Cela Slovenija se danes ukvarja z enim prosvetnim fukom
Nisem napisal ti, ampak taki kot si ti. Ti mogoče ne zganjaš gonje oz. je nisi, ampak cinično kritiziraš mrtvega človeka. Približno isto.[/quote]
??
Če jaz ne zganjam gonje, je tudi taki kot sem jaz, ne. ?? Kje sem ga pa cinično kritiziral?
Pravljice. Varajo tisti, ki imajo doma bednega partnerja/partnerico. Tu ni nič podvrženo slučaju, gre se za dobro premišljeno potezo.[/quote]
To je pravi izgovor za varalice, nasilneže, provokatorje..Vedno je drugi kriv, le sam nikoli.
Če varam, je to zato, ker je partner beden. Jaz pa sem pameten. 🙂
Potem pa sem jaz tisti, ki podpira takšna dejanja.
Pravljice. Varajo tisti, ki imajo doma bednega partnerja/partnerico. Tu ni nič podvrženo slučaju, gre se za dobro premišljeno potezo.[/quote]
To je pravi izgovor za varalice, nasilneže, provokatorje..Vedno je drugi kriv, le sam nikoli.
Potem pa sem jaz tisti, ki podpira takšna dejanja.[/quote]
Mnogi psihologi, terapevti ipd. mešalci megle trdijo, da prevaranec mora sam sebe vprašati, kaj dela narobe, da ga partner ali partnerka vara….po njihovem ni krivda tiste/ega, ki vara saj gre za ne povsem zavedno posledico vedenja (ki bi naj nastalo izključno zaradi partnerja).
Na kratko – kdor je prevaran, si je sam kriv.
Sej ni bilo mišljeno na splošno beden, beden samo osebi, ki se je odločila za varanje.. Je pač spoznal/a bolj zanimivo osebo, od tiste, ki jo ima doma. Do tega pa ponavadi pride po kakšnem hujšem prepiru, slabem seksu, znaveličanosti,…
Kakšno razmišljanje s spodnjo glavo, ne me jebat. Saj nismo ljudje živali, da bi se ravnali samo nagonsko…
Pa ko smo že pri bizarnih izgovorih. Prevarani se večkrat potolažijo, kako so itak imeli opravka z varalico, češ, če ne bi mene, bi pa katero drugo prevaral. Nikoli pa se ne vpraša, če je mogoče tudi sama kaj zajebala. Varanje valda ni opravičljivo in ga tudi ne odobravam, ampak tist beden izgovor “once a cheater, always a cheater”…ja, pri tebi. Nikjer pa ne piše, da bi se tudi do druge obnašal enako…
Mnogi psihologi, terapevti ipd. mešalci megle trdijo, da prevaranec mora sam sebe vprašati, kaj dela narobe, da ga partner ali partnerka vara….po njihovem ni krivda tiste/ega, ki vara saj gre za ne povsem zavedno posledico vedenja (ki bi naj nastalo izključno zaradi partnerja).
Na kratko – kdor je prevaran, si je sam kriv.[/quote]
Neumnost in povsem narobe razumeš. No, skoraj povsem. To, da mora tisti, ki je prevaran, sam sebe vprašati, je res. Vendar to ne pomeni, da je celotna krivda na njemu. Krivda v odnosu, ki ga ustvarjata dva, je vedno deljena. Vsak mora prevzeti svoj del odgovornosti. Ravnatelj je v tem primeru zagotovo ni, če pa jo je njegova žena, pa ne vem.
Kar lepo beri svoje komentarje v tej temi.[/quote]
Saj jaz jih lepo, ti jih nekam grdo. :))
Za nastalo situacijo in takšne ter drugačne probleme, ki nastanejo v odnosu, sta seveda oba soodgovorna, saj sta oba gradila odnos.
Prav tako je vsaka oseba sama odgovorna za izbiro takšnega partnerja, kot ga je izbrala. Naše neznanje in s tem nezavedanje tega kdo smo in kaj smo izbrali, pa seveda ne zmanjša našega vpliva na sam odnos in na izbiro partnerja.
Zato imajo tisti, ki imajo dobre in zdrave temelje, prav tako več “sreče” pri izbiri in v samem odnosu.
Spet opravičuješ varanje, ker bi se naj neke osebe naveličal. Vendar še to ni pogoj za varanje, saj lahko končaš vezo in zaživiš s tisto osebo, ki ti je bolj zanimiva.
Razlog za varanje je še vedno v tebi. Varal ne bo le tisti, ki ima močne moralne vrednote in je to proti njegovim prepričanjem.
Nemoralnež in človek brez empatije, zato vedno najde razlog za varanje.
Na kratko – kdor je prevaran, si je sam kriv.[/quote]
Neumnost in povsem narobe razumeš. No, skoraj povsem. To, da mora tisti, ki je prevaran, sam sebe vprašati, je res. Vendar to ne pomeni, da je celotna krivda na njemu. Krivda v odnosu, ki ga ustvarjata dva, je vedno deljena. Vsak mora prevzeti svoj del odgovornosti. Ravnatelj je v tem primeru zagotovo ni, če pa jo je njegova žena, pa ne vem.[/quote]
Povzel sem mnenje mešalcev megle, moje osebno mnenje ni za tu gor.
Jaz sem ga pa napovedala. Ko sem videla, kakšno sranje je nastalo iz enega oralca, sem komentirala, da se bo še kdo ubil…
Zaprt kabinet ni javni kraj.
Nekaterim še vedno ni jasno, kaj je javni kraj.[/quote]
Je pa delovno mesto, v javni upravi in tam si v službenem času. V tem kontekstu je javni kraj, ker se ne moreš kar zakleniti in početi, kar ti paše. To lahko delaš doma.[/quote]
Ufff, samo doma, kaj pa narava…med malico?
Kot sem prebrala tu gor te samo oglobijo, če te dobijo ta pristojni. Drugi očitno snemajo, potem pa imaš pekel na zemlji.
Jaz bom pa napisala, da se strinjam z antilopo. Kabinet ni javni kraj. Pa tudi Robijeve opazke, da nikjer ne piše, da se tega ne sme početi, so prav smešne. Saj če nikjer ne piše, da je izrecno prepovedano, še ne pomeni, da je dovoljeno. Tako da se tudi v celoti strinjam tudi z Goldfish in Matkičem.
Mi je pa zelo žal za gospoda ravnatelja, saj imajo nekateri na vesti veliko večje grehe, pa kljub temu živijo. Celo zelo lepo.
Forum je zaprt za komentiranje.