih res čutila zaupanje do tega moškega, ugotovim, da ima resne težave…  ?

Če si z nekom vrsto let, imata izpopolnjujoče seksualno življenje, je naravno in lepo, če se s staranjem samo še objameta, poljubita in crkljata….   če pa z nekom šele začneš, bi ti pa ta prvi del zagotovo manjkal….

če mi seks čez pol leta ne bi ustrezal/bil več možen…. mislim, da bi meni ostale nežnosti zadoščale, zanj pa ne vem….ker se je očitno čutil tako ranljivega, da se je tudi temu rajši izogibal v teh mesecih…  nikomur ni lahko, če se boji, da bo partnerja/parterko razočaral…  moškim je po moje še težje…

Pokpollo, 26.08.2025 ob 15:29

Če si z nekom vrsto let, imata izpopolnjujoče seksualno življenje, je naravno in lepo, če se s staranjem samo še objameta, poljubita in crkljata….   če pa z nekom šele začneš, bi ti pa ta prvi del zagotovo manjkal….

če mi seks čez pol leta ne bi ustrezal/bil več možen…. mislim, da bi meni ostale nežnosti zadoščale, zanj pa ne vem….ker se je očitno čutil tako ranljivega, da se je tudi temu rajši izogibal v teh mesecih…  nikomur ni lahko, če se boji, da bo partnerja/parterko razočaral…  moškim je po moje še težje…

Mislim, da razumem. Upam da se vama izide. Lepo bi bilo prebrat kaj pozitivnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close